• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Altın Bileklik Mevzusu

Ya aslında altın diye tutturmadı. Bir iki kere aramızda geçti ama ben alamam deyince bir daha açmadı konuyu
Kendimi değerli hissetmek istiyorum falan demiş ya ben de birkaç kere talepte bulundu sandım. Ya şu cümleyi kuran bir erkek, cidden çok saçma. 🥹

kocam altın bileklik takmaya başlasa boşarım.
adamdan soğumayıp hala gömlek falan bakmaya çalıştığınız için tebrik ederim sizi.
arkadaşlarınıza gelince halt etmişler.
birikimi niye siz yapmıyorsunuz? bütün borçları siz ödeyin nazlı bey birikim yapsın. hayır birde abinizin evinde oturan o kirayı niye ne akla hizmet siz ödüyorsunuz?
Para da bankada falan değil bu arada nerde olduğu belli değil paranin

Mesele altın bileklik değil abla, illa ki vardır erkeklere göre de. Keko duruyor o ayrı. Doğum günü hediyesini önceden ve altın bileklik olarak istemesi biraz saçma ve feminen bir hareket gibi geldi bana. Kafamda oturmadı bir erkeğin altın diye tutturması sjsjsjsjsj
Fikrimi açıkça yazarsam Mavi_gokyuzu alınır mı diye düşünüyorum, ne de olsa eşi ama feminenlikten ziyade zira sonuçta tercih meselesi, ben erkekte sevmiyorum gümüş tercihimdir lakin adamın sanki kendisine yatırım yapmasını istiyor gibi bir hali var, birikim yapıyormuş altın istiyor, hoş altın bileklikler satarken değer kaybediyor ama şu zamanda alınan her altın kar kardır durumunda.

Gerçekten altın bileklik mi istedi ben erkekte altını bi tek alyans olarak sevdiğim için sanırım hiç ama hiç yakıştıramıyorum. Aklıma gelen uçuk hikayeyi size anlatıp canınızı sıkmayayım. Çok istediyse 8 ayar ince bişey alın madem altın mı altın 😀 bu arada annenize kira meselesini eşinize paslayın bi nebze rahatlayın. Eşinizin birikim hesabını görebiliyor musunuz? Bunu çok merak ettim.

Evet ve öyle bir tepki verdiler ki. "O arkadaşın değil yabancı biri değil eşine almayacaksın da kime alacaksın" bilmem ne. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim
Onlar yanlış düşünüyor. Tabi alabilirsiniz ama neden ekstra zorlanasiniz ki ne gerek var yani önemli olan hatırlamak kıymet vermek.

Fikrimi açıkça yazarsam Mavi_gokyuzu alınır mı diye düşünüyorum, ne de olsa eşi ama feminenlikten ziyade zira sonuçta tercih meselesi, ben erkekte sevmiyorum gümüş tercihimdir lakin adamın sanki kendisine yatırım yapmasını istiyor gibi bir hali var, birikim yapıyormuş altın istiyor, hoş altın bileklikler satarken değer kaybediyor ama şu zamanda alınan her altın kar kardır durumunda.
Yok her türlü yoruma açığım. 😊

Sıkıntılı geldi bana da baya bı. ben çekemezdim o kadar sanırım. Konu sahibi hem parasından oluyor hemde muhtemelen ev muhabbetinden ailesine mahcupta hissediyordur.
Bende çekemedim diye düşünüyorum, 14 yıllık ilişkim var birgün eşim birşey istemedi, erkekte hediye istemez yaa çok farklı

İkisinin de maddi yükünü ve borç harç durumlarını düşündüğümüzde bana da iyi niyetli bir talep gibi gelmedi. Ama eşim kendimi değerli hissetmek istiyorum deyip benden altın bileklik istese hiç bu kadar normal karşılayamazdım sanırım. 🥲

Gerçekten altın bileklik mi istedi ben erkekte altını bi tek alyans olarak sevdiğim için sanırım hiç ama hiç yakıştıramıyorum. Aklıma gelen uçuk hikayeyi size anlatıp canınızı sıkmayayım. Çok istediyse 8 ayar ince bişey alın madem altın mı altın 😀 bu arada annenize kira meselesini eşinize paslayın bi nebze rahatlayın. Eşinizin birikim hesabını görebiliyor musunuz? Bunu çok merak ettim.
Hayır. Hesap yok. Ortak hesap açacaktık kaldı öyle. Evde birikim yapıyor. Benden habersiz harcama yapacağını sanmıyorum. Saf mıyım neyim 😂

Bende çekemedim diye düşünüyorum, 14 yıllık ilişkim var birgün eşim birşey istemedi, erkekte hediye istemez yaa çok farklı
Evet erkekler genelde istemiyor zaten. Bende heveslenip pasta yapmıştım mesela eşim onu bile fazla gördü niye zahmet edip uğraştın hatirlaman bile yeter falan demisti.

hep derim erkekler sağılacak inek gözüyle bakıyor kadınlara ailenın evınde kıra ödemeden oturuyor ama abının kırasını sen karsılıyorsun masraflar sende eşin birikim yapıyor o biriktirdiklerınden arada bir seni de şımartması lazım adam ağzını açtıkca vermısın doyurmuşun adamı yokluk görmemıs ister tabi :D

Eşin müslümansa günaha girmeni istemedim de kapat konuyu🤣 (Erkeğin altın takması günah diye biliyorum yanlış da biliyo olabilirim)
Evet inançlı erkekler için böyle bir durum var ama konu sahibinin eşi belki hassas degildir diye yazmamiştim.
Esim alyansini gümüş almisti altin takilmiyormuş erkege diye.

Back
X