- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
- 18
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
Herkes neden kendinden örnek veriyor tamam mükemmelsiniz disiplinlisiniz ne diyebilirim ben disiplinsizim keşke bu dünyada olmasam ölsem filan. Neyse sağolun yinede :) ben zaten gerçekleri duymak için açtım bu konuyu hepinize teşekkür ediyorum da bazıları kan var sanki Nasıl çemkirmiş öyle ... Anladım diyorum ya zaten kendimide savunmuyorum hatalıyım biliyorum cahilim biliyorum kırılganım biliyorum ama demekki profesyonel olmak gerekiyormuş bunuda yeni öğrendim..
Ya onu ilgi çeksin millet yazsın diye yaptım :) keşke değiştirebilsem. Reklam pankartı gibi düşün :)Kendini savunmuyor olsaydın başlığı açarken ben bise yapmadım ki olarak açmazdın
Evet evet aynen doğruSavunmanız bile enteresan ya hu.
Mükemmel değiliz, sadece işe vaktinde gidiyoruz.
Ama sizin tutumunuz çok garip.
Hatanızı kabul ediyorsunuz da şu çocukluğu, ergenliği bi atın üzerinizden, devlet memuru olacak kadar büyümüşsünüz sonuçta.
Kırılganım, cahilim, ölsemle yürümüyor işler.
keşke bu dünyada olmasam ölsem filan
ben zaten gerçekleri duymak için açtım bu konuyu
Bi de bana sor be sevde, Ben 5 45te işbaşı yapıyorum... Millet 9da işte olmaya eriniyorŞok edici bir konu. İşe 45 dk geç kalmak nedir ya? Haftada 3 gün? Bahane de uyanamamak? Komik. En geç sabah 06:53'te kart basmam gereken bir işim var. Sanki biz güle oynaya kalkıyoruz her sabah sıcacık yatağımızdan da, bir siz uyanamıyorsunuz.
Bir de hala buralarda kendinizi savunuyorsunuz. Kabul edin, sorumsuz birisiniz. En azından iş hayatında, bu belli. Daha işine vaktinde gelebilme sorumluluğunu bile gösteremeyen birinin iyi bir iş çıkaracağına, dediğiniz gibi o iş yerini kalkındıracağına inanmıyorum. Bu derece geç kalmayı kendinize hak sandıysanız, birden fazla uyarıya rağmen düzelmeyip en sonunda sert uyarıyla karşılaşınca karşı tarafı suçladıysanız, kadın olduğunuz için taviz verilmesi gerektiğini düşünüyorsanız, patronunuzun size "kıyamayacağını" düşünüyorsanız, ve en kötüsü çok hak edilmiş ciddi bir uyarı aldığınız için bahsettiğiniz tripleri atmayı düşünüyorsanız, üzgünüm ama iyi bir çalışan olmanız mümkün değil. Sizde bir yetişkin olgunluğu yok, işyeri profesyonelliği yok, afedersiniz ama çok mantıklı konuştuğunuz da söylenemez. Taşlar yerine oturmuyor yani anlatabiliyor muyum? Dedikleriniz çelişiyor. Muhtemelen kendi kendinizi bayağı bir şişirmişsiniz.
İş etiği, peofesyonellik, sorumluluk bilinci, disiplin gibi temel sorunlarınızı halledin önce. Sonra kurtarırsınız çalıştığınız yeri. Daha en temel şeylerden bile yoksunsanız, zaten otomatikmen ortalamanın altında bir çalışan oluyorsunuz. Kendinizi şişirmeyin.
Tüm bunların üstüne ödtü yazmanız da ayrı tuhafıma gitti. Doğruysa, o üniversite gözümden düşer yani, o derece şaşırtıcı.
Üzgünüm ama kızdığınız uyarının sertliğini haketmişsiniz. Daha önce uyarı aldığınız halde bu gevşeklik devam ettiyse madem, bu tür bir uyarıyı ve hatta işten çıkarılmayı bile hakedersiniz. Aynayı kendinize tutun, çünkü baştan sona haksızsınız.
Herkes neden kendinden örnek veriyor tamam mükemmelsiniz disiplinlisiniz ne diyebilirim ben disiplinsizim keşke bu dünyada olmasam ölsem filan. Neyse sağolun yinede :) ben zaten gerçekleri duymak için açtım bu konuyu hepinize teşekkür ediyorum da bazıları kan var sanki Nasıl çemkirmiş öyle ... Anladım diyorum ya zaten kendimide savunmuyorum hatalıyım biliyorum cahilim biliyorum kırılganım biliyorum ama demekki profesyonel olmak gerekiyormuş bunuda yeni öğrendim..
Ölsem filanı espri yaptım yahu ? Evet ben haklıyım hepiniz haksızsınız duymak istediğiniz bu galiba .. :)kaç yaşındasınız merak ettim. çocuk gibisiniz, sürekli bi ajitasyon hali.
eğer öyle olsaydı sürekli ben de haklıyım modunda olmazdınız.
bence siz bize yine de ikna olmadınız. hala ne var ki geç kalsam kafasındasınız.
Ölsem filanı espri yaptım yahu ? Evet ben haklıyım hepiniz haksızsınız duymak istediğiniz bu galiba .. :)
Yurt dışında mısınız ? 5.45 te iş başı ne yaBi de bana sor be sevde, Ben 5 45te işbaşı yapıyorum... Millet 9da işte olmaya eriniyor
Onu desem sert Başka bişe desem sert Nasıl bişe bu çözemedimvalla çekilir çile değilsiniz. haketmiyosanız umarım kovulursunuz.
Evet yurtdışındayım, ve geçinebilmek için 4te kalkıp 5.45te işbaşı yaparak çalışıyorum haftasonu da oluyor bazen ve şu an yeni işten geldim, otur da haline şükret ne diyim:)Yurt dışında mısınız ? 5.45 te iş başı ne ya
Allah yardımcınız olsun..
Hööögerekirse 1 saat erken kalk yine git bikac adam tut dovdur o lanet herifi
gerekirse 1 saat erken kalk yine git bikac adam tut dovdur o lanet herifi
Müdürü ya da iş arkadaşı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?