Bir Altın Bileklik Mevzusu

Umarım görücü usulü tanışıp evlenmediniz bir geçmişiniz birlikte yasamisliginiz yada vakit gecirmisliginiz vardır, eşiniz dört ayak üzerine düşmüş kurulan yeni gelin evinde hiç masraf yapmadan birikim yapıyor, çok şanslı

Hayır. Hesap yok. Ortak hesap açacaktık kaldı öyle. Evde birikim yapıyor. Benden habersiz harcama yapacağını sanmıyorum. Saf mıyım neyim
Bence ortak hesap açın bı an önce. Sizden habersiz her şeyi yapabilir ruhunuz bile duymaz valla

Hayır. Hesap yok. Ortak hesap açacaktık kaldı öyle. Evde birikim yapıyor. Benden habersiz harcama yapacağını sanmıyorum. Saf mıyım neyim
Bana biraz saf enerjisi vermediniz değil bütün harcamayı sen yap, yükü sen çek ama nakit paraları bana at birikim yaparım. Birikim nerede dağa kaçtı, dağ nerde yandı bitti kül.
Belki de gerçekten birikiyordur ama evde çok tehlikeli bi hırsıza uğursuza bakar. En azında bi kasa kiralamış olunsa anlarım. Bu arada bana bileklik al demek yerine karıcığım seni özledim doğum günüm bana geldiğin gündür gülüm (mübalağa) demese de içinden ne geliyorsa falan bile dese ok. Ya da bilemedin bi çeyrek kenara fazla atalım diyebilir. (Çok birikim sevdiği için diyorum). Bana bi tuhaflık var gibi geliyor.
Bu arada konuyu okuduğum an aha dedim bu bir erkek üye, ama değilmiş. Ailenin pantolon giyeni kadınmış.

Biran yorumu ben yaptım sandım

Sitede bile bir sürü olayı okuyunca çok mu fesat ve kötü kalpli olduk bilmiyorum Ayrıca altınla değerli hissetme fikrini hep tuhaf karşıladım, altına ilgisi olanlar af buyursun kimseye değil sözüm, kendim için yazıyorum ben değerimi altınla ölçmem, hiçbir şeyle ölçmem, insanın değerinin maddi karşılığı yok ki

Biraz desem ayıp olur mu? İzi sürülemeyecek, miktarı asla ispat edilemeyecek birikim yapıyor adam, Allah mutluluğunuzu da evliliğinizi de daim etsin inşaallah ama aranızda anlaşmazlık çıksa, evlendikten sonra edinilen malların paylaşımı icap etse, o birikimi ispat edemezsiniz, kötü düşüncelere mi sevk ediyorum bilmiyorum lakin banka hesabı olsa daha iyi, o banka hesabı da ortak hesap adı altında sadece bir kişinin imza atmasıyla paraların çekilebileceği bir hesap olmamalı, borcunuz bitince siz de kendinize ait birikim yapın derim.

Evde biriktiriyor. Bir yerde saklıyor. Gördüm. Ne kadar birikim yaptığını gösterir bana. Güven konusunda sıkıntım yok
Siz bu kadar taksit, kredi, ev kirası vs öderken eşiniz ne kadar harcama yapıyor? Birde siz eşinizden daha mı çok kazanıyorsunuz?

Ben eşinize hiç güvenmedim, o paraları evde saklamak akıl karı değil. Yarın öbür gün eve hırsız girdi tüm birikimimiz gitti deyip, paraları çatır çutur yerse, ne yapacaksınız? Bari ortak hesap açın, ne kadar birikiminiz var, hesap hareketleri falan sizde görürsünüz.

Ayrıca kim ne derse desin, eğer maddi durumunuz uygun değilse kesinlikle bileklik almayın. Hem erkekler altın bileklik mi takarmış. Buradan eşiniz sizi maddi olarak sömürüyor gibi duruyor.

Annenin evinde bedavaya oturup abinin kirasını sana ödetiyor öylemi nerden buldun bu yüzsüzü

Yani kaç tane adam karısının ailesinin evinde oturup, bütün ödemeleri eşine yaptırıp kendi parasıyla birikim yapıyordur. Resmen konu sahibi kocasına prensesler gibi bakıyor hala değerli hissedemeyip bi de altin bileklik istiyor.
Veee üstüne konu sahibi boylllleee birine AŞIRI güveniyor.

