Bir derdim var

Çocuğa çok üzüldüm su an..yanlislarin cezasını ceken hep onlar oluyor...önceden bilmemis olsaydınız hakliydiniz..ama bilerek evlendiniz...allah hayirli kapılar acsin ne.diyim

Hayır değilim ama empati yapabiliyorum çok şükür size de tavsiye ederim
Hiçbir anne çocuğunu bırakmaz ve bakıcak bir ananesi var kadın zaten annesiyle yaşıyor istese çok rahat kızını yanına alabilir eğer almıyorsa kızını kız annesine gittiğinde çocuğu doldurmayabilir çocuk için iletişim kurmaya çalıştığımızda hakaret etmek iftira atmak yerine çocuğu hakkında konuşabilir

Çocuğunu bu duruma düşüren bir baba gözümde sıfırdır.. Onu boşa bunu al bunu boşa şunu al..çocuklar ne olacak..anneye gelince ac gezerim baktım olmadi devlet mis gibi bakıyor durumu düzeltene kadar böyle istenmediği yere bırakacağıma çözüm bulurdum..bir çocuğun Annesi vardır önce annesi..baba annesi varsa vardır.. çocuklar bize emanet edildi..ta kalubeladan levh-i mahfuzdan emanetimiz..canımızdan can be..ölmeden tırnağına kimse dokunamaz..bekar adam mi yok..adamlar kaçmasın.. ama çocukları da atsin..oldu ..

Aman çocuğunuzu terbiyeli yetiştirin yoksa kapı önüne koyuluyor sizin evde çocuklar dikkat!!
Kapı önüne koyan yok geldiği zaman bakıyorum bilmiş bilmiş konuşmayın lütfen benim çocuklarım gayet terbiyeli çok şükür abisinide çok sevmiyorlar ama o kardeslerine bile düşman neden herkes çocuğun Annesi olmayan birini suclarlarki bide o küçucuk çocuğu istemeyen anneyı suclayin ben zaten üstüme düşeni yapiorum ama o çocuğun Annesi varken ben komple sorumlulugunu alamam ben neden çocuğumu kimseye birakmiyorum konu sahibide bakiyormus zaten sadece bunalmis kimse anne olmadan bi çocuğa annelik yapamaz Annesi çocuğunu düşünüp bi düzen kursaymis o kadına kalan kisimda da kadın seve seve zaten bakar sonuçta canı değiliz allah aşkına insanların hayatları bilmeden yorum yapmayin

Anlayan birisi çıktı çok şükür teşekkür ederim

Anlayan birisi çıktı çok şükür teşekkür ederim
İnsan başına gelmeden anlamıyor çünkü burdaki çoğu bayanda zaten herkese bi atar gider yapma peşinde herseyi tersinden anlamaya meraklılar hayır bide ben size yorum yapiorum ona bile cvp yaziyorlar allah kolaylık versin cnmm

Babası çocuğunu kaldırıp sokaga atamaz, sen de bilerek evlenmişsin. Şimdi ortada küçücük bir çocuk var , bu yaştaki çocuklara güzel yaklastığınız zaman ters tepeceğini sanmıyorum. Annesi ilgilenmiyormus zaten çocuğun bir yanı eksikken bir de babasından uzaklasınca hali ne olur,yazık gunah bu çocuklara.

Teşekkür ederim Allah razı olsun bu kötü yorum yapanların çoğu ya boşanmış çocuğunu başka bir kadının yanında bakıma muhtaç bırakmış insanlar ya da anne baba boşanmış orda burda büyüyen insanlar artık hırs mı desem bilemiyorum burda yaşamadan yargısız eleştiri yapıyorlar

Oha ya yuh !

Kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan ! Yazık ya !

YaZıyorsunuz anlatıyorsunuz sonra, hayatımızı bilmeden konuşmayın diyorsunuz. Siz demediniz mi ben velayetini istemedim çünkü çok terbiyesiz. Daha ne yazdığınızı bilmiyorsunuz . Sizin kafalar da çorba olmuş. Kolay gelsin.

ne insanlar var hakkaten hayret! ben olsam çocuğa işlerdim annem nerede o gelsin, onu özledim, onu istiyorum dedirtirdim.. çok yazık bir durum çocuk için. baba için de durum zor allah yardımcınız olsun
Kendi rahatınız uğruna ufacık bir çocuğun psikolojisini bozardınız yani. Ne kadar kötü kalpli bir insan olduğunuzun farkında mısınız?

Bencede aman boşver sadece yaptıkları yorum kadar varlar hayatinizda esinizle konuşun bence o konuyu ama çok anlaşılır laflar secmeniz lazım yanlış anlasilmamak adına bide esinizin sizin icinizi bilmesi lazım yoksa zor bir sürece girersiniz çocuk kıskanan fesat durumuna bile dusebilirsiniz

Konuşmayı çok denedim onu kırmadan üzmeden fakat hep ne seni bırakırım ne çocuğumu bende iki arada kalmış durumdayım bir yandan çocuğu düşünüyorum her insan gibi normal olarak kendi psikolojimide düşünmek zorundayım

Psikoloji bozmak değil anne sevgisini öğretmek bir çocuğun annesinin yanında olması kadar normal bir durum olamaz
Bir çocuğun babasının yanında olması kadar da normal bir durum olamaz öyle değil mi? Kaldıramayacaksanız ya baştan konuşacaktınız ya evlenmeyecektiniz ya da şimdi boşanacaksınız. Ne hakkınız var çocuğun düzenini bozmaya, ruh sağlığıyla oynamaya? Ahı tutmaz mı sanıyorsunuz, öyle bir tutar ki eşekten düşmüşe dönersiniz. Ne demişler, alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste.

Bence sen yanlış okumussun istemedim dedim evet ama terbiyesiz olduğu için demedim bide bizimki terbiyesiz yani dedim yani daha zor demek istedim neden bukadar uzattiniz ki sizdemi cocugunuza bakamayip başka kadına emanet ettiniz ben çok şükür insanligimdan sasmadim esimde çevremde bilir benim nedenlerimi o yüzden yazmayın lütfen çok uzadı konu sahibine yorum yapicaksiniZ bana değil ayrıca siz burda ısrarla anlamak istemiyorsunuz diye ben kötü insan olmuyorum

Ben çocuğun ahını alıcak bir şey yapmıyorum ona zarar vermiyorum sıcaklık da göstermeye çalışıyorum ve sorumluluğunu aldım fakat her yaptığınız suçlanmaya başladıktan sonra emin olun sizinde huzurunuz bozulurdu

Annesi bakmiyorsa napacak adam tabi bırakmaz kreşe filan gonderseniz biraz o kresteyken kendinize zaman ayirirsiniZ oda sosyallesir sizede onada iyi gelir keşke anneligini yaramayacak insanlara rabbim evlat vermese

Başından beri kırk kişi aynı şeyi defalarca yazdı size. Huzurunuzun bozulma ihtimali çocuklu bir adamla evlenirken aklınıza gelmedi mi? Yerimi sağlama alayım sonra postalarım çocuğu diye düşündünüz ama evdeki hesap çarşıya uymadı sanırım. Çocuğuna bebekliğinden beri tek başına gül gibi bakan bir baba yeni karısı istiyor diye çocuğunu göndermez. Yerim sağlam diye düşünmeyin, çok üstüne giderseniz dünyanız sarsılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…