- 21 Kasım 2017
- 28.850
- 125.083
- 598
- Konu Sahibi Mavi_gokyuzu
-
Kendimi değerli hissetmek istiyorum falan demiş ya ben de birkaç kere talepte bulundu sandım. Ya şu cümleyi kuran bir erkek, cidden çok saçma.Ya aslında altın diye tutturmadı. Bir iki kere aramızda geçti ama ben alamam deyince bir daha açmadı konuyu
Para da bankada falan değil bu arada nerde olduğu belli değil paraninkocam altın bileklik takmaya başlasa boşarım.
adamdan soğumayıp hala gömlek falan bakmaya çalıştığınız için tebrik ederim sizi.
arkadaşlarınıza gelince halt etmişler.
birikimi niye siz yapmıyorsunuz? bütün borçları siz ödeyin nazlı bey birikim yapsın. hayır birde abinizin evinde oturan o kirayı niye ne akla hizmet siz ödüyorsunuz?
Erkeklere özel altın bileklik de mi üretiliyormuş o da ayrı mevzu ya
Fikrimi açıkça yazarsam Mavi_gokyuzu alınır mı diye düşünüyorum, ne de olsa eşi ama feminenlikten ziyade zira sonuçta tercih meselesi, ben erkekte sevmiyorum gümüş tercihimdir lakin adamın sanki kendisine yatırım yapmasını istiyor gibi bir hali var, birikim yapıyormuş altın istiyor, hoş altın bileklikler satarken değer kaybediyor ama şu zamanda alınan her altın kar kardır durumunda.Mesele altın bileklik değil abla, illa ki vardır erkeklere göre de. Keko duruyor o ayrı. Doğum günü hediyesini önceden ve altın bileklik olarak istemesi biraz saçma ve feminen bir hareket gibi geldi bana. Kafamda oturmadı bir erkeğin altın diye tutturması sjsjsjsjsj
Onlar yanlış düşünüyor. Tabi alabilirsiniz ama neden ekstra zorlanasiniz ki ne gerek var yani önemli olan hatırlamak kıymet vermek.Evet ve öyle bir tepki verdiler ki. "O arkadaşın değil yabancı biri değil eşine almayacaksın da kime alacaksın" bilmem ne. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim
Yok her türlü yoruma açığım.Fikrimi açıkça yazarsam Mavi_gokyuzu alınır mı diye düşünüyorum, ne de olsa eşi ama feminenlikten ziyade zira sonuçta tercih meselesi, ben erkekte sevmiyorum gümüş tercihimdir lakin adamın sanki kendisine yatırım yapmasını istiyor gibi bir hali var, birikim yapıyormuş altın istiyor, hoş altın bileklikler satarken değer kaybediyor ama şu zamanda alınan her altın kar kardır durumunda.
Bende çekemedim diye düşünüyorum, 14 yıllık ilişkim var birgün eşim birşey istemedi, erkekte hediye istemez yaa çok farklıSıkıntılı geldi bana da baya bı. ben çekemezdim o kadar sanırım. Konu sahibi hem parasından oluyor hemde muhtemelen ev muhabbetinden ailesine mahcupta hissediyordur.
İkisinin de maddi yükünü ve borç harç durumlarını düşündüğümüzde bana da iyi niyetli bir talep gibi gelmedi. Ama eşim kendimi değerli hissetmek istiyorum deyip benden altın bileklik istese hiç bu kadar normal karşılayamazdım sanırım.Fikrimi açıkça yazarsam Mavi_gokyuzu alınır mı diye düşünüyorum, ne de olsa eşi ama feminenlikten ziyade zira sonuçta tercih meselesi, ben erkekte sevmiyorum gümüş tercihimdir lakin adamın sanki kendisine yatırım yapmasını istiyor gibi bir hali var, birikim yapıyormuş altın istiyor, hoş altın bileklikler satarken değer kaybediyor ama şu zamanda alınan her altın kar kardır durumunda.
Hayır. Hesap yok. Ortak hesap açacaktık kaldı öyle. Evde birikim yapıyor. Benden habersiz harcama yapacağını sanmıyorum. Saf mıyım neyimGerçekten altın bileklik mi istedi ben erkekte altını bi tek alyans olarak sevdiğim için sanırım hiç ama hiç yakıştıramıyorum. Aklıma gelen uçuk hikayeyi size anlatıp canınızı sıkmayayım. Çok istediyse 8 ayar ince bişey alın madem altın mı altınbu arada annenize kira meselesini eşinize paslayın bi nebze rahatlayın. Eşinizin birikim hesabını görebiliyor musunuz? Bunu çok merak ettim.
Eşi harcamiyor ilerisi için birikim yapiyormus kendi parasıylaEşiniz nereye harcıyor parayı onu anlamadim. Ayrıca erkekte altın bileklik ne ya
Para da bankada falan değil bu arada nerde olduğu belli değil paranin
1 tane var.adam çok uyanık.
çok kız kardeşi var kesin
konu sahibesi kaç görümceniz var?
Bir akıllı kendisi miymişEşi harcamiyor ilerisi için birikim yapiyormus kendi parasıyla
Evet erkekler genelde istemiyor zaten. Bende heveslenip pasta yapmıştım mesela eşim onu bile fazla gördü niye zahmet edip uğraştın hatirlaman bile yeter falan demisti.Bende çekemedim diye düşünüyorum, 14 yıllık ilişkim var birgün eşim birşey istemedi, erkekte hediye istemez yaa çok farklı
Yok canım estağfurullah ancak bileklik alırsanız ara ara takip edin hala kolunda mı değil mi diye.Hayır. Hesap yok. Ortak hesap açacaktık kaldı öyle. Evde birikim yapıyor. Benden habersiz harcama yapacağını sanmıyorum. Saf mıyım neyim
Bence onlarda eşlerinden altın dilenen türden ondan konuya alınmalı diyerek bakmışlarEvet ve öyle bir tepki verdiler ki. "O arkadaşın değil yabancı biri değil eşine almayacaksın da kime alacaksın" bilmem ne. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim
Evet inançlı erkekler için böyle bir durum var ama konu sahibinin eşi belki hassas degildir diye yazmamiştim.Eşin müslümansa günaha girmeni istemedim de kapat konuyu(Erkeğin altın takması günah diye biliyorum yanlış da biliyo olabilirim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?