- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Şuan bekarım.Kpss sınavı sonrası inşallah düzenli işe girecegim.Aldıgım parayı bankaya faize atacagım.Erkek arkadaşım araba aldı.Araba kredisi ödüyor.Bende Kpssden sonra ehliyete yazılıp araba alayım diyorum.1 sene ya da 1 bucuk sene faizde para biriktirip en fazla 20 bin liralık araba alıcam.1 1bucuk sene araba için çalışıcam.Daha sonra evlenmek için para ayarlıyacagım.Sizce evlenince 2 arabamızın olması lüks mü?Ben İlerde çocugum olunca kresten falan alınca otobuslerde sürünmemek için istıyorum.Sevgılımden sureklı araba ısteyemem.Kısacası işe gitmek harıc arabayı kullanıcam.Memur olunca ınsallah model yukseltmek ıstıyorum.
Öyle güldüm ki :) olmayan şeyler üzerinden nasıl yorum yapıcaz bari bir KPSS’yi kazanaydı :)Daha kpssyi kazanmamissiniz, ise girmemissiniz, araba almamissiniz, daha ehliyetiniz bile yok, evlenmemissiniz, cocugunuz olmamis... Neyin derdi bu anlamadım.
maddi gücün varsa lüks değilŞuan bekarım.Kpss sınavı sonrası inşallah düzenli işe girecegim.Aldıgım parayı bankaya faize atacagım.Erkek arkadaşım araba aldı.Araba kredisi ödüyor.Bende Kpssden sonra ehliyete yazılıp araba alayım diyorum.1 sene ya da 1 bucuk sene faizde para biriktirip en fazla 20 bin liralık araba alıcam.1 1bucuk sene araba için çalışıcam.Daha sonra evlenmek için para ayarlıyacagım.Sizce evlenince 2 arabamızın olması lüks mü?Ben İlerde çocugum olunca kresten falan alınca otobuslerde sürünmemek için istıyorum.Sevgılımden sureklı araba ısteyemem.Kısacası işe gitmek harıc arabayı kullanıcam.Memur olunca ınsallah model yukseltmek ıstıyorum.
Oldukça uzun bir süre sonrası için plan yapmak lüks bence.hayatın ne getireceğini bilemeyiz...Öte yandan bir an önce ehliyetinizi alıp arabanızı almanızı öneririm. Zira ilerleyen yaşlarda araba kullanmaya başlamak oldukça zorlayıcı oluyor.Şuan bekarım.Kpss sınavı sonrası inşallah düzenli işe girecegim.Aldıgım parayı bankaya faize atacagım.Erkek arkadaşım araba aldı.Araba kredisi ödüyor.Bende Kpssden sonra ehliyete yazılıp araba alayım diyorum.1 sene ya da 1 bucuk sene faizde para biriktirip en fazla 20 bin liralık araba alıcam.1 1bucuk sene araba için çalışıcam.Daha sonra evlenmek için para ayarlıyacagım.Sizce evlenince 2 arabamızın olması lüks mü?Ben İlerde çocugum olunca kresten falan alınca otobuslerde sürünmemek için istıyorum.Sevgılımden sureklı araba ısteyemem.Kısacası işe gitmek harıc arabayı kullanıcam.Memur olunca ınsallah model yukseltmek ıstıyorum.
Alacağınız arabanın fiyatı gayet makul bu sebeple lüks değil bence.Şuan bekarım.Kpss sınavı sonrası inşallah düzenli işe girecegim.Aldıgım parayı bankaya faize atacagım.Erkek arkadaşım araba aldı.Araba kredisi ödüyor.Bende Kpssden sonra ehliyete yazılıp araba alayım diyorum.1 sene ya da 1 bucuk sene faizde para biriktirip en fazla 20 bin liralık araba alıcam.1 1bucuk sene araba için çalışıcam.Daha sonra evlenmek için para ayarlıyacagım.Sizce evlenince 2 arabamızın olması lüks mü?Ben İlerde çocugum olunca kresten falan alınca otobuslerde sürünmemek için istıyorum.Sevgılımden sureklı araba ısteyemem.Kısacası işe gitmek harıc arabayı kullanıcam.Memur olunca ınsallah model yukseltmek ıstıyorum.
Iknizede lazımsa değil bence. Bazılarınn işyrri yakın oluyor arabayı evde bırakıyor o zaman tamam ama iki kişiyede ihtiyac ise bence fazla değil. Zaten ev alırken yada bazı yatrmlar için lazım olunca satılıyor hep arabalarŞuan bekarım.Kpss sınavı sonrası inşallah düzenli işe girecegim.Aldıgım parayı bankaya faize atacagım.Erkek arkadaşım araba aldı.Araba kredisi ödüyor.Bende Kpssden sonra ehliyete yazılıp araba alayım diyorum.1 sene ya da 1 bucuk sene faizde para biriktirip en fazla 20 bin liralık araba alıcam.1 1bucuk sene araba için çalışıcam.Daha sonra evlenmek için para ayarlıyacagım.Sizce evlenince 2 arabamızın olması lüks mü?Ben İlerde çocugum olunca kresten falan alınca otobuslerde sürünmemek için istıyorum.Sevgılımden sureklı araba ısteyemem.Kısacası işe gitmek harıc arabayı kullanıcam.Memur olunca ınsallah model yukseltmek ıstıyorum.
20 bınle nasıl tokı evıne gırıcem kı
Şuan bekarım.Kpss sınavı sonrası inşallah düzenli işe girecegim.Aldıgım parayı bankaya faize atacagım.Erkek arkadaşım araba aldı.Araba kredisi ödüyor.Bende Kpssden sonra ehliyete yazılıp araba alayım diyorum.1 sene ya da 1 bucuk sene faizde para biriktirip en fazla 20 bin liralık araba alıcam.1 1bucuk sene araba için çalışıcam.Daha sonra evlenmek için para ayarlıyacagım.Sizce evlenince 2 arabamızın olması lüks mü?Ben İlerde çocugum olunca kresten falan alınca otobuslerde sürünmemek için istıyorum.Sevgılımden sureklı araba ısteyemem.Kısacası işe gitmek harıc arabayı kullanıcam.Memur olunca ınsallah model yukseltmek ıstıyorum.
Daha dereyi görmeden paçaları sıvamakŞuan bekarım.Kpss sınavı sonrası inşallah düzenli işe girecegim.Aldıgım parayı bankaya faize atacagım.Erkek arkadaşım araba aldı.Araba kredisi ödüyor.Bende Kpssden sonra ehliyete yazılıp araba alayım diyorum.1 sene ya da 1 bucuk sene faizde para biriktirip en fazla 20 bin liralık araba alıcam.1 1bucuk sene araba için çalışıcam.Daha sonra evlenmek için para ayarlıyacagım.Sizce evlenince 2 arabamızın olması lüks mü?Ben İlerde çocugum olunca kresten falan alınca otobuslerde sürünmemek için istıyorum.Sevgılımden sureklı araba ısteyemem.Kısacası işe gitmek harıc arabayı kullanıcam.Memur olunca ınsallah model yukseltmek ıstıyorum.
Peki cocugunuz evlendiginde torun gormeye hangi arabayla gideceksiniz..esinizinkinimi sizinkinimi..once bunu planlamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?