Bir çıkar yol gösterin lutfen 😔

Evet arkamda dururlar ama gidip gitmeme konusunda kararsızım hani çekip gitmek yerine bişeyleri düzeltmek istiyorum ben

Böyle bir dağ ayısıyla bir şey düzeltemezsin. Zaten hatalar diz boyu. Evlilik hemen hamilelik v.s. ailen arkandaymış. Hiç çekme derim. Çünkü ileri de şiddet olacak belli adamın bağırıp cagirmasindan ve sana eş olarak değer vermemesini geçtim çocuğunun annesi olarak bile değer vermiyor. Bir tatlı almayan adamı erkek diye koluma takip aynı kaldırımda yürümem. Sana hiç acıması yok. Ve annesi haftada 3 gün geliyorsa bir zahmet yemekte yapsın. Seni eve hizmetçi diye almış farkında mısın ? Onun eşyalarını yika ailesine hizmet et kadınlık yap. Bu kadar.
Bana kalirsa birgün bitecek bir evlilik içindesin. Yani birgün sana cek git bu evden diyecek.

Rabbim o koca kafalı eşine akıl fikir versin. Kendinden haber dar et olurmu? Annenlerdemisin şimdi?

Allah aşkına bunu kendine neden yapıyorsun?
Bak ne güzel, gitsem babam bırakmaz beni demişsin.
Keşke benimki de yaşasaydı da alıp bırakmasaydı beni diye ağlayarak yalvardığım çok günlerim oldu.
Biliyorum çok ama çok zor geliyor ama inan insan her şeye alışıyor bu hayatta. Hele ki alıştıktan sonra onsuz hayatın ne kadar sorunsuz olduğunu göreceksin...
Lütfen imkanın varsa psikolojik destek al ve bu bağımlı kişiliğinden kurtul. Çocuğun için ve kendin için yap bunu.

Evet arkamda dururlar ama gidip gitmeme konusunda kararsızım hani çekip gitmek yerine bişeyleri düzeltmek istiyorum ben

Düzeltilecek bir şey var mı sizce?
-Nianlıyken bile annesi izin vermezse sizinle buluşamıyor
- Sizinle doktora gelmiyor
-İstemediğiniz halde cinsel ilişkiye zorluyor
-Hamile halinize bakmadan ailesine hizmet etmenizi emrediyor

Eğer sizi sevseydi derdim ki uğraşın, çabalayın, düzeltin.
Sizi kırmak veya üzmek istemiyorum ama eşim dediğiniz adam sizi SEVMİYOR. Sevmek zorunda değil, insan herhangi birine merhamet edef, eşiniz merhametten uzak.

Mesleğim yok, bebekle ne yaparım demişsiniz.
Ben yerinizde olsam o hayvanın ailesine hizmet edip tecavüzüne uğraşmaktansa merdiven silerim, evlere temizliğe giderim. En en kötüsü sokakta dilenirim.

Sırf evli kalmak için bu eziyet neden? Yazık değil mi size?

Gidemem ki gitsem alsa gelip beni almaz ve bir kere gidersem babamda beni bırakmaz bilmiyorum napacagim
Madem baban arkandan durur seni geri bırakmaz senin için bu çok güzel bir şey. Öyle aileler çok yok git ailenle yaşa. Koca derdi çekmektense babanın evinde otur birde sana karışan eden laf söyleyecek olan yüzüne vuracak olan yoksa oh ne iyi

Hayır canım ikisini de yapmadı
Annesine sormuştur ondan aramamıştır. Çok zor yavrum cidden ömür geçmez bu şekilde. Kapat telefonu. Arıcak mı diye bakarsın sürekli. Hamilelik insana biraz takıntılılık yapıo. Daha fazla düşünür oluyor insan. Daha fazla kafaya takıyorsun. Keyfine bak annende. Boşveeer.

