- 17 Haziran 2024
- 2.107
- 8.086
- 78
- Konu Sahibi yagmurumsu42
-
Bosanacaksan bak yoksa bakmaTelefonunu tekrar kurcalamali miyim , kurcalayip yine benzer şeyler bulursam ne yapmalıyım? Kafamda bu sorular dönüp duruyor gunlerdir. Ömür boyu bu şekilde kardeş gibi yaşayacağım bir evlilik istemiyorum.
Aslında üyenin birçok konusu var evliliğinde çok mutsuz olduğundan terapi aldıklarından ama çözemediklerinden bahsetmiş defalarca.Kendince hava atmak(!) istedi galiba
Böyle bir adamla bence devam etmeyin…Eski konunuzda okudum, koltuk altınızdaki kahverengi lekelere bile eldiven yok diye bakmamış, doktor prensibiymiş neymişKızlar merhaba. Eşimle yaklaşık 5 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğimiz var ( tup bebek yontemiyle sahip olduk ) Öncesinde de çok aktif bir cinsel yaşamımız yoktu fakat 1 yıldır ve özellikle son aylarda daha da kötü. Adam hastayım grip olacağım size bulaşmasın bahanesiyle diğer odada ayrı yatıyor sürekli( 2 güne bir bu sebebi söyler mutlaka) Bunun dışında yaklasmiyor bana aylardır ne sarilma ne öpme hicbir sey yok hayatimizda , evde adeta ev arkadasi gibiyiz. Sizce Ne yapmalıyım? Öncelikle bu konuda pek konusmak istemiyor, zorla sorunca da yorulduğunu ve sebebin bu oldugunu beyan ediyor. Bir erkek olarak yanaşmamasi bana tuhaf geliyor. Fikirlerinize açığım
Demek istediği başka kadın olsa karısıylada sevişir adamın sexde gözü yok kısacası libidosuz o yüzden bende aldatma olduğunu düşüüyorumBu tarz cinsiyet genellemeleri isabetli değil.sadece karakter meselesi.ama dediğine gelirsek onu ben de hiç anlamıyorum.aldatmak için o tarz işlere bir hevesinin, potansiyelinin olması gerekmez mi?eee potansiyeli olan adam da günaşırı ya da hergün birliktelik yaşayabilir.ihtiyacın hevesin yoksa da niye o işlere girersin? işte cins cins insan var.bazen ne analiz yaparsan yap işin içinden çıkamıyorsun.bana sorarsan adam ruhsuz sünepenin teki.ne birşeyden zevk almayı biliyor ne bir ilişki yürütmeyi biliyor.
Doktora gidip değerlerine baktırın. Başka şeylere enerjisi var size mi yok yoksa cidden bağışıklığını düşüren bir durum mu var? Cinsel yönden de değerlendirilmesi gerekir. Beslenmesi, uykusu, psikolojisi… tüm bunları siz daha iyi değerlendirirsiniz.Kızlar merhaba. Eşimle yaklaşık 5 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğimiz var ( tup bebek yontemiyle sahip olduk ) Öncesinde de çok aktif bir cinsel yaşamımız yoktu fakat 1 yıldır ve özellikle son aylarda daha da kötü. Adam hastayım grip olacağım size bulaşmasın bahanesiyle diğer odada ayrı yatıyor sürekli( 2 güne bir bu sebebi söyler mutlaka) Bunun dışında yaklasmiyor bana aylardır ne sarilma ne öpme hicbir sey yok hayatimizda , evde adeta ev arkadasi gibiyiz. Sizce Ne yapmalıyım? Öncelikle bu konuda pek konusmak istemiyor, zorla sorunca da yorulduğunu ve sebebin bu oldugunu beyan ediyor. Bir erkek olarak yanaşmamasi bana tuhaf geliyor. Fikirlerinize açığım
Yaklaşık 4 yıl önce şöyle bir profil mesajı atmıştım. Bu mesajı görünce aklıma geldi. Hiç eskimiyorValla baco benimki kayık beliyle peşimde dolaşıyor kaçacak yer arıyorum. Şaka bir yana hiçbir zaman iyi değildiniz yani sertleşme sorunu var mıydı? Ya da performans sorunu mu var acaba fiziksel bir problemden kaynaklı olabilir
İnanın övmek için değil şikayet gibi bir şeydi oYaklaşık 4 yıl önce şöyle bir profil mesajı atmıştım. Bu mesajı görünce aklıma geldi. Hiç eskimiyor
Kesinlikle katılıyorum. Adamın gelip açıklama yapması gerekirken konu sahibi kafa yoruyor. Onlarca neden sıralandı eski konularda da. Bence tek gerçek var ise cinsellik olmadan evlilik olmaz. İki seçenek var ya bizim evlilik böyle cinsellik olmadan gidecek diyeceksin ya da boşanacaksın.Ay geçmişte bu konularda o kadar şey yazıp haklı çıktık ki ben sıkıldım artık bu soruya cevap vermekten cevabı siz de biliyorsunuz da ben size sorayım bir kadın neden arzulanmadığı bir ilişkide durur ki üstüne bir de zorla çocuk yapar ? Hepimiz kadınız kadın gibi hissetmek isteriz arzulanmak isteriz yani bu kadar değildi dediğiniz ayda 3 e falan tamamdınız herhalde anlamadım ben ? Karşımızdakine sebepler bulup aklamayı niye seçiyoruz her seferinde ? Sen neden kendine bunu layık görüyosun ? Adam zahmet edip kendi gelip bir sebep söylemiyor kaliteli bir yalan bile bulmuyorken siz niye bahanesini buluyorsunuz ki
Çocuk da çok gönüllü degildi acikcasi ben istedim daha çok. Fakat şuan çok seviyor çocuğumuzu, ona baya düşkün. Çocuk olunca ben cinsellikten uzaklasmadim , sadece eskisi kadar fit degilim ister istemez biraz kilo aldım ama vermeye de çalışıyorum şuan.bunun dışında cilve yapmaya yanaşmaya hep çalışıyordum ama son zamanlarda artık içimden asla gelmiyor, hep ben adım atmış gibi hissediyorum ve hevesim açıkçası çok kırıldı ,yok oldu hatta.
Dememiş mi olduk şuanKonu sahibi detay vermediği için şuan tahminde bulunmadık . Paravan evlilik olabilir desek onu kırmış oluruz şuanda kızı varmış
Offf doğru diyorsun inşallah görmemiştir yaDememiş mi olduk şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?