Paypal odemelerde bi problem yasamiyorum tek problem kredi kartima dolar olarak yansimasi, kurdan etkileniyorum yani :) ama bu bankadan bankaya degisebilir.. Mobil odeme yapmak istemiyorum cunku daha cok otv odeyecegim onda da, yeterince vergi veriyorum zaten, vergilerimin harcandigi yerleri begenmiyorum :))
Ben demistim bulasma diyepaypal oduyorum ben hep mobil odeme bittigi zamanlar oluyodu gercekten onlinin siniri yok yapma yanii
Beni de arkadasim bulastirdi bu online fal isine, bu yine iyi halim gecen sene binnazda nerdeyse herkese baktirdim en az 2 kere :) sonra ben falalemi kesfettim onu rezzana alistirdim, simdi ikimiz de meryem manyagiyiz :)) ben fal atmaya utaniyorum artik, ayni soru surekli :)) tamam fallar cikti baristik konusuyoruz da hala ayni benim sinirlenip kopruleri atmama neden olan mesajimi okuyup keyfine gore cevap yazma olayi devam ediyor, nereye kadar sabir, kisisel irademi kullanip butun fallari patlatabilirim her an :))
Şimdi bu mesajın can alıcı noktaları 1. Fallar çıktı demişsin kimin ki çıktı falalem Meryem mi dogru mu anladım. 2. Sinirlenme sakin ol bak ne güzel barış imzalamissiniz patlatma falları yazık olur size sana
Ya seni de yakmayalim ama ilk defa baktiriosan falalem rezzan' a baktir derim, falalem meryem' i ben simdi ve yakin gelecekte cok basarili buluyorum, biryolunvar aylinin de kisa vadede dedigi oldu, falalem fatima da tarihi bilmisti de cok bekledim ve pahaliydi onun dediklerini meryem aylin de demisti zaten, aslinda bana genel olarak herkes tekrar konusacagimizi soyledi :) ama onun zor biri oldugunu, sabretmem gerektigini soylediler, zaten susup gormemezden gelsem aramizdaki bagi koparmaz hic de bazen ne gerek var diyorum, daha iyi seyleri hakettigimi dusunuyorum, yani hepimiz hakediyoruz, bizi uzen erkekler icin bir de tonlarca fala para veriyoruz, sabredemeyecegimi soyleyen de biryolunvar ilkay, bakalim ne olacak, benim tavsiyem fal baktirma, ya umutlanip uzuluyorsun ya da kotu bir sey duyup uzuluyorsun, git kendine o parayla bi hediye al :)
Meryemin katinası...dehşetti bende.sanal fala bulaştığımda falalemde ilk attığım faldı meryeme katina.şoka girmiştimÇOK GEÇ BRBEGIM PAYPAL HEDABI SCTIM MERYEME KATINA ATTIM. SONUCU YAZARIMMM ARTIKIM. BELLIYDI RAHAT DURAMIYACAGIM. BAKALIM BU NE DIYECEK.
Meryemin katinası...dehşetti bende.sanal fala bulaştığımda falalemde ilk attığım faldı meryeme katina.şoka girmiştim
Evet canim derya ablaya filanda at vaktin gecerAyyy sen mi demiştingeri dönüp bulacaktim seni kendin geldin çooook hakliymissin ama daha hala ilkdeyim tatlım kredi kartı bana ters palpay da yok neyse ben böyle kalayim. Fal kutusuna şimdi kahve içip foto attım ücretsiz onla teselli bulayim. Resmen bağımlılık bu fal
Evet canim derya ablaya filanda at vaktin gecerAyyy sen mi demiştingeri dönüp bulacaktim seni kendin geldin çooook hakliymissin ama daha hala ilkdeyim tatlım kredi kartı bana ters palpay da yok neyse ben böyle kalayim. Fal kutusuna şimdi kahve içip foto attım ücretsiz onla teselli bulayim. Resmen bağımlılık bu fal
derya ablaya nasıl giriliyor,tek yorumcumu,ödemesini nasıl yapıyoruz,canlımı telefonmu,ses kayıtlımı yapıyor,sen memnun kaldınmı canım.çok sordum ama ne yapayım bende bulaştım bir kere.Evet canim derya ablaya filanda at vaktin gecerhemde nasil bi bagimlilik yeme icme gibi valla
Ben kart kullanmıyorum ama mobil ödeme denedim.. 2 falcıya fal attım. Sen denedin mi?Ben baktım fiyatları bayağı uygun hatta kredi kartinda indirimde yapiyorlar falcilarini bilmiyorum bilen varsa yorum yapsa ne güzel olur
Kızlar bir şey sorayım size kredi karti ile ödeme de problem oluyor mu? Cesaret edemedim bir türlü
Canim benim derya abla robot sanirimderya ablaya nasıl giriliyor,tek yorumcumu,ödemesini nasıl yapıyoruz,canlımı telefonmu,ses kayıtlımı yapıyor,sen memnun kaldınmı canım.çok sordum ama ne yapayım bende bulaştım bir kere.
canım bakmışmı nasıldı?Ohh beee ayyy çok sevindim mesajina canım inşallah beni de şoka sokar acayip bir his var içimde sanki olumsuz şeyler soyleyecek ama olması gerekeni söyleyecek bakalım yazarım. Bir saat oldu atali aacaba ne kadar sürede bakiyor ben atarken kimse yoktu neyse gerçi acele etmeye gerek yok sabır
Thalixim cok sagol umarim sende hayallerinin pesinden gidebilirsin <3Oyyy hayirli olsun aslankralicem bereketli olsun ugurlu gelsin sana <3
derya ablaya nasıl giriliyor,tek yorumcumu,ödemesini nasıl yapıyoruz,canlımı telefonmu,ses kayıtlımı yapıyor,sen memnun kaldınmı canım.çok sordum ama ne yapayım bende bulaştım bir kere.Evet canim derya ablaya filanda at vaktin gecerhemde nasil bi bagimlilik yeme icme gibi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?