- Konu Sahibi yagmurumsu42
-
Yani açıkçası burda karar sizin gibi görünüyor eşiniz halinden memnun evlilik birliği içinde sizden çok da bir beklentisi yok bu anlamda . Esas olay siz de bitiyor yıllarca cinsellik yaşamayan insanlar var burada yazanlar da var okuyun hepsini fikir alın . Bir de şöyle düşünün eğer ilişkiyi reddeden taraf siz olsaydınız eşiniz böyle devam edelim der miydi bana bu kadınlara haksızlık olarak geliyorÇocuk da çok gönüllü degildi acikcasi ben istedim daha çok. Fakat şuan çok seviyor çocuğumuzu, ona baya düşkün. Çocuk olunca ben cinsellikten uzaklasmadim , sadece eskisi kadar fit degilim ister istemez biraz kilo aldım ama vermeye de çalışıyorum şuan.bunun dışında cilve yapmaya yanaşmaya hep çalışıyordum ama son zamanlarda artık içimden asla gelmiyor, hep ben adım atmış gibi hissediyorum ve hevesim açıkçası çok kırıldı ,yok oldu hatta.
Ben de bana haksızlık yaptığını düşünüyorum. O yüzden üroloğa, psikoloğa gidelim diyorum ama hiçbir şekilde çözüm için yanaşmıyor. Bencillik yapıyor.Yani açıkçası burda karar sizin gibi görünüyor eşiniz halinden memnun evlilik birliği içinde sizden çok da bir beklentisi yok bu anlamda . Esas olay siz de bitiyor yıllarca cinsellik yaşamayan insanlar var burada yazanlar da var okuyun hepsini fikir alın . Bir de şöyle düşünün eğer ilişkiyi reddeden taraf siz olsaydınız eşiniz böyle devam edelim der miydi bana bu kadınlara haksızlık olarak geliyor
Kabul etmiyor çünkü ederse bu eksikliği yüzüne vurulacak . Keşke bu konuyu çözmeden çocuk olmasaydıBen de bana haksızlık yaptığını düşünüyorum. O yüzden üroloğa, psikoloğa gidelim diyorum ama hiçbir şekilde çözüm için yanaşmıyor. Bencillik yapıyor.
Telefonda ne bulursanız bulun malesef aranızdaki kopukluğun tek sebebi o olmayacak yani başından beri gelen bir bağ kurma sorunu var . Hakkınızda hayırlısı olsunTelefonunu tekrar kurcalamali miyim , kurcalayip yine benzer şeyler bulursam ne yapmalıyım? Kafamda bu sorular dönüp duruyor gunlerdir. Ömür boyu bu şekilde kardeş gibi yaşayacağım bir evlilik istemiyorum.
Baska biri olunca evdekiyle niye sevismiyorlar kiBaşka biri olsa bile şüphe çekmemek için sizinlede birlikte olur. Sağlık problemi var gibi geldi bana. Benim için bu durum boşanma sebebi olurdu kesinlikle. Ya gitsin tedavi olsun yada boşanın.
Boşanmayacaksanız yada telefonu monte etmeyecekseniz hiç o işlere girmeyinTelefonunu tekrar kurcalamali miyim , kurcalayip yine benzer şeyler bulursam ne yapmalıyım? Kafamda bu sorular dönüp duruyor gunlerdir. Ömür boyu bu şekilde kardeş gibi yaşayacağım bir evlilik istemiyorum.
Fiziksel olarak bi eskortla birliktelik yasadigini sanmam çünkü gördüklerimin hepsi yabancı ülkelerden kadınlardi . Kendini tatmin etmis belli ki resimler ve videolarlaBoşanmayacaksanız yada telefonu monte etmeyecekseniz hiç o işlere girmeyin
Kendinizi yıpratmayın
Belli ki adam eskort peşinde
Size yaklaşmasın daha iyi hastalık kaparsınız.
Bence kendi yolunuza bakın
Yabancı kadınlar olması kabul edilebilir mi yani?Fiziksel olarak bi eskortla birliktelik yasadigini sanmam çünkü gördüklerimin hepsi yabancı ülkelerden kadınlardi . Kendini tatmin etmis belli ki resimler ve videolarla
Uzaklık anlamında söylemiş farklı ülkelerde fiziksel bir görüşme olmamış yani bildiği kadarıylaYabancı kadınlar olması kabul edilebilir mi yani?
