Bir derdim var

Eşime çok fazla belli etmek istemiyorum istemediğimi çünkü onu üzmek istemiyorum ikimizde fakat genelde eşim ilgilenir

İşte bu yüzden cocukli bir adamla bekar kızın evlenmemesi gerekiyor, cocuklu adamlarla evlenip , çocuğun sorunlulugu annededir, kim doğurduysa o baksın diyemezsiniz, o çocuğu annesi tek basina dünyaya getirmedi değil mi, baba bir cocugin yetismesinde çok büyük bir faktör bunu eş gecemezsiniz

Evliliğime şu şekilde Zarar veriyor sürekli alttan almak durumda kalıyorum üzülmemesi için tepkimi belli edemiyorum

Evliliğime şu şekilde Zarar veriyor sürekli alttan almak durumda kalıyorum üzülmemesi için tepkimi belli edemiyorum
Çok zor bi durum yasamayan bilemez Annesi sorumsuzsa yapabilecek başka şeyler düşünün derim tek bişeyler yapmanizi engelliyorsa babasına birakabilirsiniz esinizle bişey yapmak istiyorsaniz babannneye filan birakabilirsiniz annesiyle konuşun yada o çocuğun annesine ihtiyacı olduğunu filan söyleyin anne kuzusu daha o ya sizede zor cocuguda babayada

Babanne çok yaşlı çok çözüm yolu aradım fakat hiçbir şekilde çıkış yolu yok gibi eğer eşimi sevmeseydim boşanırdım düşünmüyor da değilim

Kimseyi üzmeden bir çıkış yolu bulmaya çalışıyorum yok gibi ne yapacağımı şaşırdım

Ya anlatamiyorum galiba tabikide öyle babası zaten yapması gereken şeyi yapio bizim öyle bi sikintimiz yok bakıyoruz çocuğa ben sadece ben sorumlulugu üstüme almak istemedim zaten anneside vermem dedi verse de eğer evlenmezdim o sorumluluğu alabilecek birisiyle evlen derdim benim ailem uzakta o çocuğun annesi uzakta eşim eski esle asla gorusmuyor ben üniversite okuyorum nasıl alabilirdim senede 3 defa ben 8 saatlik uzaklikga aileme gidiyorum ve o çocuğu Benimle asla gondermezler alsam ailenden vazgecicem okulumdan vazgecicem o yüzden istemedim bu vicdansizlik değil suan bende bosansam cocuklarimi asla vermem verenede kizarim çünkü çocuk babayı haf ta sonları görse yeter ama anne ayrı bişey konu sahibinin zaten karşı taraf istemiyormus istenmeyen bi cocuguda bakılır sokağa atmaz kimse ama su konuda hak veriyorum bekar kız çocuklu adamla evlenmemeliymis geç anladım illaki sıkıntılar oluyor

Siz evlenmeden öncede adamin cocugu vardi ve bilerek.evlendiniz.Evlenene kadar pek ala sevmissiniz !!!! Evlendikten sonra mi sevmez oldunuz. Bosanin o zaman

Bir hafta babada bir hafta annede o cocugunda duzeni olmaz ki .
Nasil evlendiniz ki bir akil veren olmadi mi .
Böyle adamlarla evlenmeyin gidip karisindan özür dileyip kurtarsaymış yuvasini .
Sonrada hic evlenmemis birini buldum senden daha iyi diye ortalikta dolanıyorlar .

Anne tek başına doğurdu dimi çocuğu.

Aman çocuğunuzu terbiyeli yetiştirin yoksa kapı önüne koyuluyor sizin evde çocuklar dikkat!!

Yazık o el kadar çocuk napsın anası atmış üvey annesi de postalama planlarıns başlamış baba desen hayır yok ne bahtsızmış çok üzücü daha da 5 yaşında

Kadın gezip tozuyor demişsiniz eminim yeterli şartları olsaydı kadın çocuğunu babasına vermezdi , Allah bilir kadıncaz çalışıyordur çocuğa bakacak ya kimsesi yoktur ya da ailesi kabul etmiyodur siz de kocanızla keyif yapamıyosunuz diye dertlisiniz ama bile isteye kabul etmişsiniz şimdi oyun bozanlık yapmayın ha çok zor geliyorsa boşanın

Sanırım sizde çocuğunu babasına bırakmış boşanmış bir annesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…