Kredi çekip ev almak
İçinde oturacaginiz
Alıp kiraya vs verecekseniz,kenarda dursun değerlensin mantığıyla almayın. İçine girebileceğiniz bir ev alın. Varsın eski olsun,paranız birikince satar,üzerine ekler yenisini alırsınız. Kiranın sonu yok malesef.
Bence 1+1küçük bir ev almaya bakın sıfır ya da bir kaç yıllık olsun ben yıllarca kira verdim İstanbul'da böyle yapmadığıma pişman oldum sonra
Ben de Ankara dayım. Evim çok eski 50 küsur yıllık ama içi yapılı. 2004 çok eski degilki. Şimdi onu alırsınız, sonra elinize bı fırsat geçer daha iyisini alırsınız.Peki alacagimiz ev cok yeni ve buyuk olamaz 2+1 2004 yapimi fln anca sizce yine de mantikli mi yeni evlere istanbulda yaklasilmiyor bile
4100 lira maaşla geçine bilirmisiniz onu siz daha iyi bilirsiniz. Elbette 4/4lük geçim olmaz ama eviniz olur. Böyle başka eve geçip yine kira ödeyeceksiniz,birikim yapsanız bile evler artıyor her geçen gün. 17 yaşında bina fazla eski değil. Ödemeler bitince 0 daireye geçme şansınız olur. Hayırlısı olsun hakkınızda.Ben de oyle dusunuyorum aslinda esimi de o konuda ikna etmeye calisiyorum ama o baska turlu dusunuyor. Peki soyle 7bucuk maasin 3400 u krediye gidecek yine de mantikli mi bazen gecinmek konusunda da korkularim oluyor.
Konu sahibinin de çocuğu varmış zaten. 1+1 çok zor onlara.Ben olsam 1+1 alır girer otururdum.
O arada da para biriktirmeye devam ederdim.
Bir kaç sene sonra evi satıp+birikim+krediyle kendime göre ev alırdım.
İnan benim de çocuk fikrim olmasa bende 1+1 ev alacağım.
Kiradan bıktık çünkü
Bence geçinilir tek çocuğunuz varmış hem. Biraz kısılır önceye göre tabi ama olacak o kadar. 7maasla 3buçuk kredi ödeyip 2 çocuk okutan tanıdığım var çok da sıkışmıyorlar.Ben de oyle dusunuyorum aslinda esimi de o konuda ikna etmeye calisiyorum ama o baska turlu dusunuyor. Peki soyle 7bucuk maasin 3400 u krediye gidecek yine de mantikli mi bazen gecinmek konusunda da korkularim oluyor.
Konu sahibinin de çocuğu varmış zaten. 1+1 çok zor onlara.
4100 lira maaşla geçine bilirmisiniz onu siz daha iyi bilirsiniz. Elbette 4/4lük geçim olmaz ama eviniz olur. Böyle başka eve geçip yine kira ödeyeceksiniz,birikim yapsanız bile evler artıyor her geçen gün. 17 yaşında bina fazla eski değil. Ödemeler bitince 0 daireye geçme şansınız olur. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Kredi cekip ev almak yani peki sizce 2004 yapimi olmasi sorun olur mu ? Yoksa yeni mi olmalı ? Oturdugum bolgede 2004 yapimi evlere anca girebilirim
Bence geçinilir tek çocuğunuz varmış hem. Biraz kısılır önceye göre tabi ama olacak o kadar. 7maasla 3buçuk kredi ödeyip 2 çocuk okutan tanıdığım var çok da sıkışmıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?