Bir ev meselesi

Yani ben 2+1 böyle 100 m2 ebeveyn banyolu istiyorum çünkü benim bu evimde de var aşırı rahat geliyor.
Araba var, kendimde almayı planlıyorum biraz daha geçsin.
Öyle olunca çokta fark etmiyor sanki alacağım evin konumu diye düşünüyorum.
Tabi gidip dağ başında alamam ama daha sakin yerler bana mantıklı geliyor.
İnşallah o vakte kadar ruhsatı da alırsam ev, iş arası yakın olur.
Çocukta büyür giderse onu da ayarlarım artık

Hayal ettim gerçek olmasını ne çok isterim

çenem düştü ama konu sahibine de fikir olur belki

şeklinde 2+1 evler var

hatta bunların tek cephesinde balkon olanı vardı

yani salon ve iki oda balkona bakıyor

mutfak da salon ile birlikte vs

minicik kutu gibi 2+1, ben gerçeğini görmüştüm güzeldi aslında

her yeri balkon vs ferah hissi yaratıyordu

Gayet başarılı duruyor.

asıl aradığımı bulamadım

bence o daha da iyiydi

hem onda ebeveyn banyo da vardı

Bazen bir evler görüyorum ben.
Açık mutfak, pizza dilimi odalar, balkon yok, kutu kadar Allah'ım diyorum ev demeye şahit ister.
Rant meselesinden dolayı her yer ev oldu işte.

Ben olsam böyle bir durumda eski de olsa oturacağım evi alırdım
Öteki türlü hem kiracı ile Ugrasa aldınız hem ev sahibi ile.
Ayrıca 1+1 e giren kiracı yıllarca oturmuyor ya öğrenci ya bekar oluyır kısa kalıyor bu da her cıkan kiracıya ugras boyat eksikleri tamamla demek. İmkan varsa eski bile olsa kendi oturacagınız ev derim ben

1+1 kendim oturmak icin hic dusunmedim yatirimlik kiracili dusundum ama bana pek mantikli gelmiyor. 2+1e bile zor sigiyorum cocukla esyalar da var anca.

Açık mutfak, pizza dilimi odalar, balkon yok, kutu kadar Allah'ım diyorum ev demeye şahit ister.

bunda Ebeveyn banyo var

bunda yok

ama benim gördüğüm modelde salon köşede, mutfak tezgahı da ayrı bir balkona bakıyor

odalar ve salon da öndeki balkona bakıyor

Bi de labirent gibi yuvarlak sekilde bile gordum sanki fareyi almislar yuvarlak labirente koymuslar zaten eski yapilar o yuzden bana daha guzel ve kullanisli geliyor cogu zaman

Bi de labirent gibi yuvarlak sekilde bile gordum sanki fareyi almislar yuvarlak labirente koymuslar zaten eski yapilar o yuzden bana daha guzel ve kullanisli geliyor cogu zaman

Eskiden aile için yapılırdı evler, oturmak, yaşamak için.
Şimdi sadece satılsın diye yapılıyor.

1+1kendim icin hic dusunmedim zaten sadece acaba yatirimlik alip kiraya versek mi diye dusundum ama o da pek mantikli gelmiyor bana :/

ayrı mutfak modeline geçmişler artık galiba

üsttekinin soldaki iki odasının yanına alttakinin mutfağını birleştireceksin

benim tarif ettiğim olacak :))))

o zor bir soru

zira farklı illerdeki projelerden aldım yapıştırdım sana

Bursa daki büyük bir inşaat şirketi

tek cepheye bakan evler yaparak binaya bir çok daire sığdırıyor

mesela o en alttakinin sadece bir cephesi var bir çok daire yan yana koyuyorlar

benim gördüğümde mutfak da balkona bakıyordu

o binada da her katta 4 daire vardı

Yani eski ev mantıklı değil diyorsunuz :/ yillarca kira vermek bana da mantiklı gelmiyor
Eski ev var eski ev var...babaannemlerin arsası vardı.ev yapıldı.1992 yılı falandı. istanbul da...ama yapan müteahhit çok güzel yaptı.ev sağlam,kullanışlı,çok temiz ve bakımlı...yeni evlere bin basar..eğer bina yaşı fazla ama güzel bir ev bulursanız alın..gereksiz yere fazla borca girmeyin

Suan benim oturdugum bolge 10 sene oncesine kadar çakallar tilkiler vardi diye bahsediliyor simdi metro geldi bina yapacak yer kalmadi potansiyeli onemli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…