- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
- 18
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
Tamam canım öyle yapıcam..Kızacaksın ama işyerinde vaktinde olmak çok ama çok önemlidir. Bizim bir iş arkadaşımız da mutlaka servisi kaçırır ve haftada iki gün geç kalırdı bu nedenle işten çıkardılar.
Ki ne kadar uzakta olsa normalde çıktığın saatten yarım saat erken çıkacaksın evden. Yani altıda kalkıyorsan beş buçukta kalkacaksın.. Memurluk rahat iştir memuriyet için bence değer bu daha dikkatli olmalısın.
Benim eski çalıştığım yer üç aktarmaydı ve ben sabah körde çıkıyordum geç kalmamak için kart basıyorduk çünkü.
İşyerinde geç kalmak bir iki tolere edilir ama haftada üç çok. Hani ayda bir iki olsa göz yuımulur ama cidden haftada üç çok. Dikkatli olmasın
Su ozel sektorle devlet sektorunun ortasini bir turlu bulamadilar. Ozelde insani yasam kosullarini unutursun, 5 kisinin yapacagi isi yaparsin, memuriyette rahatligin dibine vurursun, 5 kisi bir kisinin isini anca yapar. Ne sacma bir duzen ya.
Zaten ben geri dönsün demedim, hak eden birine yerini bıraksın dedim.
Siz de memuriyet öyle isteyince bırakabileceğiniz bir iş değil dediniz.
Ama doğru değil. Bu kadar.
Ben odtü mezunuyum canım öyle torpille girmedim işe kendi emeğim.. Ama bu geç kalma zaafı benim öğrencilikten beri var. :/ ama yenicem..Gördüğüm için hanımefendi.
Yüksek bürokratından, yüksek maaşlısından düşük maaşlısına, Orman bakanlığında çalışandan savunma sanayinde çalışanına kadar maalesef gördüm.
Bakanlıklarda çalışanlar bütün gün çay kahve.
Merkez bankasında çalışanların yaşlı olanları, gençken hasbel kader oraya kapağı atmış kişiler.Örgü ören ev kadını tipli teyzeler ülkemizin en büyük finansal kurumunu götürüyor?!? Yeni kuşak safi torpil. Merkez bankası ancak kağıtlara mürekkep basıyor başka da bir iş yapacak kapasitede insan yok zaten.
Savunma sanayisindeki en büyük şirketlerden birini çok iyi biliyorum bahsetmek istemiyorum. Gerçekten hiçbir iş yapılmıyor. Yüzlerce mühendise vergilerimizle en az 5000tl maaş ödeniyor, hepsi salla baş al maaş. Onca adam çalışıyor ama iş yaptırmak için yana yakıla alt yüklenici arıyorlar?!?! Onca nitelikli mühendis bir araya gelip bir şeyler üretemiyor,miskinlikten ölüyor. Direktörler bilgisiz, beceriksiz, torpilli tanıdığı birisi paşa oğlu diğerleri hatırlı kişilerin hısımları. Ülke savunmamız bu kuruma emanet?!?
Memurlar örgü ören desperate housewife tadında teyzeler. Cayor cayır zeki bir insan girse bu mesleğe, 3 gün sonra miskinliğe kapılır çıkar. Bakanlıklarda çalışanları işten kovsalar bu ülke ekonomisi hiçbir şey kaybetmez eminim.
Bazıları böyle sert yapıyor boşverin.. Ben ne anlatmak istiyorum karşımdaki ne diyor. Haklısın diyorum çık git bırak diyor.. Neyse bende susuyim boşverin sizde.yerini bıraksından kastınızı anlamadım.memur görev yerı bırımı orası. ben bırakıyorum mu dıcek anlamadım gerçekten. neyse benden de bu kadar.
Tamam öyle yapıcam canım..Biz niye her sabah 6 da kalkıyoruz acaba?
Her gün 3 ayrı alarm kuruyorum...memur falan değilim ama farklı sorumluluklarım var...çalışanlarımdan disiplin bekliyorsam önce ben disiplinli olmalıyım ki sözüm geçsin...
Akşamları erken yat
her memuru aynı kefeye koymamanız dileğiyle sevgiler :)
İstifa dilekçesi verecek hanımefendi.yerini bıraksından kastınızı anlamadım.memur görev yerı bırımı orası. ben bırakıyorum mu dıcek anlamadım gerçekten. neyse benden de bu kadar.
Tamam canım öyle yapıcam..
Bazıları böyle sert yapıyor boşverin.. Ben ne anlatmak istiyorum karşımdaki ne diyor. Haklısın diyorum çık git bırak diyor.. Neyse bende susuyim boşverin sizde.
Çalıştığım yeri söylemek istemiyorum Canım açık açık yazamam herhalde..üst düzey memuriyet derken, nerede çalışıyorsunuz?
Teşekkür ederim..sizin yapmanız gereken uyku duzenını deıstırmek sorun bu sadece. memuriyet güzeldir tadını çıkarın.
Gördüğüm için hanımefendi.
Yüksek bürokratından, yüksek maaşlısından düşük maaşlısına, Orman bakanlığında çalışandan savunma sanayinde çalışanına kadar maalesef gördüm.
Bakanlıklarda çalışanlar bütün gün çay kahve.
Merkez bankasında çalışanların yaşlı olanları, gençken hasbel kader oraya kapağı atmış kişiler.Örgü ören ev kadını tipli teyzeler ülkemizin en büyük finansal kurumunu götürüyor?!? Yeni kuşak safi torpil. Merkez bankası ancak kağıtlara mürekkep basıyor başka da bir iş yapacak kapasitede insan yok zaten.
Savunma sanayisindeki en büyük şirketlerden birini çok iyi biliyorum bahsetmek istemiyorum. Gerçekten hiçbir iş yapılmıyor. Yüzlerce mühendise vergilerimizle en az 5000tl maaş ödeniyor, hepsi salla baş al maaş. Onca adam çalışıyor ama iş yaptırmak için yana yakıla alt yüklenici arıyorlar?!?! Onca nitelikli mühendis bir araya gelip bir şeyler üretemiyor,miskinlikten ölüyor. Direktörler bilgisiz, beceriksiz, torpilli tanıdığı birisi paşa oğlu diğerleri hatırlı kişilerin hısımları. Ülke savunmamız bu kuruma emanet?!?
Memurlar örgü ören desperate housewife tadında teyzeler. Cayır cayır zeki bir insan girse bu mesleğe, 3 gün sonra miskinliğe kapılır çıkar. Bakanlıklarda çalışanları işten kovsalar bu ülke ekonomisi hiçbir şey kaybetmez eminim. Sağlık ve güvenlik personeli hariç memurlar ı-ıh.
Hangi devlet kurumu ne üretiyor , memurlar ne işe yarıyor?? Türkiye üretimi , yapımı ne var mesela? Haydi bunu geçtim düzgün nüfus planlaması yok, tarım politikası yok o yok bu yok bunca memur ne iş yapıyor o zaman?
İstifa dilekçesi verecek hanımefendi.
Hiç istifa eden memur görmemiş olmanız normal, hiçbiri o rahatı bırakmıyor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?