Benim telefonlarımı da açmıyorlar ki.Ohooo. Eşiniz iyi yine küsmüyor. Hiç insaflı davranmayıp kurtaracaktınız parayı. Bari bu süreçte ailenizi eşinize karşı savunmayın da ilişkiniz zedelenmesin.
Çok ayıp. İyilikten maraz doğmuş hem de fazlasıyla. İşin kötüsü aile. Atsan atılmaz satsan satılmaz.Benim telefonlarımı da açmıyorlar ki.
Savunulacak taraf kalmadı.
İlk evlendiğimiz zamanlar eşimin maaşı düşüktü. Arada borç aldık ve hepsini ödedik zamanında.
Ama onlar bize ödemekten kaçıyor.
Eşim beddua edip duruyor.
Öderiz dediler ödemiyorlar, telefonlara çıkmıyorlar.
Olmasa, yok ki ödeyemiyorlar derim.Çok ayıp. İyilikten maraz doğmuş hem de fazlasıyla. İşin kötüsü aile. Atsan atılmaz satsan satılmaz.
Sanırım 2 yıl olmuştur borç süresi.Ne hakla beddua ediyor anlayamıyorum.
Birden bira araba almaya karar verip karsidakinden toplu istemek haksizliklik.
Zaman verse anlarım ancak bu şekilde olmaz.
Kendi aileleri olsa erkeklerin hibe ediyorlar, sözünü bile yapmıyorlar.
Kadının ailesi olduğunda konu yardıma dönüşüyor.
Bazı aileler arasında borç var anlayamasamda , tamam hadi anlayalım bu kismi ; odemeyecegiz demiyorlar ki her zaman ki gibi parça parça odeyecegiz diyorlar. Bedduayi hak etmiyorlar , ayıptır.
Gecmis sayfalarda yazmistim insallah zorda arada kalmazsin esin cosarsa evde sikinti olacak diye artik zor alamayacaksiniz muhtemelende sizin evdeki artcilarini hasarsiz atlatmaya bakinOlmasa, yok ki ödeyemiyorlar derim.
Sağdan soldan duyuyoruz kredi çekip araba alacaklarını.
Borcu ödeyin deyince geçinemiyoruz diye dert yanıyordu annem.
Evet ekonomi karman çorman.Gecmis sayfalarda yazmistim insallah zorda arada kalmazsin esin cosarsa evde sikinti olacak diye artik zor alamayacaksiniz muhtemelende sizin evdeki artcilarini hasarsiz atlatmaya bakin
Birde cok cesaretli buldum grill ne bileyim epeyi oldu soylediklerinde alsalardi bir nebzede suan ortamlar cok nanay dun arkadasin sirketinden 15 kisiyi cikartmislar haklarini vererek kuculmeye gidicez diye baskada duydum,piyasalar kotu benzin arac sigorta gideri vs artista insanlar acil ihtiyaclar haric pek araba ev olaylarina girmiyor cok cesaretliler yada bizler cok garanticiyiz ben naktim yoksa cesaret edemezdim
Sanırım 2 yıl olmuştur borç süresi.
Eşim elinize geçince verin dedi en başta.
Sonra yazın annem araba alacağım dedi kredi çekip. Madem öyle bize borcunu ver, sonra alırsın dedik.
Öyle kapandı mevzu.
Geçen ay eşimle ayda 500 öderiz 1,5-2 yılda biter diye anlaştılar.
Ödemediler.
Şimdi de kredi çekip araba alacaklarmış.
Telefonlara cevap vermiyorlar.
Eşim kendi ailesine de aynıdır. Borcu hibe etmez. Kendisi ödediği için onlardan da ödemelerini ister.
Bence de etmemeli.Tamam haklı olabilir. Ortada bir söz var . Ancak beddua etmemeli.
Her şeyden önce sizin için etmemeli.
Bence de etmemeli.
Sonuçta 3 günlük dünyanın bugün olup yarın olmayan malı.
Ama eşim çocuk gibi kandırıldığını düşünüyor ve zoruna gidiyor.
Bu saatten sonra zitlasmak isleri dahada cikmaza sokar grill aile sonucta arkadas akraba degil gorusmesende dugun cenaze biryerde yuzyuze gelinir simdilik adamin hirsina yastik gorevi gor sende fevri olma haklisin ne yapayim elimde degil falanlarla yumusat o kismi atlatinEvet ekonomi karman çorman.
Faizler, enflasyon yüksek.
Eşim yine iyi niyetli davrandı, faizler yüksek krediyle uğraşma, aydan aya 500 e razı oldu.
Sonuç; biz hala araba alamadık risk var diye.
Onlar kredi çekip araba alacak. Ödeme yapmıyorlar bize ne aylık, ne toptan.
Telefonları açmamak hele, en çirkin hareket.
Yani beddua etmek genel olarak çiğ bir davranış. Ama burada sabrı taşmış bir insan var. Konu da çok uzadığı için iyice sinirleri bozulmuştur. Onun tarafından bakınca o da insan, kanatsız melek değil.Tamam haklı olabilir. Ortada bir söz var . Ancak beddua etmemeli.
Her şeyden önce sizin için etmemeli.
Ben de aynı şeyi düşündüm.3 kuruş için sizi gözden çıkarmışlar resmen...
Telefonlara çıkmamak ne demek?
Arabaları olsun yeterki, kızımızı görmesek de olur...
Okkalı bir mesaj atın hepsine.
Yok bence evlat nasılsa affeder diyorlar.3 kuruş için sizi gözden çıkarmışlar resmen...
Telefonlara çıkmamak ne demek?
Arabaları olsun yeterki, kızımızı görmesek de olur...
Okkalı bir mesaj atın hepsine.
Madem bu yüksek faizlere rağmen kredi çekecekler, öncelik borç ödemek olmalıydı. Eşim eloğluysa ben kızıyım.Siz ne düşünüyorsunuz?
Anladım ki onlar ödemezler en az 3 sene ötelediler kendilerince.Bu saatten sonra zitlasmak isleri dahada cikmaza sokar grill aile sonucta arkadas akraba degil gorusmesende dugun cenaze biryerde yuzyuze gelinir simdilik adamin hirsina yastik gorevi gor sende fevri olma haklisin ne yapayim elimde degil falanlarla yumusat o kismi atlatin
Zamanla oderlerse oderler zaten telefonu acmayan acik acik su ara parayi vermeye niyetli degildir sende arama ak koyun karakoyun belli olur belki krediyi cok alip yarisini olsun verirler
Annen senin tarafindan cocuklarada pek duskun degildi gecmis baska konularindan hatirladigim oyle kalmis aklimda (yaniliyor karistiriyorsam kusura bakma)ama belki torun sevdasina falan ararsa araya sikistirirsin bise alacagiz seklinde degilde krizden maaslar geri cekildi ihtiyacimiz var cocuk var zorlaniyoruz diyerek alabilirsin bir ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?