Bir daha geç kalırsan gönderirim.. ! Ben bişe yapmadım ki..

Tamam canım öyle yapıcam..

Az bile demiş size..bu ne rahatlik 3 gun 45 dk gec geliyorsun oh ne ala..memurlugu yanlis mi anladin acaba..gec kalma alışkanlığın var ve insanlari mecbur birakmissin az bile tepki vermiş..bizde olsa sorusturma açılır hemen.
Kirilgan yapim var diyorsun da kendi hatalarını kabullen ve sikayet etme..

Son düzenleme:
Su ozel sektorle devlet sektorunun ortasini bir turlu bulamadilar. Ozelde insani yasam kosullarini unutursun, 5 kisinin yapacagi isi yaparsin, memuriyette rahatligin dibine vurursun, 5 kisi bir kisinin isini anca yapar. Ne sacma bir duzen ya.

Devlet isi deyince niye sadece masa basindaki kaytaran insanlar akla gelir ki? Misal askeri personel. Gecesi gündüzü yoktur. Nöbet ve ekstra mesaide ücret yoktur. Cani da mesleginin kapsami icindedir. Ordan oraya tayin olurlar.
Hakeza polisler de.
Doktorlar, hemsireler, ögretmenler, hakim vs.bunlarin hepsi memur. Bu ülkenin sartlarinda herkesin görevi zor artik.

Biz niye her sabah 6 da kalkıyoruz acaba?
Her gün 3 ayrı alarm kuruyorum...memur falan değilim ama farklı sorumluluklarım var...çalışanlarımdan disiplin bekliyorsam önce ben disiplinli olmalıyım ki sözüm geçsin...
Akşamları erken yat

Zaten ben geri dönsün demedim, hak eden birine yerini bıraksın dedim.
Siz de memuriyet öyle isteyince bırakabileceğiniz bir iş değil dediniz.
Ama doğru değil. Bu kadar.

yerini bıraksından kastınızı anlamadım.memur görev yerı bırımı orası. ben bırakıyorum mu dıcek anlamadım gerçekten. neyse benden de bu kadar.

Ben odtü mezunuyum canım öyle torpille girmedim işe kendi emeğim.. Ama bu geç kalma zaafı benim öğrencilikten beri var. :/ ama yenicem..

yerini bıraksından kastınızı anlamadım.memur görev yerı bırımı orası. ben bırakıyorum mu dıcek anlamadım gerçekten. neyse benden de bu kadar.
Bazıları böyle sert yapıyor boşverin.. Ben ne anlatmak istiyorum karşımdaki ne diyor. Haklısın diyorum çık git bırak diyor.. Neyse bende susuyim boşverin sizde.

her memuru aynı kefeye koymamanız dileğiyle sevgiler :)

Babamın ilk işe başlayacağımda söylediği nasihatidir:
İş hayatında 3 tip insan görürsün kızım,
Birinci tip insanlar, işe gelir, işini yapar, gider.
ikinci tip insanlar, işe gelir, işini yapar, başkalarının da işlerini yapar, gider
üçüncü tip insanlar, işe gelir, işini yapıyor gibi görünür, gider.

Üçüncü tip gibi olma da kızım, ister işini yap insan gibi çalış, ister diğerlerini de yap eşek gibi çalış.

İstifa dilekçesi verecek hanımefendi.
Hiç istifa eden memur görmemiş olmanız normal, hiçbiri o rahatı bırakmıyor tabi.

Tamam canım öyle yapıcam..

Sadece iş için de değil bu. Özel hayatında da bekletme kimseyi.
Cidden ben anlamıyorum kırk dakika geç kalmak çok abartılı. Beş dakika olur on dakika olur neyse.
Ama kırk dakika geç kalmanız için evden en az yarım saat geç çıkmanız gerek. Bunu buluştuğunuz arkadaşınız bile olsa yapmayın naçizane. Karşı tarafa değer vermediğinizi de gösterir, disiplinsiz olduğunuzu da gösterir.
Ben genel anlamda vaktinde bir yere gidemeyen insanların disiplinsiz olduğunu düşünüyorum. Nereye gitsem en az yarım saat rötar eklerim ben erken çıkarım, gerekirse erken kalkarım ama erken çıkarım. Kimsenin zamanından çalma hakkım yok.
Hele ki işyeri yani, yarım saat kırk dakika çalışmadığınız mesai ücretini alıyorsunuz bir anlamda.

Haksız olan sensin bir de dert yanıyorsun anlamadım. Başka bir müdür olsa çoktan tıpışlamıştı seni.

Erken kalk, git işine.

Amcam sigortasının sırf üç senesi kaldığı için el mahkum, 3 gidiş 3 de geliş toplam 6 vasıta kullanıyordu.
Sabah 4.30 da kalkıp 4.45 de yola çıkıyordu. Yolu saatlerce sürüyordu. Hem de maaşı asgariydi.

Seninkisi hımbıllık.

Gördükleriniz de genel degil spesifik seyler. Sanki özel kurumlarda bu tip torpilli kisiler yok.

Bu kadar hafife almayin memur kesimi. Egitim de saglik da hukuk da savunma da asayis de görevini iyi yapmaya calisan insanlar sayesinde biraz ayakta.

İstifa dilekçesi verecek hanımefendi.
Hiç istifa eden memur görmemiş olmanız normal, hiçbiri o rahatı bırakmıyor tabi.

alla alla istifa dilekçesi verecekmiş siz girdiniz kpss ye siz kazandınız siz atadınız ya onu bide akıl veriyorsunuz. sanırım sızde memur olmak istiyosunuz. Allah kalbinize göre versin. 2 milyon kişinin girdiği sınava gir atanan 2-3 bin kişiden biri olur 40 dk geç geldi istifa et hadi ya :)))))))))) şaka mısınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…