Bir erkek neden eşini arzulamaz ?

Baska biri olunca evdekiyle niye sevismiyorlar ki
Bi o kaleye bı bu kaleye. Erkekler sever birden fazla kadını(kibarlastirdim siz dumduz anlayın)
Bu tarz cinsiyet genellemeleri isabetli değil.sadece karakter meselesi.ama dediğine gelirsek onu ben de hiç anlamıyorum.aldatmak için o tarz işlere bir hevesinin, potansiyelinin olması gerekmez mi?eee potansiyeli olan adam da günaşırı ya da hergün birliktelik yaşayabilir.ihtiyacın hevesin yoksa da niye o işlere girersin? işte cins cins insan var.bazen ne analiz yaparsan yap işin içinden çıkamıyorsun.bana sorarsan adam ruhsuz sünepenin teki.ne birşeyden zevk almayı biliyor ne bir ilişki yürütmeyi biliyor.

Baska biri olunca evdekiyle niye sevismiyorlar ki
Bi o kaleye bı bu kaleye. Erkekler sever birden fazla kadını(kibarlastirdim siz dumduz anlayın)
Bende böyle düşünüyorum. Başka bir kadına sırılsıklam aşık olsalar bile ondan baskasiyla birlikte olmam diye düşünmezler. Ne kadar çok kadın olursa o kadar iyi olur onlar için. Ayrıca başkasına el sürmeyecek kadar aşık olsa karısını terkedip gider zaten ne diye köşe kapmaca oynasın evin içinde.

Kuzum eski konularına biraz göz attım da eşin doktormuş sanırım sağlıkla ilgili bir problemi olsa tedavi ya da terapiyi direk kendi isterdi zaten.
Sizin evliliğinizde başka problemler var, sanırım sırf çocuk için herşeyi halı altına süpürüyorsun ama kendine bunu mu layık görüyorsun. Mutlu anne mutlu çocuk lütfen bunu unutma.

Bebeğin bir yaşına gelmiş artık umarım bir mesleğin ya da bir çalışma hayatın vardır.

Muhtemelen boşanmayacaksın, bu yüzden sürekli konuyu gündeme getirip daha fazla gururunu örseletme derim.

Yani yeni bir anne olduğun için kendimi tutuyorum ama eşine çok sinir oldum.
Bir kaşık suda boğardım onu, ne demek eldivenim yok bakamam demiş sana yaa
Nasıl tahammül edebiliyorsun bunlara sana olan söylemlerine.
Senin bu durumda yapman gereken bir an önce çalışmaya başlaman ve kendini toparlaman lazım. Böyle ömür geçer mi.

Zaten o soğuk olduğu için sinirlenip kavga ediyormuşsun.yani o bir neden değil sonuç.bu adamla olmaz bence ya.umut göremedim.

Tüm ihtimalleri siraliyorum Başka biri olabilir ya da gizli gay olabilir aseksuel olabilir psikolojik problemi olabilir ereksiyon problemi olabilir en iyisi alacaksini karşınıza konusacaksiniz sonra da terapiye gideceksiniz
Eşini arzulamiyor ten çekimi hissetmiyor.

Psikoloğumdan öğrendiğim şey, kimse bedel ödeme noktasına gelmeden değişmeye yanaşmıyor. Sizi kaybetme korkusu yaşamadan çözüm bulmaya uğraşacağını sanmıyorum. Zorla psikoloğa giden de zaten devam etmiyor. Değişim için içsel motivasyon şart. Bu sorunu çözmezse sizi kaybeder mi? Cevap evetse bunu ona kesin şekilde gösterin derim

Konunuzu görünce yazmak istedim. Bizim de eşimle yakın geçmişte cok büyük sorunlarımız oldu. Bunun suçlusu eşimdi. Eşimin aşırı cinsellik düşkünü olması, sapık gibi benden devamlı şunu giy/ bunu giy gibi istekleri bizi devamlı tartısmaya sokuyordu. Burada da konum vardı hatta.

Tartışmalar çoğaldıkca eşimden cok uzaklastım. Tabii bizim durumumuz farklıydı ama eşinizle sorunlarınız olduğunu yazdıgınız için söylüyorum, bu onu sizden uzaklaştırmıs olabilir. Hayatımda eşimden başka kimse yok, olamaz. Onu aldatmayı düşünmüyorum da. Yani sadece başkası var düşüncesi gelmesin aklınıza. Ben geçmişteki sorunlardan dolayı hala kendimi tam anlamıyla toplamıs değilim. Ona hala onun istediği kadar yakın olamıyorum, o kendini düzeltmesine rağmen:) Zamanla geçer mi bilmiyorum, umarım geçer. Ben de hep yorgunum, şöyleyim, böyleyim deyip geçiştiriyorum. O da alıştı artık. Ne yapsın?

şunu bilir şunu söylerim ve bir çok kişi de söyler
isteyen adam zayıf da olsanız şişman da olsanız ister
sakın kendinizi suçlamayın derim

biraz uzak durun bakalım giyinin süslenin çocuğunuzla dışarı çıkın veya çocuksuz
hafiften kıskandırmaya çalışın bakalım ne olacak

istekli olmak farklı, sapık amcalar gibi davranmak farklı....

Duygusal olarak size eskisi gibi hissetmiyor olabilir. Duygusu yoğun olmayınca arzulamıyordur belki. Size o gözle bakamıyor da olabilir artık.

Boşanmaktan başka çaren yok. Adam sana kocalık yapmıyor sadece kağıt üstünde evlisiniz resmen.

Birinin bir derdi olsa da nispet yapsam diye bekleyen çok var maalesef.
Aynen. Zamanında çok vardı "kocam doğum günümü kutlamadı" diye konu açana "ay benim canım kocişkom doğum günüm olmasa bile hediye alır" diye saçmalayanlar. Ben bittiler sanıyordum bitmemiş baksana ne alakaysa kendi kocasıyla nispet yapmaya çalışmış.

Dönmüş belle bir de bak bak bak.
Kadın zaten normal mi dememiş ki kendinden örnek veriyorsun.normal olmadığını biliyor.

Şuana kadar hep siz yakınlaşmaya çalışmışsınız artık tam tersini yapın ona mesafeli olun ama kendiniz ve çocuğunuzla mutlu anlarınız olsun eşimiz bile anlayamasın bu sevincinizi.

Kaç tane erkek senelerce bu duruma ok der Allah aşkına ? Ayrıca yorumum isabetli mi değil mi bırak da konu sahibi düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…