Hiçbir anne çocuğunu bırakmaz ve bakıcak bir ananesi var kadın zaten annesiyle yaşıyor istese çok rahat kızını yanına alabilir eğer almıyorsa kızını kız annesine gittiğinde çocuğu doldurmayabilir çocuk için iletişim kurmaya çalıştığımızda hakaret etmek iftira atmak yerine çocuğu hakkında konuşabilirHayır değilim ama empati yapabiliyorum çok şükür size de tavsiye ederim
Kapı önüne koyan yok geldiği zaman bakıyorum bilmiş bilmiş konuşmayın lütfen benim çocuklarım gayet terbiyeli çok şükür abisinide çok sevmiyorlar ama o kardeslerine bile düşman neden herkes çocuğun Annesi olmayan birini suclarlarki bide o küçucuk çocuğu istemeyen anneyı suclayin ben zaten üstüme düşeni yapiorum ama o çocuğun Annesi varken ben komple sorumlulugunu alamam ben neden çocuğumu kimseye birakmiyorum konu sahibide bakiyormus zaten sadece bunalmis kimse anne olmadan bi çocuğa annelik yapamaz Annesi çocuğunu düşünüp bi düzen kursaymis o kadına kalan kisimda da kadın seve seve zaten bakar sonuçta canı değiliz allah aşkına insanların hayatları bilmeden yorum yapmayinAman çocuğunuzu terbiyeli yetiştirin yoksa kapı önüne koyuluyor sizin evde çocuklar dikkat!!
Anlayan birisi çıktı çok şükür teşekkür ederimKapı önüne koyan yok geldiği zaman bakıyorum bilmiş bilmiş konuşmayın lütfen benim çocuklarım gayet terbiyeli çok şükür abisinide çok sevmiyorlar ama o kardeslerine bile düşman neden herkes çocuğun Annesi olmayan birini suclarlarki bide o küçucuk çocuğu istemeyen anneyı suclayin ben zaten üstüme düşeni yapiorum ama o çocuğun Annesi varken ben komple sorumlulugunu alamam ben neden çocuğumu kimseye birakmiyorum konu sahibide bakiyormus zaten sadece bunalmis kimse anne olmadan bi çocuğa annelik yapamaz Annesi çocuğunu düşünüp bi düzen kursaymis o kadına kalan kisimda da kadın seve seve zaten bakar sonuçta canı değiliz allah aşkına insanların hayatları bilmeden yorum yapmayin
İnsan başına gelmeden anlamıyor çünkü burdaki çoğu bayanda zaten herkese bi atar gider yapma peşinde herseyi tersinden anlamaya meraklılar hayır bide ben size yorum yapiorum ona bile cvp yaziyorlar allah kolaylık versin cnmmAnlayan birisi çıktı çok şükür teşekkür ederim
Teşekkür ederim Allah razı olsun bu kötü yorum yapanların çoğu ya boşanmış çocuğunu başka bir kadının yanında bakıma muhtaç bırakmış insanlar ya da anne baba boşanmış orda burda büyüyen insanlar artık hırs mı desem bilemiyorum burda yaşamadan yargısız eleştiri yapıyorlarİnsan başına gelmeden anlamıyor çünkü burdaki çoğu bayanda zaten herkese bi atar gider yapma peşinde herseyi tersinden anlamaya meraklılar hayır bide ben size yorum yapiorum ona bile cvp yaziyorlar allah kolaylık versin cnmm
Oha ya yuh !Teşekkür ederim Allah razı olsun bu kötü yorum yapanların çocu ya boşanmış çocuğunu başka bir kadının yanında bakıma muhtaç bırakmış insanlar ya da anne baba boşanmış orda burda büyüyen insanlar artık hırs mı desem bilemiyorum burda yaşamadan yargısız eleştiri yapıyorlar
YaZıyorsunuz anlatıyorsunuz sonra, hayatımızı bilmeden konuşmayın diyorsunuz. Siz demediniz mi ben velayetini istemedim çünkü çok terbiyesiz. Daha ne yazdığınızı bilmiyorsunuz . Sizin kafalar da çorba olmuş. Kolay gelsin.Kapı önüne koyan yok geldiği zaman bakıyorum bilmiş bilmiş konuşmayın lütfen benim çocuklarım gayet terbiyeli çok şükür abisinide çok sevmiyorlar ama o kardeslerine bile düşman neden herkes çocuğun Annesi olmayan birini suclarlarki bide o küçucuk çocuğu istemeyen anneyı suclayin ben zaten üstüme düşeni yapiorum ama o çocuğun Annesi varken ben komple sorumlulugunu alamam ben neden çocuğumu kimseye birakmiyorum konu sahibide bakiyormus zaten sadece bunalmis kimse anne olmadan bi çocuğa annelik yapamaz Annesi çocuğunu düşünüp bi düzen kursaymis o kadına kalan kisimda da kadın seve seve zaten bakar sonuçta canı değiliz allah aşkına insanların hayatları bilmeden yorum yapmayin
Kendi rahatınız uğruna ufacık bir çocuğun psikolojisini bozardınız yani. Ne kadar kötü kalpli bir insan olduğunuzun farkında mısınız?ne insanlar var hakkaten hayret! ben olsam çocuğa işlerdim annem nerede o gelsin, onu özledim, onu istiyorum dedirtirdim.. çok yazık bir durum çocuk için. baba için de durum zor allah yardımcınız olsun
Psikoloji bozmak değil anne sevgisini öğretmek bir çocuğun annesinin yanında olması kadar normal bir durum olamazKendi rahatınız uğruna ufacık bir çocuğun psikolojisini bozardınız yani. Ne kadar kötü kalpli bir insan olduğunuzun farkında mısınız?