Ah be
Daha genceciksin. Hayatı doya doya yaşamadan evlenmişsin bari evliliği yaşasaydın o da olmamış.
Hayatını kendi elinle mahvetmişsin.
Çocuktan sonra ilişkiler zaten yerinden oynuyor aşırı acele etmişsin.
Ne desem boş artık. Kendini üzmemeye çalış olan olmuş artık

Bence bu tarz konular açanlar bişeyleri eksik anlatıyor...Eşin neden daha 5 aylık evliyken canavara dönüştü mesela? Görücü usulü dediğine göre annesi seni istemiş....Ayırmaya çalışmıyordur şu an

2 seçenek var O zaman ya bu adam senle isteyerek evlenmedi ( bence bu) ya da bu 5 ay içinde hiç uyuşamadınız o da soğudu....Tabiki bu köpek gibi olmasına bahane değil ama bu 2 seçenekten biri...

Tamam sen mağdursun ama bu oğlan cocugu niye böyle sence? Tam anlatmıyorsunuz ki anacım olayları...Nişanlıyken de mi böyle öküzdü? Eğer öküzdüyse neden evlendin? Hayır iyiydiyse sence neden bu hale geldi? Önce sebepleri bilmek lazım

Üzgünüm neden hemen bebek yaptın dıyecegım. Senden ricam kendi selameti ıcın sakın sakın bir cocuk daha yapma. Allah yardımcın olsun.

Dün gece geldi yanıma hiç bisey demeden çok afedersiniz yattı benimle karşı geldim istemedim ama gücüm yetmezki
Ayy sen neyle evlisin boyle
Orman kackinimidir nedir
Canım yasin kucuk,ama bil ki bunlar normal degil.
Kv ile gorumcen de ziftin pekini yesin.
Elleri nereye yapismista utanmadan yemege gelmisler kaplar dolusu getireceklerine

Hep diyorum, görücü usulü evlenmek demek %50 şans demek. Ne çıkarsa bahtımıza yani. Ve bu %50 şansta siz korunmayarak kendinizi çok ciddi bir riske atmışsınız. Tanımadan aşık olup sevemezsiniz, öyle bir şey yok. Sırayla gidersek kayınvalide lambalarınızı nasıl söküyor? O an demediniz mi neden söküyorsun biz böyle kullanıyoruz sanane diyemediniz mi? Neden kendi yaşadığınız alana müdahale etmesine izin verdiniz? Biraz dişli olun. Eşiniz eğer bir daha ailenin yüzünü göremezsin diyorsa bence siz ailenizin yanına gidin, ve uzun bir süre dönmeyin. Eğer anlarsa, ki anlayışlı birine benzemiyor önce durumu anlatın, hamilelik yorgunluk virüs vs. diye. Yani zorla kendinizi saydırmaya çalışın. Yoksa rest çekeceğinizi söyleyin. Eğer kabul etmiyor daha da üstünüze geliyorsa veya tavrı buna yönelikse, eşiniz evde olmadığı bir gün tüm eşyalarınızı toplayıp ailenizin evine gidin. Tabi onların tepkisi ve durumu da önemli. Size nasıl davranırlar? Özellikle babanız hayatta mı? Eşiniz ondan çekinir mi? Bunlar da önemli. Hiç haber vermeden çıkın gidin. Ama bunu burnunu sürtmek için yapmayın, çıkın ve geri dönmeyin. Bu adam yola gelmez gibi geldi bana. Adım gibi eminim. Keşke böyle olmasa ama bu yazdığımı 5 sene sonra okuyun bana hak vereceksiniz, değişmeyecek bu adam.Erkekler ailelerine zorla hizmet ettirerek ego yapıyorlar. Sizinki de öyle.

Belkide annesi yollamamıştır. Ya bebegi ve seni gozden cikardilar ya da gitmede burnu sürtsün, bebek var mecbur gelcek gozuyle bakan tiplerden. Evlilikte 3. kişi varsa zor.. evlendirmeseymis madem oglunu

O 20 yil sonraki de anlamak degil de baltalar koreliyor,yelkenler yavastan suya iniyor.
Cunki kendilerine yaslari gencte olsa yetemeyeceklerini biliyorlar beceriksizliklerinden.
Arti kadinlar da artik eeeh yeter be oluyor.
O yuzden son noktaya gelmeden yipranmadan yapmali ne yapilirsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…