- Konu Sahibi yagmurumsu42
-
Bu tarz cinsiyet genellemeleri isabetli değil.sadece karakter meselesi.ama dediğine gelirsek onu ben de hiç anlamıyorum.aldatmak için o tarz işlere bir hevesinin, potansiyelinin olması gerekmez mi?eee potansiyeli olan adam da günaşırı ya da hergün birliktelik yaşayabilir.ihtiyacın hevesin yoksa da niye o işlere girersin? işte cins cins insan var.bazen ne analiz yaparsan yap işin içinden çıkamıyorsun.bana sorarsan adam ruhsuz sünepenin teki.ne birşeyden zevk almayı biliyor ne bir ilişki yürütmeyi biliyor.Baska biri olunca evdekiyle niye sevismiyorlar ki
Bi o kaleye bı bu kaleye. Erkekler sever birden fazla kadını(kibarlastirdim siz dumduz anlayın)
Bende böyle düşünüyorum. Başka bir kadına sırılsıklam aşık olsalar bile ondan baskasiyla birlikte olmam diye düşünmezler. Ne kadar çok kadın olursa o kadar iyi olur onlar için. Ayrıca başkasına el sürmeyecek kadar aşık olsa karısını terkedip gider zaten ne diye köşe kapmaca oynasın evin içinde.Baska biri olunca evdekiyle niye sevismiyorlar ki
Bi o kaleye bı bu kaleye. Erkekler sever birden fazla kadını(kibarlastirdim siz dumduz anlayın)
Zaten o soğuk olduğu için sinirlenip kavga ediyormuşsun.yani o bir neden değil sonuç.bu adamla olmaz bence ya.umut göremedim.Şöyle ki sürekli yorgunum halim yok diyor. Üroloğa gidelim istersen dedim kabul etmedi, cinsel terapistten yardım alalim dedim ,sacmalama dedi. Psikoloğa gidelim dedim onu da kabul etmiyor. Konuyla ilgili iletişim kurmak istemiyor , ama ben de aşırı sinir oluyorum artık. Şiddetli tartışmalarımiz olmuştu, belki de duygusal olarak soğudu. Ama ben de soğudum ve yine de evliliğimiz adına elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bi yerde tıkanıyor. Onunla çarşı pazar gezelim yiyelim içelim ama evde yakınlaşma yaşamayalim. Kardeş gibi yaşıyoruz farkında mısın diyorum bundan da gocunmuyor
Kendince hava atmak(!) istedi galibaNiye bunu belirttiniz ki ? Tuhaf geldi nsnsmsmsn
Eşini arzulamiyor ten çekimi hissetmiyor.Tüm ihtimalleri siraliyorum Başka biri olabilir ya da gizli gay olabilir aseksuel olabilir psikolojik problemi olabilir ereksiyon problemi olabilir en iyisi alacaksini karşınıza konusacaksiniz sonra da terapiye gideceksiniz
Psikoloğumdan öğrendiğim şey, kimse bedel ödeme noktasına gelmeden değişmeye yanaşmıyor. Sizi kaybetme korkusu yaşamadan çözüm bulmaya uğraşacağını sanmıyorum. Zorla psikoloğa giden de zaten devam etmiyor. Değişim için içsel motivasyon şart. Bu sorunu çözmezse sizi kaybeder mi? Cevap evetse bunu ona kesin şekilde gösterin derimKızlar merhaba. Eşimle yaklaşık 5 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğimiz var ( tup bebek yontemiyle sahip olduk ) Öncesinde de çok aktif bir cinsel yaşamımız yoktu fakat 1 yıldır ve özellikle son aylarda daha da kötü. Adam hastayım grip olacağım size bulaşmasın bahanesiyle diğer odada ayrı yatıyor sürekli( 2 güne bir bu sebebi söyler mutlaka) Bunun dışında yaklasmiyor bana aylardır ne sarilma ne öpme hicbir sey yok hayatimizda , evde adeta ev arkadasi gibiyiz. Sizce Ne yapmalıyım? Öncelikle bu konuda pek konusmak istemiyor, zorla sorunca da yorulduğunu ve sebebin bu oldugunu beyan ediyor. Bir erkek olarak yanaşmamasi bana tuhaf geliyor. Fikirlerinize açığım
şunu bilir şunu söylerim ve bir çok kişi de söylerÇocuk da çok gönüllü degildi acikcasi ben istedim daha çok. Fakat şuan çok seviyor çocuğumuzu, ona baya düşkün. Çocuk olunca ben cinsellikten uzaklasmadim , sadece eskisi kadar fit degilim ister istemez biraz kilo aldım ama vermeye de çalışıyorum şuan.bunun dışında cilve yapmaya yanaşmaya hep çalışıyordum ama son zamanlarda artık içimden asla gelmiyor, hep ben adım atmış gibi hissediyorum ve hevesim açıkçası çok kırıldı ,yok oldu hatta.