Yabancı kadın hesabı olup Türkiyede de yaşayabilir bundan emin olamayız kiUzaklık anlamında söylemiş farklı ülkelerde fiziksel bir görüşme olmamış yani bildiği kadarıyla
Valla bilemedimm adamda bi özgüven eksikliği seziyorumYabancı kadın hesabı olup Türkiyede de yaşayabilir bundan emin olamayız ki
Ay geçmişte bu konularda o kadar şey yazıp haklı çıktık ki ben sıkıldım artık bu soruya cevap vermekten cevabı siz de biliyorsunuz da ben size sorayım bir kadın neden arzulanmadığı bir ilişkide durur ki üstüne bir de zorla çocuk yapar ? Hepimiz kadınız kadın gibi hissetmek isteriz arzulanmak isteriz yani bu kadar değildi dediğiniz ayda 3 e falan tamamdınız herhalde anlamadım ben ? Karşımızdakine sebepler bulup aklamayı niye seçiyoruz her seferinde ? Sen neden kendine bunu layık görüyosun ? Adam zahmet edip kendi gelip bir sebep söylemiyor kaliteli bir yalan bile bulmuyorken siz niye bahanesini buluyorsunuz kiKızlar merhaba. Eşimle yaklaşık 5 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğimiz var ( tup bebek yontemiyle sahip olduk ) Öncesinde de çok aktif bir cinsel yaşamımız yoktu fakat 1 yıldır ve özellikle son aylarda daha da kötü. Adam hastayım grip olacağım size bulaşmasın bahanesiyle diğer odada ayrı yatıyor sürekli( 2 güne bir bu sebebi söyler mutlaka) Bunun dışında yaklasmiyor bana aylardır ne sarilma ne öpme hicbir sey yok hayatimizda , evde adeta ev arkadasi gibiyiz. Sizce Ne yapmalıyım? Öncelikle bu konuda pek konusmak istemiyor, zorla sorunca da yorulduğunu ve sebebin bu oldugunu beyan ediyor. Bir erkek olarak yanaşmamasi bana tuhaf geliyor. Fikirlerinize açığım
Demek ki ayrı yatmasının sebebi rahat rahat internette takılmak belki mastürbasyon bağımlılığı ya da oralardan görüştüğü konuştuğu birileri var. Ücretli bazı siteler varmış burada da okumuştuk. Oralarda takılıp o tür kadınlarla sanal bir şeyler yapmayı alışkanlık edinmiş olabilir. Telefonu karıştırsaniz siliyor da olabilir. Ayrı yattığında hemen uyuyor mu fark ediyor musunuz odadaki ışıktan vs? Ben olsam çok merak ederim uyuduğu odaya gizli kamera bile koyardımDaha önce telefonunu gizlice kurcaladigimda instagramda 10 ,15 tane hepsi yabancı eskort tarzı aşırı açık saçık kadınların profillerini arattigini yakalamıştım. Şimdi yeniden kurcalamak istiyorum
Evet uzaklığı kast ettim çünkü listenin fotoğrafını çekip tek tek daha sonra kendim baktığımda hepsinin yurtdisindan olduğunu anlamıştım. Fiziksel olmasa da tabiki bu durum da canımı çok sıktıUzaklık anlamında söylemiş farklı ülkelerde fiziksel bir görüşme olmamış yani bildiği kadarıyla
Valla bacım kendin etmiş kendin bulmuşsun.zaten herşey başından beri ortadaymiş.niye kendini bu duruma soktun ki?Çocuk da çok gönüllü degildi acikcasi ben istedim daha çok. Fakat şuan çok seviyor çocuğumuzu, ona baya düşkün. Çocuk olunca ben cinsellikten uzaklasmadim , sadece eskisi kadar fit degilim ister istemez biraz kilo aldım ama vermeye de çalışıyorum şuan.bunun dışında cilve yapmaya yanaşmaya hep çalışıyordum ama son zamanlarda artık içimden asla gelmiyor, hep ben adım atmış gibi hissediyorum ve hevesim açıkçası çok kırıldı ,yok oldu hatta.
Devam eden çok erkek var.onların da bazıları kolay kolay ayrılık yoluna gitmiyor.vajinismuslu eşi olup 10 küsür sene bekleyen erkekler falan okuduk burada.şimdi bir yerde bir sorun varsa vardır.erkekler üzerinden kıyaslama yapmak hem gerekli değil, hem de isabetli değil bence.o da ayrılmazdı dese sorun hafiflemiş ya da çözülmüş olmayacak sonuçta.Yani açıkçası burda karar sizin gibi görünüyor eşiniz halinden memnun evlilik birliği içinde sizden çok da bir beklentisi yok bu anlamda . Esas olay siz de bitiyor yıllarca cinsellik yaşamayan insanlar var burada yazanlar da var okuyun hepsini fikir alın . Bir de şöyle düşünün eğer ilişkiyi reddeden taraf siz olsaydınız eşiniz böyle devam edelim der miydi bana bu kadınlara haksızlık olarak geliyor
Adam genel olarak hayata karşı ruhsuz demek ki.hayattan bezmiş.Kızlar eşim isten- eve ,evden işe giden, benim dışımda sosyal hayatı olmayan birisi. Çık kendin gez toz desem de çıkmaz ,benimle beraber gitmek ister her yere. Sürekli yanımda olduğu için görüntü izlemek saçmalığı dışında aldattığını sanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?