Bencede aman boşver sadece yaptıkları yorum kadar varlar hayatinizda esinizle konuşun bence o konuyu ama çok anlaşılır laflar secmeniz lazım yanlış anlasilmamak adına bide esinizin sizin icinizi bilmesi lazım yoksa zor bir sürece girersiniz çocuk kıskanan fesat durumuna bile dusebilirsinizTeşekkür ederim Allah razı olsun bu kötü yorum yapanların çoğu ya boşanmış çocuğunu başka bir kadının yanında bakıma muhtaç bırakmış insanlar ya da anne baba boşanmış orda burda büyüyen insanlar artık hırs mı desem bilemiyorum burda yaşamadan yargısız eleştiri yapıyorlar
Konuşmayı çok denedim onu kırmadan üzmeden fakat hep ne seni bırakırım ne çocuğumu bende iki arada kalmış durumdayım bir yandan çocuğu düşünüyorum her insan gibi normal olarak kendi psikolojimide düşünmek zorundayımBencede aman boşver sadece yaptıkları yorum kadar varlar hayatinizda esinizle konuşun bence o konuyu ama çok anlaşılır laflar secmeniz lazım yanlış anlasilmamak adına bide esinizin sizin icinizi bilmesi lazım yoksa zor bir sürece girersiniz çocuk kıskanan fesat durumuna bile dusebilirsiniz
Bir çocuğun babasının yanında olması kadar da normal bir durum olamaz öyle değil mi? Kaldıramayacaksanız ya baştan konuşacaktınız ya evlenmeyecektiniz ya da şimdi boşanacaksınız. Ne hakkınız var çocuğun düzenini bozmaya, ruh sağlığıyla oynamaya? Ahı tutmaz mı sanıyorsunuz, öyle bir tutar ki eşekten düşmüşe dönersiniz. Ne demişler, alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste.Psikoloji bozmak değil anne sevgisini öğretmek bir çocuğun annesinin yanında olması kadar normal bir durum olamaz
YaZıyorsunuz anlatıyorsunuz sonra, hayatımızı bilmeden konuşmayın diyorsunuz. Siz demediniz mi ben velayetini istemedim çünkü çok terbiyesiz. Daha ne yazdığınızı bilmiyorsunuz . Sizin kafalar da çorba olmuş. Kolay gelsin.
Ben çocuğun ahını alıcak bir şey yapmıyorum ona zarar vermiyorum sıcaklık da göstermeye çalışıyorum ve sorumluluğunu aldım fakat her yaptığınız suçlanmaya başladıktan sonra emin olun sizinde huzurunuz bozulurduBir çocuğun babasının yanında olması kadar da normal bir durum olamaz öyle değil mi? Kaldıramayacaksanız ya baştan konuşacaktınız ya evlenmeyecektiniz ya da şimdi boşanacaksınız. Ne hakkınız var çocuğun düzenini bozmaya, ruh sağlığıyla oynamaya? Ahı tutmaz mı sanıyorsunuz, öyle bir tutar ki eşekten düşmüşe dönersiniz. Ne demişler, alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste.
Annesi bakmiyorsa napacak adam tabi bırakmaz kreşe filan gonderseniz biraz o kresteyken kendinize zaman ayirirsiniZ oda sosyallesir sizede onada iyi gelir keşke anneligini yaramayacak insanlara rabbim evlat vermeseKonuşmayı çok denedim onu kırmadan üzmeden fakat hep ne seni bırakırım ne çocuğumu bende iki arada kalmış durumdayım bir yandan çocuğu düşünüyorum her insan gibi normal olarak kendi psikolojimide düşünmek zorundayım
Ben çocuğun ahını alıcak bir şey yapmıyorum ona zarar vermiyorum sıcaklık da göstermeye çalışıyorum ve sorumluluğunu aldım fakat her yaptığınız suçlanmaya başladıktan sonra emin olun sizinde huzurunuz bozulurdu
Çocuğu anlayabilmek için boşanmak, üvey annenin elinde büyümek vs gerekmiyor. İnsan olmak yeterli ...Anlayan birisi çıktı çok şükür teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?