Birinin bir derdi olsa da nispet yapsam diye bekleyen çok var maalesef.Kendince hava atmak(!) istedi galiba
istekli olmak farklı, sapık amcalar gibi davranmak farklı....Konunuzu görünce yazmak istedim. Bizim de eşimle yakın geçmişte cok büyük sorunlarımız oldu. Bunun suçlusu eşimdi. Eşimin aşırı cinsellik düşkünü olması, sapık gibi benden devamlı şunu giy/ bunu giy gibi istekleri bizi devamlı tartısmaya sokuyordu. Burada da konum vardı hatta.
Tartışmalar çoğaldıkca eşimden cok uzaklastım. Tabii bizim durumumuz farklıydı ama eşinizle sorunlarınız olduğunu yazdıgınız için söylüyorum, bu onu sizden uzaklaştırmıs olabilir. Hayatımda eşimden başka kimse yok, olamaz. Onu aldatmayı düşünmüyorum da. Yani sadece başkası var düşüncesi gelmesin aklınıza. Ben geçmişteki sorunlardan dolayı hala kendimi tam anlamıyla toplamıs değilim. Ona hala onun istediği kadar yakın olamıyorum, o kendini düzeltmesine rağmen:) Zamanla geçer mi bilmiyorum, umarım geçer. Ben de hep yorgunum, şöyleyim, böyleyim deyip geçiştiriyorum. O da alıştı artık. Ne yapsın?
Duygusal olarak size eskisi gibi hissetmiyor olabilir. Duygusu yoğun olmayınca arzulamıyordur belki. Size o gözle bakamıyor da olabilir artık.Kızlar merhaba. Eşimle yaklaşık 5 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğimiz var ( tup bebek yontemiyle sahip olduk ) Öncesinde de çok aktif bir cinsel yaşamımız yoktu fakat 1 yıldır ve özellikle son aylarda daha da kötü. Adam hastayım grip olacağım size bulaşmasın bahanesiyle diğer odada ayrı yatıyor sürekli( 2 güne bir bu sebebi söyler mutlaka) Bunun dışında yaklasmiyor bana aylardır ne sarilma ne öpme hicbir sey yok hayatimizda , evde adeta ev arkadasi gibiyiz. Sizce Ne yapmalıyım? Öncelikle bu konuda pek konusmak istemiyor, zorla sorunca da yorulduğunu ve sebebin bu oldugunu beyan ediyor. Bir erkek olarak yanaşmamasi bana tuhaf geliyor. Fikirlerinize açığım
Boşanmaktan başka çaren yok. Adam sana kocalık yapmıyor sadece kağıt üstünde evlisiniz resmen.Şöyle ki sürekli yorgunum halim yok diyor. Üroloğa gidelim istersen dedim kabul etmedi, cinsel terapistten yardım alalim dedim ,sacmalama dedi. Psikoloğa gidelim dedim onu da kabul etmiyor. Konuyla ilgili iletişim kurmak istemiyor , ama ben de aşırı sinir oluyorum artık. Şiddetli tartışmalarımiz olmuştu, belki de duygusal olarak soğudu. Ama ben de soğudum ve yine de evliliğimiz adına elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bi yerde tıkanıyor. Onunla çarşı pazar gezelim yiyelim içelim ama evde yakınlaşma yaşamayalim. Kardeş gibi yaşıyoruz farkında mısın diyorum bundan da gocunmuyor
Aynen. Zamanında çok vardı "kocam doğum günümü kutlamadı" diye konu açana "ay benim canım kocişkom doğum günüm olmasa bile hediye alır" diye saçmalayanlar. Ben bittiler sanıyordum bitmemiş baksana ne alakaysa kendi kocasıyla nispet yapmaya çalışmış.Birinin bir derdi olsa da nispet yapsam diye bekleyen çok var maalesef.
Dönmüş belle bir de bak bak bak.Aynen. Zamanında çok vardı "kocam doğum günümü kutlamadı" diye konu açana "ay benim canım kocişkom doğum günüm olmasa bile hediye alır" diye saçmalayanlar. Ben bittiler sanıyordum bitmemiş baksana ne alakaysa kendi kocasıyla nispet yapmaya çalışmış.
Bu konu hakkında konu açtığı yetmedi bir de yorumlarda duyurdu kocasının ne kadar istekli olduğunuDönmüş belle bir de bak bak bak.
Kadın zaten normal mi dememiş ki kendinden örnek veriyorsun.normal olmadığını biliyor.
Kaç tane erkek senelerce bu duruma ok der Allah aşkına ? Ayrıca yorumum isabetli mi değil mi bırak da konu sahibi düşünsün.Devam eden çok erkek var.onların da bazıları kolay kolay ayrılık yoluna gitmiyor.vajinismuslu eşi olup 10 küsür sene bekleyen erkekler falan okuduk burada.şimdi bir yerde bir sorun varsa vardır.erkekler üzerinden kıyaslama yapmak hem gerekli değil, hem de isabetli değil bence.o da ayrılmazdı dese sorun hafiflemiş ya da çözülmüş olmayacak sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?