Bir garip altın meselesi

Benim anlamadığım madem takar diye bilezikleri saklamış..

Neden 4 senedir size vermedi ? Hiç mi takılacak zaman gelmedi ?
Güzel noktaya değindin,ben hiç altın bilezik takan bir insan değilim.O zaman o yüzden hiç gelmedi

Birkaç altın eklediğini biliyormuşsunuz ama 4 yıldır ödenip ödenmediğini de bilmiyorsunuz hiç eşinize sormadınız mı annen altın eklemişti ne kadar ekledi ne kadarını ödedik diye? karışık bi olay olmuş

Güzel noktaya değindin,ben hiç altın bilezik takan bir insan değilim.O zaman o yüzden hiç gelmedi

İşte bu cevabınızdan mütevellit ben bir art niyet ararım..

çünkü benim altınımı benden habersiz, ben takarım diye nasıl saklar yahu !

ben bilmiyor muyum saklamayı?

ortada bir iyi niyet olsaydı kayınvalideniz araba alırken 2 bileziği sana verip, kızım sen bunları bozdurma bende biraz birikmiş var ben onları size vereyim sizde zamanla yavaş yavaş ödersiniz demesi lazım..

kayınvalideniz size altın geleceğini öğrenmiş sırf o altınlar sizde durmasın diye altınları ona vermenizi istemiş vermeyincede yüzsüzlük yapıp borcunuzu istemiş, hemde sizin haberiniz olmayan borcunuzu !!

pes vallahi... birde ben sizdede suc buldum..daha evlenirken neden altınlarınızı veriyorsunuz ?
arabayı eşinizle siz alsaydınız ya ? sizin arabanızı almak için altınlarınızı neden kayınvalide bozduruyor ?

bu durumdan sonra ders çıkarmalı ve evinizin maddi durumunu kimseyle paylaşmamalısınız..

eşinize de söyleyin tembih edin.. mesela çeyrek altın gününüz olduğunu neden kayınvalideniz biliyo? biliyorsa bile neden tam sayısına kadar biliyo ? bunlar özel konular aile içinde kalması gereken konular.. lütfen özelinize sahip çıkın..

ha birde bu olay yaşanmış artık daima önünüze bakın..kendinizi üzmemeye çalışın :)

eşin bence kvye ben ödeyecem haberi olmasın dedi. 4 yıl ödenmeyince kadında istiyo şimdi. arabayı kaça aldınız ki 10 tam sltın eklemiş ?
Doğru diyorsun,eşimin yapmadığı şey değil zaten.Hatta varya kesin senin dediğin gibi oldu
Arabayı 24 bine almıştık,büyük ihtimalle satacağız çünkü eşimde şirket arabası da var.Ben bazen işe bizim arabayla gelip gidiyorum ama bu olayın olması bir de eşimin abisinin sık sık arabayı istemesi yüzünden gözümde zerre değeri kalmadı.

Eşimin akrabalarıyla altın gününe girdik,kayınvalidem de güne dahil. Ben katılmayacağım çalıştığım için.Çeyreği kayınvalideme verecektik,o da her ay kimin günüyse ona verecekti.O sebeple didik didik biliyor herşeyi. Neyse artık vardır bir hayır,en azından bu olaydan çok büyük ders çıkardım

Biz ilk seneler çok fazla borç ödedik. Düğün,eşyaların borçları,kredi vb.aklına gelecek ne varsa eşimizle taksitlendirip aldık. O yüzden bu konu hiç açılmamıştı. Ama borçlar sıfırlanınca üzerine düşmeliydim haklısın,o yönden benim de suçum var. 2-3 altındır diye unuttum

Her yazdığınızı okudum ama anlamadım hala
Sizin bilezikler ondaysa neden borçlandınız

Eee sen bilezikleri hala almadın mı Ceyz
Ben öğrenir öğrenmez kuyumcuya gider kaç altın ediyo bilmem eksikse üstünü tamamlar verirdim
Eşimi de fena paylardım kendi borcumu nasıl başkası bilir ben bilmem diye
Bi Allah'ın kulunu da hesap kitaba karıştırmazdım, hatta eşin bile saklıyo biçok şeyi tüm gelir gider sende olsun

Off altından kötü bir şeyler çıkmasın
Takmam biliyo 4 yıldır bu yüzden çıkarmadı bile diyosun
4 yıl uzun bir süre zaten
Bileziklerle altını takas etmiş bence ama söyleseydi bari
Şimdi belki de senin madem 10 altın borcumuz var ödeşelim ya da üstünü vereyim demeni bekliyor

Ay şimdi anladım
Siz bilezijleri isteseniz vermez mi ki?
Kimin malını kime vermiyor

En iyi hesabı limoncu28 yapar gerçi ama banlı kendisi
Bileziklerini al, gün paranı da alında denkleştir ver 10 altını bence
Ben kayınvalideden çok eşine kızdım, saklı gizli iş çeviriyor

Sende şakayla karışık o senin altının sende güne katıl kendi altınını kendin al annecim de

1.bileziklerini geri al bence bir an evvel
sonra borcu ödemeye başlarsın
uyuz oldum ne çok bilmiş bir kadınmış

Daha almadım bileziklerimi,şimdilik susuyorum ama araba satıldığı an bu olayın beni ne kadar kırdığını anlayacaklar. Belki arabanın parasından bile altın yapıp verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…