Bir alacak meselesi

Eş ve aile arasında kalmak eminim çok çok zordur ama yumuşak yüzünüzü gördükçe ödemeyecekler gibi geliyor, umarım en kısa zamanda borcunuzu da, istediğiniz arabayı da alırsınız
Teşekkürler.
İnşallah.

Malını verip rezil olmak mı, vermeyip rezil olmak mı? Vermeyip kötü olmak daha iyi

Ben sizemi yorum yaptım?

Normalde taksitle vermesine de razı olacaktık,
annem 20 bin kredi çekip araba alacağım demeseydi.
Çünkü bizim de araba alacağımızı ve nakit eksiğimiz olduğunu biliyor.
O başka önce aldığını ödemeli tabiki bunu konunuzda yazsaydnz yorumlarda farklı olurdu

Araba alıp pikniğe gideceksiniz diye ailenize tavır mı alacaksınız? Ödeyemiyorlar demek ki, imkanları olsa bu laflarınıza, tavrınıza gerek kalmadan öderlerdi emin olun.

Konu sahibinin annesi arabasız yapamıyormuş. Bu yüzden parayı vermiyor. Kendisine araba alacakmış.

Grill arkadaşım siz ilk mesaja bunu lütfen ekleyin. Çok karışıklık olacak bu gidişle.

Konu sahibinin annesi arabasız yapamıyormuş. Bu yüzden parayı vermiyor. Kendisine araba alacakmış.

Grill arkadaşım siz ilk mesaja bunu lütfen ekleyin. Çok karışıklık olacak bu gidişle.
Eklesem de görüşleri çok etkilemez.
Senin arabaya ihtiyacın varsa annenin de vardır denir.

Yerinizde olsam kendim araba almak için kredi çeker, annemin parça parça da olsa borcunu geri ödeme teklifini kabul ederdim.

Ödediğim faizi düşünüp bir daha da ASLA aileme borç vermezdim.

Yerinizde olsam kendim araba almak için kredi çeker, annemin parça parça da olsa borcunu geri ödeme teklifini kabul ederdim.

Ödediğim faizi düşünüp bir daha da ASLA aileme borç vermezdim.
Ben kabul etsem eşim kabul etmez.
Bu kez paramı alayım, bir daha asla diyor, haklı olarak.

O sizin aileniz sizi bu yaşa kadar büyüttü o yüzden çok üstlerine gitmeyin. Durumları olsa öderdi. Eşinizi tutun bir sey demesin ailenize. Onlar sa yavaş yavaş öderler. Siz gezip tozarken onların kredi borcu ödmesi vicdansızlık.

Çünkü onlar da kredi çekip araba almak istiyorlarmış.
Yeni haberim oldu.

Ben durumları yok zanettim. Eğer kendilerine araba almak istiyorlarsa önce sizin borcunuzu ödemeleri lazım. Sıkıştırmadan ailenizle siz konuşun. r. Olmazsa da eşiniz konuşsun baska çare yok.

hepsini okumadım

"haklısın-haksızsın"dan önce bu parayı verirken şu zaman alırız ya da şöyle bir durum olunca alırız dediniz mi

yani sonuçta bankadan kredi çekip bize borcu ödesinler diyorsunuz da sizden borç almak yerine zamanında kredi çekerlerdi

atıyorum aileye borç verdim başta konuşulur şu zaman öderiz ya da şöyle öderiz diye

siz bana Mayıs'ta borç verseniz ben de Eylül de ödeyeceğim desem anlaşsak

siz şimdi bana gelip araba alacağım aldığın borcu hemen öde deseniz olur mu bankadan kredi çek hemen öde deseniz kabul edilebilir bir durum olmaz ki

bankadan çekecek olsa idim Mayıs'ta senden almaz bankadan çekerdim Eylül diye anlaştık beklemen lazım derim

bir daha kimseye borç vermeyin ama çok da canınızı sıkmayın

bir de bu kadar dert edeceğinize siz kredi çekin nasılsa hemen çekilebiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…