Bir çıkar yol gösterin lutfen 😔

Dün gece geldi yanıma hiç bisey demeden çok afedersiniz yattı benimle karşı geldim istemedim ama gücüm yetmezki

Adam sana tecavüz ediyor ve sen ne yapacagini bilmiyormusun? Siddet yapmiyor diyorsun fakat bu siddetin en alasi. Lütfen derhal bosan bu adamdan.

sevgili konu sahibi. yaşadıklarına üzülmekle beraber ayrılmaya cesaret edemiyorsun, belki de içten içe düzelmesini umuyorsun.
bence kendine saygın olsun öncelikle. hamile halinle seninle zorla birlikte olan, sana değer vermeyen bir insanla bir ömrü nasıl geçireceksin ? bu kadar mı meraklısın hayatını heba etmeye ?
ha diyorsan ki benim çalışıp mücadele etmeye, dışarıda insanlarla boğuşmaya gücüm yok, o zaman şikayet etmek de anlamsız değil mi ?
bence yapılacak şey, madem ailen de yanında, ayrılmak ve düzen kurmak.

+1milyon

Gidemem ki gitsem alsa gelip beni almaz ve bir kere gidersem babamda beni bırakmaz bilmiyorum napacagim
İnan sizi almaması daha iyi
Bu adam değişmez annem bir keresinde dedi ki
Ben babanla değiştirebilirim bazı özelliklerini diye evlendım çünkü iyi insandı dedi

Ama değiştiremiyorum değişmiyor bu hataya düşmeyin dedi
Şimdi boşanma aşamasındalar covid oldugundan evde sadece

Sizin eşiniz iyi bir insan da değil
Hayatınızın kaç yılına mal olacak bakalım
Benım annemin 20 küsür yılına mal oldu
Çok pişman

Adam tecavüz mü etti ya affedersiniz ama bu hayatı sevıyorsunuz sanırım yoksa bir polise gidilirdi evli diye sizin istemedıgınız bir şeyi yapamaz

Bir dava okumuştum kadınla adam cinsel ilişkiye giriyor ve adam pre kullanmıyor
Kadın da dava açıyor
Bu bile tecavüz sayılmıstı diye okudum bir de

Kendi kanindan olmayan bir insan musvettesi ve ailesi icin insan kendini nden bu kadar ezdiririki.ben defalarca esimin ailesi bendeyken yemek yapmadim.yapasim yoktu. Canim istemedi hastaydim.cunku arda gelselerde basimda tac etmistim.dunyalari sermistim.baktim hep geliyorlar yemek yapmadim kahvaltilik hazirladim.sonraki gunlerde hic bisey koymadim
Cunku biktirdilar. Bizi zorla kotu gelin ettiler.simdi ne gelenim var ne gidenim.yada birsey oldugunda bilirlerki gelin yaomaz gelin hazirlamaz.cok iyiykende arkamdan konusuluyodu sonra yakin cevrem bari yapip kendini yorma oylede olsa kotusun boylede olsa kotusun en azimdan sagligindan olma dediler.aynen oyle yapiiorum
Kocamada diyorum bosamak istersen bosayabilirsin bakim ailenle sen kac gun yasayacaksin dayanacaksin diyorum.oyle aman sevgisi biter aman sunu demiyeyim aski biter aman araya sogukluk girer ben bu yollari asali cok oldu. Gecsinler o isleri
Ogullarinida ailesinide yuzune yuzume bozuyorum artik.

Ha deyince nasıl kusacak acaba Onun yerine bayılsa mi acaba onu yapabilir ama.

Bence sen işini eşine bırakm a güzelce kv ni ara söyle ben çok kötüyüm yemek bile yapamıyorum kafamı kaldıramıyorum de .Oplunuzda bana yükleniyor nasıl yapsak ki de eğer insansa siz gelin der yada biz hazırlayıp getirelim der .Lütfen arayıp söylesene ne cevap verecek çok merak ettim .

Sadece iyi yorum duymak istiyorsun. Neden hamile kaldın demeyin, kötü yorum yapmayın vs. Yanlış yaptığını zaten çok iyi biliyorsun. Ya boşanıp kendin büyüteceksin bebeğini yada çekeceksin. Kalkıp yemekte yapacaksın, hizmette edeceksin, paşazade kocan isterse gidip kayınvalidenin evini de temizleyeceksin. Geçmiş olsun sana, boşuna demiyor bin tane kadın hemen çocuk yapmayın diye.

Evet vardım eşim annemi arayıp sizde mi dedi akşam gelip alicam dedi bn konuşmadım kendisiyle akşam gelirse ne diyim nasıl konusayim
Bence sen değil ailen konuşsun canım. Annene babana herşeyi anlat bu böyle gitmez. Bu yaptığı psikolojik şiddete girer. Kendini düşünmüyosan bile doğucak çocuğunu düşün ona göre kararlar al. Eğer ailen eşinle konuşur uzlaşmaya varırsa tek başına gitme annende gelsin seninle. Zaten hamilesin yardıma da ihtiyacın olur hem evde destekçinde olur annen. Eğer böyle devam ederse boşan zaten seni umursamıyor üstüne çocuğunu bile umursamayan bi adam düzeleceğini sanmıyorum. Çocuk doğana kadar stres yapma sadece benim annem de çok strese girmiş suyu azalmış sezeryan olmak zorunda kalmış. Kendine dikkat et çocuk doğunca da gerekeni yaparsın

Evet vardım eşim annemi arayıp sizde mi dedi akşam gelip alicam dedi bn konuşmadım kendisiyle akşam gelirse ne diyim nasıl konusayim
Sakın gitme bu adam sonrasında daha çok eziyet eder. Kararlı ol ben kendimi ezdirmek, birilerine hizmetçi olmak için evlenmedim de. Hamile eşini, doğacak çocuğu düşünmeyen merhametsiz bir adamın yanında işim yok de.
Gidersen iki gün iyi olur sonra yine başa sarar, böyle adamlar eşe değer vermez. Aşeren kadının ihtiyacını gözünün önünde yolda bile karşılamıyor. Sana tecavüz ediyor, lütfen bu eziyeti kendine yapma.

Oy pembişim ya... Biliyosun içimden geçenleri ama aileni görmene karışmasın, bi de geldiklerinde yemek yapma midem bulandı yapamadım de. Ne zaman geleceklerini duysan kendini banyoya kilitle ööööğğg diye kusma seslerini eşine duyur. Geldiklerinde de hep kustum dersin.

Nisanlilikta çok çektim kvden eşim buluşmaya gelmeden annesinden izin alırdı kv izin vermezse bulusamazdikbulusamazdik
ben bu adamla neden evlendiginizi çozemedim.
22 yas evlilik icin erken ama bu tarz bir seyin sacmalik oldugunu anlayabilecek bir yaş.
niye evlendiniz?
ailenizmi mecbur birakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…