Bir Altın Bileklik Mevzusu

Benim ki de gümüş tesbih istemişti ama öyle insta da denk gelip bana bundan alsan diyerek tabi ki de almadım çok istiyorsan kendin al dedim .........bende kendisine bana şunu al bunu al demem içimizden geldikçe alırız özel gün kutlamayız kısa da olsa bir gezi tatil olur senede bir o plan yapar bir ben...... Mavi_gokyuzu kar ilişkisine dönmüş evliliginiz eşinizde sorumluluk almalı

Son düzenleme:
Var var, erkeklere de altın kol zinciri, altın bileklik üretiliyor
Mesele altın bileklik değil abla, illa ki vardır erkeklere göre de. Keko duruyor o ayrı. Doğum günü hediyesini önceden ve altın bileklik olarak istemesi biraz saçma ve feminen bir hareket gibi geldi bana. Kafamda oturmadı bir erkeğin altın diye tutturması sjsjsjsjsj

Evet. Erkeğe altın haram hatta eşime de söyledim. Alyanıs da altın

Evde biriktiriyor. Bir yerde saklıyor. Gördüm. Ne kadar birikim yaptığını gösterir bana. Güven konusunda sıkıntım yok
Yarın bir gün paranın tümüyle şöyle bir fırsat çıktı, böyle bir fırsat çıktı ben de yatırım yaptım diyerek kendi başına hareket etme ihtimali bırakmasaydınız keşke. Hem uzaktasınız, hem yeni evlisiniz bu şekilde birikimin tüm idaresini bırakmak için yeterli zemininiz var mı bilemedim.

Ya aslında altın diye tutturmadı. Bir iki kere aramızda geçti ama ben alamam deyince bir daha açmadı konuyu

O da bana altın bileklik aldı geçen yıl. Ama evli değildik ve bu kadar borcumuz yoktu.
Anladım ama yine de özür dilerim eşiniz düşüncesiz, borç içindeyken altın istemesini hoş göremiyorum ne yazık ki, altınla değer biçmeyi de garipsiyorum, ne alakası var altın alırsanız değerli olacak, gömlek olursa değersiz mi olacak?
Sizin borç içinde olduğunuzu en iyi eşiniz bilir, kendi parasını birikim yapıyormuş galiba, hadi tamam diyelim ki maddi yükün hafiflemesi için böyle bir karar aldınız siz borçlarınızı ödüyorsunuz, o da birikim yapıyor ama kadın da erkek de eşine karşı insaflı olmalı, değer de maddi şeylerle ölçülmemeli.

Son düzenleme:
Bende öyle sandım aklım karıştı yaa konu sahibinin eşi belli ki çok tripli nazlı olucak işi zor
Sıkıntılı geldi bana da baya bı. ben çekemezdim o kadar sanırım. Konu sahibi hem parasından oluyor hemde muhtemelen ev muhabbetinden ailesine mahcupta hissediyordur.

Ayy niye bilmiyorum ama ben sizin eşinize gıcık oldum uyanık geçinen bir tip, kadınlarımız çok mu saf iyi niyetli kontrolsüz şekilde birikim işini eşinize bırakmayın sakın ortak hesap falan bir çözüm bulun, araba yada ev kredisi çekip ödeyeceğinizi söylemişsiniz yük sizin üzerinize eşiniz sizin sırtınızdan birikim yapıp geçiniyor gibi

Sizin arkadaş ortamı dalga konusu yaptığı için dertlendiniz muhtemelen
Evet ve öyle bir tepki verdiler ki. "O arkadaşın değil yabancı biri değil eşine almayacaksın da kime alacaksın" bilmem ne. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim

kocam altın bileklik takmaya başlasa boşarım.
adamdan soğumayıp hala gömlek falan bakmaya çalıştığınız için tebrik ederim sizi.
arkadaşlarınıza gelince halt etmişler.
birikimi niye siz yapmıyorsunuz? bütün borçları siz ödeyin nazlı bey birikim yapsın. hayır birde abinizin evinde oturan o kirayı niye ne akla hizmet siz ödüyorsunuz?

Erkek üye sandım sizi ne zamandan beri kadın alıyor, şaşırdım altın bileklikte erkeğe yakışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…