Bir daha geç kalırsan gönderirim.. ! Ben bişe yapmadım ki..

O kadar çok sinirlendim ki size.yaptığınız düpedüz şımarıklık....nerdeyse uste çıkıp amirim haksız diyeceksiniz.
Bakın ben de özel sektörde calısıyorum 8 5.5.
İşe gitmek için her sabah 6 30 da kalıyorum
ServisimiZ var.kaçırırsan yandın.vesait yok hiç bir şekilde.bi yere kadar var.ordan sonrası 2 3 km yol.artık köpekler mi saldırır biri mi kaçırır düşünün.
Kartlı sistem birde.yanı otpmatık makşnaya parmak basıp giriyoruz.dakikası dakıkasına girişin belli.taksi ile gitsen 1 günlük yevmiye gidiyor.
Gitmesen anlattım işte.sizede böyle bişey lazım bakalım geç kalıyor musunuz yoksa yataktan fırlıyor musunuz.
Üstelik hergün 40 45:dk geç kalmak ne demek.1 hafta dolmadan işten atatlar
.
Devlette çalışmak herkesin harcı değil hak hukuk gözetmek lazım.çünkü bütün vatandaşların hakkına girmiş oluyorsunuz.

Çok güzel yorumlar geliyor çooook :))) kendime geldim teşekkürler Varolun hepiniz ^_^
Ben bakış açınıza takıldım. Verimlilikten bahsetmişsiniz. Evet, kişinin çalıştığı zamanı verimli geçirmesi bence de önemli; peki bunun mesaiye vaktinde başlamakla ne ilgisi var? Yani olmanız gereken saatte ofiste/büroda olup yine de verimli çalışabilmelisiniz bence. Ayrıca kendinizi başkalarıyla kıyaslamanız mesaiye geç gitmeyi alışkanlık haline getirdiğiniz gerçeğini değiştirmiyor. Herkes kendinden sorumludur. Son olarak da insanlara ben zaten hatamı kabul ediyorum, çıkışınıza anlam veremiyorum. Sizin haksız olduğunuzu kabullenmeniz hatayı ortadan kaldırmıyor. Çözüm de belli...

O kadar sinirlendim ki döndüm bir daha yaziyorum. Ben bir sey yapmadım ki demissiniz. Nasil bir sey ypmadiginiz anlayamadim. Resmen heo gec gidiyormussunuz. Biz on dakika gec kalsak aman allah diyorduk

Bende memurum. Sabah 08:00 da iş başı yapıyoruz. En geç 07:45 de iş yerinde oluyorum. Kendinizi nasıl alıştırırsanız öyle gider. İş disiplini önemli

Şaka mısın yaa bi de buraya konu acmışşın saat kaçta olman gerekıyorsa o zamn olacaksın. Kımseyı ılgılndrmez uzaktn mı gelıyosun yakındanmı saat kaçta orda oldugun önemlı. İlkokul bebesı gebı gec geldın tek ayak üstünde dur muamelesi görmek istemıosun saatınde olmalısın ayrıca herkes kafasına göre maazeeeret uydurup 10 da gelse ne olur desin. Alla aallaaaa

Erken kalkin erken çıkın bunca lafi duyacaginiza 1 saat az uyuyun..

Şimdiye kadar ben olsam çıkarırdım. Disiplinsizliğe tahammülüm asla yok. Geç kalmak taş çatlasa 15 dakika olur.

Haksızsınız ve hiç objektif değilsiniz bana kalırsa başlığa bakınca büyük bir haksızlığa uğradığınızı falan sandım. Şöyle düşünün; her sabah işyerine erkenden gelen siz olsaydınız sizin bu yaptığınızı çalışma arkadaşlarınızdan biri yapmış olsaydı sürekli olarak, bu duruma amaaan canım bana ne diyip boşverebilecek miydiniz, sessiz kalabilecek miydiniz ? Ya da tabiri caizse kendinize enayi gözüyle mi bakardınız ben her sabah erkenden burada oluyorum da bu arkadaş bu kadar rahat takılıyor diye ? Valla ben sabah 5 dakika daha uyusam keşke diye ağlaya ağlaya kalkıyorum resmen yataktan, iş arkadaşlarınız da hoplaya zıplaya gelmiyordur eminim iş yerine onlar da o saatte orada olmak zorunda oldukları için geliyorlar. Çalışma arkadaşlarınız da bilirdi eminim bu şekil yapmasını ama disiplini ve sorumlulukları var belli ki. Müsamaha gösterilecek bir konu değil bu. Sizin kendinizi düzeltmeniz lazım bu konuda.

basliga nazaran soyluyorum daha napicaksin ki ya.gun yariliyo sen ise gidiyosun zaten iki saate ogle oluyo.birde bahanen komik yani uyanamiyorum ne.isin bu.gercekten bu is icin cabalayan o kadar insan varken senin oglen ise gidip birde haftanin uc gunu yani ise gec kalman hala bir sey yapmiyorum demen daha ne yapacaktin ki.yattigi yerden maas aliyo tabiri sana cuk oturuyo ablacim ya.
insallah hakkinla isini yaparsin yoksa hak yiyorsun hatirlatirim yani haram olur aldigin para.

Bu kadar baski yapilmasi hos degil ama sen memursun ve 9 da is basi yapmak herkese nasip olmuyor. Ben calistigim zaman saat 8.35 de gittigimde patronum saatini gosterip neden gec kaldin diodu. Dusun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…