Bir erkek neden eşini arzulamaz ?

Telefonunu tekrar kurcalamali miyim , kurcalayip yine benzer şeyler bulursam ne yapmalıyım? Kafamda bu sorular dönüp duruyor gunlerdir. Ömür boyu bu şekilde kardeş gibi yaşayacağım bir evlilik istemiyorum.
Bosanacaksan bak yoksa bakma

Bende dogumdan sonraki 1 yil hic o islere yanasmak istemedim
Hormonlarim anca duzeldi
Esim de bunun farkindaydi konustum onunla hatta
Emzirdigim icin de ekstra isteksizlik vardi
Ama bu durum erkekte olunca tuhaf geliyor insana tabi
Aklima ilk gelen dogumdan sonra siz zor toparlandiysaniz esiniz de bundan etkilenmis olabilir
Oturup konusun
Diger aklima gelen de size birsey bulastirmak istememesi olarak geldi
Umarim bu degildir

Böyle bir adamla bence devam etmeyin…Eski konunuzda okudum, koltuk altınızdaki kahverengi lekelere bile eldiven yok diye bakmamış, doktor prensibiymiş neymiş siz onun karısısınız yaa…sizden tiksinmiş haspam…keşke böyle bir adamdan tüp bebekle çocuk yapmasaydınız…severek evlenmediniz galiba ? Sırf doktor diye mantık evliliği mi yaptınız bilmem

Demek istediği başka kadın olsa karısıylada sevişir adamın sexde gözü yok kısacası libidosuz o yüzden bende aldatma olduğunu düşüüyorum

Aa benim konumdan açılın ben geldim jdjsjsjjs
Olası sebepleri sıralayalım konu sahibi
1.Çocuktan sonra böyle olduysa karım anne oldu artık ona dokunamam sendromuna girmiş olabilir (ülkemizde böyle binlerce erkek var aklınız şaşar bunu aşmanın tek yolu da terapidir bekleyeyim kendi kendine düzelsin diye bir durum yok )

2. Telefonundan açık saçık şeyler yakaladıysanız aseksüel değil demek cinselliğe ilgisi var ama bunu farklı şekilde tatmin ediyor kendine bir dünya yaratmış demek ki yani mastürbasyon bağımlısı.

Oturup lan ben karımı niye arzulamıyorum bunun altında ne yatıyor acaba bu karıma da bana da haksızlık böyle evlilik olmaz ben bir doktora gideyim çözüm bulmaya çalışayım demek zor geliyor bu tiplere.
Düşünmek sorgulamak istemiyorlar.
Oturup mastürbasyon yapmak işlerine geliyor.

Karısı ne yapacak peki hmm işte o artık bir anne zaten onun arzulanmak tatmin olmak neyine (!) diye düşünüyor genelde bu tipler.

Ya arkadaşlar nerenizle okuyorsunuz adam öncesinde de böylemiş zaten üstüne bebek yapıp konu sahibi bide tüy dikmiş adam düzelmez çünkü sex sevmiyor böyle devam eder nasıl böyle kadınlar varsa erkeklerde var yok benimki üstümden inmiyor yok şu bu sanki hepsi seri üretim mi aynı olsun

Erkeklerde duygusal uzaklaşma olmaz. Kendimizle kıyaslamayalım öyle olsa onunla bununla yatamazlar onlar için cinsellik bizim gibi değil. Biz duygusal bağ kurmadan ilişkiye giremeyiz onlar dağa taşa salça olabilirler aşk,sevgi, kişi, yaş, güzellik vs pek bağlamaz.
Doğum sonrası başlamış olsa anneliği kutsallaştırmış sizi anne olarak görüyor derdim. AMA sizin hamilelik önceside böyleymiş yüzde bir milyon ya tercih meselesi, yada libido düşüklüğü. Onu doktor söyleyecek sürükleyin götürün libidoda ,hormonlarda sıkıntı yoksa ev arkadaşınız hayırlı olsun.

Doktora gidip değerlerine baktırın. Başka şeylere enerjisi var size mi yok yoksa cidden bağışıklığını düşüren bir durum mu var? Cinsel yönden de değerlendirilmesi gerekir. Beslenmesi, uykusu, psikolojisi… tüm bunları siz daha iyi değerlendirirsiniz.
Niye böyle iyi niyetli yorum yaptım onu da söyleyeyim. Bir ara eşim sürekli hastayım deyip yatıyordu. Ben de rol sanıyorum tabi meğerse kan değerleri diplerdeymiş gerçekten. Kolonoskopi, endoskopi, göğüs ve kalp doktorları gezip durdu. Sorun çözüldü adam düzeldi. Kuzenim de sürekli elim kolum kalkmıyor diyordu meğerse onda da başka bir hastalık varmış. Siz önce sağlık kaynaklı sebepleri eleyin, sonra psikolojik sebepli mi başka bir sebep var mı öğrenmeye bakın.

Yaklaşık 4 yıl önce şöyle bir profil mesajı atmıştım. Bu mesajı görünce aklıma geldi. Hiç eskimiyor

Eklentiler

• IMG_1281.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 109
Yaklaşık 4 yıl önce şöyle bir profil mesajı atmıştım. Bu mesajı görünce aklıma geldi. Hiç eskimiyor
İnanın övmek için değil şikayet gibi bir şeydi o hatta konu bile açmıştım öncesinde bakabilirsiniz . Ben kıyaslamak için de yazmadım aslında konu sahibi hiç olmuyor deyince çoğu da zarar gibi bir moral verme çabasıydı sadece

Kesinlikle katılıyorum. Adamın gelip açıklama yapması gerekirken konu sahibi kafa yoruyor. Onlarca neden sıralandı eski konularda da. Bence tek gerçek var ise cinsellik olmadan evlilik olmaz. İki seçenek var ya bizim evlilik böyle cinsellik olmadan gidecek diyeceksin ya da boşanacaksın.

her kadın arzulanmak ister bundan daha doğal bir şey var mı ?

Bu tarz konularda başka biriyle olması ihtimali bana hep uzak geliyor, çünkü başkasıyla olan eşiyle de olabilir. Hatta bazı erkekler şüpheyi bertaraf etmek için daha da abartılı davranabilir. Konu tamamen kendisiyle ilgili olabilir, aşırı iş stresi veya sanal olan şeylerle rahatlama alışkanlığı, özgüven eksikliği, erekiyon sorunları..Ya da duygusal bir soğukluk, kırgınlık...

Yakınlaşıp ateşlemeye çalışmışsın olmamış.Surat asmadan trip atmadan sen de enerjini ondan geri çek.Onun telefonlarını karıştırma ona ondan sıkılmışsın gibi davran umrunda olmasın.Giyin süslen gül mutlu ol telefonda arkadaşlarınla falan konuş ona da o konuşunca normal davran ama o konuşmadıkça çok muhatap da olma.Neyin var diye sorarsa konuyu değiştir o öyle olduğu için yaptığını söyleme.

bu adam sosyal hayatta vs pasif dünya iyisi bir adam mı ?

şaka yapmıyorum bu tip adamlar bu konuda genelde böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…