- 21 Mart 2016
- 911
- 978
- 53
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Toplu taşıma da bir rahat ki sormayın.
Babamın çiftliği gibi yayılıp gidiyorum..
İstifleniyoruz resmen..
Şuan bekarım.Kpss sınavı sonrası inşallah düzenli işe girecegim.Aldıgım parayı bankaya faize atacagım.Erkek arkadaşım araba aldı.Araba kredisi ödüyor.Bende Kpssden sonra ehliyete yazılıp araba alayım diyorum.1 sene ya da 1 bucuk sene faizde para biriktirip en fazla 20 bin liralık araba alıcam.1 1bucuk sene araba için çalışıcam.Daha sonra evlenmek için para ayarlıyacagım.Sizce evlenince 2 arabamızın olması lüks mü?Ben İlerde çocugum olunca kresten falan alınca otobuslerde sürünmemek için istıyorum.Sevgılımden sureklı araba ısteyemem.Kısacası işe gitmek harıc arabayı kullanıcam.Memur olunca ınsallah model yukseltmek ıstıyorum.
Şuan bekarım.Kpss sınavı sonrası inşallah düzenli işe girecegim.Aldıgım parayı bankaya faize atacagım.Erkek arkadaşım araba aldı.Araba kredisi ödüyor.Bende Kpssden sonra ehliyete yazılıp araba alayım diyorum.1 sene ya da 1 bucuk sene faizde para biriktirip en fazla 20 bin liralık araba alıcam.1 1bucuk sene araba için çalışıcam.Daha sonra evlenmek için para ayarlıyacagım.Sizce evlenince 2 arabamızın olması lüks mü?Ben İlerde çocugum olunca kresten falan alınca otobuslerde sürünmemek için istıyorum.Sevgılımden sureklı araba ısteyemem.Kısacası işe gitmek harıc arabayı kullanıcam.Memur olunca ınsallah model yukseltmek ıstıyorum.
oda bahane ediyor başka bahane edecek bişeyi yok sanırım :)Daha fol yok yumurta yok ayol
20 bınle nasıl tokı evıne gırıcem kıHayatın başında birine araba al demem, ölü yatırımdır çünkü, 40 yaşıma kadar almadım
1 senede 20.000 biriktirin, bir toki evine girin, evlilik öncesi alınmış malınız olsun hayata karşı tedbir olarak
Yahu tamam, doğmamış bebeğe don biçiliyor da bize ne?
Bu genç kadın gelirini öyle böyle hiç edeceğine, bir malı olsa onu ödese, ileride ihtiyacı olunca satıp kullansa yani; yatırım amaçlı alsa ne olur?
Bu yönde teşvik etsek, genç kadınlarımız çeyiz düzeceğine kendilerine mal mülk yapsalar daha iyi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?