Bir daha geç kalırsan gönderirim.. ! Ben bişe yapmadım ki..

Herkes neden kendinden örnek veriyor tamam mükemmelsiniz disiplinlisiniz ne diyebilirim ben disiplinsizim keşke bu dünyada olmasam ölsem filan. Neyse sağolun yinede :) ben zaten gerçekleri duymak için açtım bu konuyu hepinize teşekkür ediyorum da bazıları kan var sanki Nasıl çemkirmiş öyle ... Anladım diyorum ya zaten kendimide savunmuyorum hatalıyım biliyorum cahilim biliyorum kırılganım biliyorum ama demekki profesyonel olmak gerekiyormuş bunuda yeni öğrendim..

ben turizm sektöründe orta düzey üst orta düzey yönetici olarak çalıştım en geç 7 20 de işte olmak zorundaydım ki işleri organize edebileyim personelle ilgilenebileyim benim personelim de kartlı sistemle çalışırdı sıkıysa yarım saat önemli mazeretsiz geç kalsınlar direkt ağır uyarı ve ikinci de kapının önüne konulurlardı

Kendini savunmuyor olsaydın başlığı açarken ben bise yapmadım ki olarak açmazdın

Savunmanız bile enteresan ya hu.

Mükemmel değiliz, sadece işe vaktinde gidiyoruz.

Ama sizin tutumunuz çok garip.

Hatanızı kabul ediyorsunuz da şu çocukluğu, ergenliği bi atın üzerinizden, devlet memuru olacak kadar büyümüşsünüz sonuçta.

Kırılganım, cahilim, ölsemle yürümüyor işler.

Evet evet aynen doğru

Bi de bana sor be sevde, Ben 5 45te işbaşı yapıyorum... Millet 9da işte olmaya eriniyor

Seni haklı görüp de iş yerinde seni ikaz edip uyaranlara saydırsaydık bizden iyisi olmazdı ama..

Hala tavır gösteriyorsun. Burada olması gerekenler konuşuluyor.. ve kendilerinden örnek verenlerde senin bu sabah kalkıp zorlandığın durumun daha kötüsünü yaşayıp da buna rağmen bir disiplin içinde bunu yaptıklarını ve senin de yapmanın hiç zor olmayacağını vurgulamaya çalışıyorlar.

Burada kimse dört dörtlük olduğunu vurgulamıyor. Sadece yapman gerekeni söylüyor. Babanın iş yeri bile olsa TC'ndeki çalışma şartlarını yapmak zorunda o kurum.

yok yokkk değil 33 sayfa 333 sayfa da haksız olduğunu söylesek hala bizi tınlamıyor tarzı cevaplar yazacaksın.

Ölsem filanı espri yaptım yahu ? Evet ben haklıyım hepiniz haksızsınız duymak istediğiniz bu galiba .. :)

birde çok kırılganım filan diyorsun da kırılgan insan psikolojik olarak laf söz duymamak için daha dikkatli olur.çünkü incinmekten çok korkar kendimden biliyorum.birisi bir şey demesin diye bu tarz şeylere mahal vermemeye çalışıyorum.ayrıca arkadaşların da dediği gibi kadın olmak iş yerinde bir ayrıcalık değildir.siz kadınsınız diye toleranslı davranamaz ki davranmamalılar da zaten.

gerekirse 1 saat erken kalk yine git bikac adam tut dovdur o lanet herifi
Hööö Tövbe ya, ne çektiysek ülkece şu şiddet olayından çektik biri de çıkmış dışarıdan bunu öneriyor. Ne günlere kaldık.
Lütfen tavsiyelerine dikkat et. Kim kimi dövüyor? Ne hakla, sıfatla? T.C. dingonun ahırı mı? Kanun nizam yok mu burada?
Bir de şu dayak önerili mesajı beğenenler olmuş ya forumdaki üye skalası ile ciddi endişelerim oluşmaya başladı.

Haksizsin kusura bakma 9 daki isede yetisemiyorsan calisma bi zahmet millet senin yerinde olabilmek atanabilmek icinyirtiniyor( bolumden dolayi) atanamiyor sen kiymet bilmiyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…