Konu sahibi diyor ya ayni Eve girince ortak olacak. Madem oyle abisine odemeyi esi yapmali.
Abisinin 2 bin kirasını ödüyor daha üstüne 3 bin de eşine gönderiyormus, her türlü kızdan 5 bini çıkarıyor uyanık, birde birikim için altın istiyor çok fena bu yaa, konu sahibine kolaylıklar dilerim

Evet malesef evde tutuyor. Ortak hesap açalım dedik ama hep sürüncemede kaldı
Sürüncemede kalmamış, siz üstelememişsiniz. Adam ne dese kabul etmişsiniz ne söylese yapmışsınız. Çok mu zor gidip bir ortak hesap açtırmak? Hadi bir arada değilsiniz, koysun parayı kendi hesabına size de şifreleri versin arada girin bakın.
Evlilik demek nikah defterine atılan imza değil. Her şeyinizin ortak olması lazım. Ne kadar para var onu bile bilmiyorsunuz. Siz niye birikimi yapmıyorsunuz da kocanız yapıyor? O ödesin her şeyi siz yapın madem birikimi. Güveniniz de sonsuzmuş.

Yeni gelin evinde oturan, eşinden altın bileklik isteyen ve yastık altında para biriktiren bir erkek. Karım orada didiniyor uğraşıyor, her ödeme onun üstünde diyeceğine altın alsana bana doğum günüme diyor.

Politik ol, istediği bilekliği al
Sonrada ay sonu aşkım karına destek çık de olsun bitsin, bir iki ayda tahsil et bilekliğin parasını
Şahsi fikrim yaptığı çok ayıp ama böyle seviyor demek ki, onun dilinden konuş
Ha bu arada ; kendin için birikim yap eşin bana hiç güvenilir görünmedi buradan

Eşiniz banu alkan falan mı? Karısından altın bileklik istemek nedir? Tüm maskülenliği bu isteğiyle beraber sönüp gitmiş. Paranız olsa bile karısından altın bileklik istemesi bana gerçekten çok dişil geldi. Soğumadınız mı bu istek karşısında

Gerçi kira ödemeden ailenizin evinde oturtup tüm masrafları tek başınıza üstlenmişsiniz tüm bunlardan sonra soğumadıysanız altın bileklikle soğumamanız garip değil. Adam hakaten banu alkan gibi yaşıyor

Şunu da ekliyim: Sizin çevreniz de bir garip. Eşinizin altın bileklik istemesini garipseyecek yere kredi kartı borcunu asgariden öde al demişler. Onlar da normal değil

Son düzenleme:
Duygularımı ve durumumu çok doğru ifade ettiniz.
İnşallah ben şu kadar biriktirdim ettim demez. Sadece sabrediyorum şu anda
En kısa sürede ipleri elinize almanız gerekiyor tren kaçtıktan sonra el salladığınızla kalırsınız, eşinizle aynı eve girmediginiz için bu kadar iyi niyetli ponçik yaklaşım gösteriyorsunuz bence daha cicim aylarını falan gecememissiniz, maalesef hayatın gerçekleri var ilerde sıkıntılı bir durum olursa sizin ailenizde başınıza kakar, mahcup olursunuz ve en önemlisi eşiniz bence anneci bir tip annesinden akıl alıp bu şekilde birikim de birikim delisi olmuş dikkat edin yoksa yeni evli genç bir erkeğin bu kadar para tutacağını düşünmüyorum.

Erkege altın bileklik ne alaka ya

Kendisi size gecen sene altın bileklik aldığı için bu sene hakkı olduğunu düşünüyor bence.
İki kira, taksitler,bu kadının parasi var mı, altın ne kadar olmuş diye düşünmek yok maşallah. Ben olsam çok uyuz olurdum.
İş arkadaşlarınıza da nu kadar ayrıntılı anlatmak zorunda da değilsiniz. Halt etmişler dalga geçerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…