Güzel noktaya değindin,ben hiç altın bilezik takan bir insan değilim.O zaman o yüzden hiç gelmediBenim anlamadığım madem takar diye bilezikleri saklamış..
Neden 4 senedir size vermedi ? Hiç mi takılacak zaman gelmedi ?
Güzel noktaya değindin,ben hiç altın bilezik takan bir insan değilim.O zaman o yüzden hiç gelmedi
Güzel noktaya değindin,ben hiç altın bilezik takan bir insan değilim.O zaman o yüzden hiç gelmedi
Doğru diyorsun,eşimin yapmadığı şey değil zaten.Hatta varya kesin senin dediğin gibi oldueşin bence kvye ben ödeyecem haberi olmasın dedi. 4 yıl ödenmeyince kadında istiyo şimdi. arabayı kaça aldınız ki 10 tam sltın eklemiş ?
Eşimin akrabalarıyla altın gününe girdik,kayınvalidem de güne dahil. Ben katılmayacağım çalıştığım için.Çeyreği kayınvalideme verecektik,o da her ay kimin günüyse ona verecekti.O sebeple didik didik biliyor herşeyi. Neyse artık vardır bir hayır,en azından bu olaydan çok büyük ders çıkardımİşte bu cevabınızdan mütevellit ben bir art niyet ararım..
çünkü benim altınımı benden habersiz, ben takarım diye nasıl saklar yahu !
ben bilmiyor muyum saklamayı?
ortada bir iyi niyet olsaydı kayınvalideniz araba alırken 2 bileziği sana verip, kızım sen bunları bozdurma bende biraz birikmiş var ben onları size vereyim sizde zamanla yavaş yavaş ödersiniz demesi lazım..
kayınvalideniz size altın geleceğini öğrenmiş sırf o altınlar sizde durmasın diye altınları ona vermenizi istemiş vermeyincede yüzsüzlük yapıp borcunuzu istemiş, hemde sizin haberiniz olmayan borcunuzu !!
pes vallahi... birde ben sizdede suc buldum..daha evlenirken neden altınlarınızı veriyorsunuz ?
arabayı eşinizle siz alsaydınız ya ? sizin arabanızı almak için altınlarınızı neden kayınvalide bozduruyor ?
bu durumdan sonra ders çıkarmalı ve evinizin maddi durumunu kimseyle paylaşmamalısınız..
eşinize de söyleyin tembih edin.. mesela çeyrek altın gününüz olduğunu neden kayınvalideniz biliyo? biliyorsa bile neden tam sayısına kadar biliyo ? bunlar özel konular aile içinde kalması gereken konular.. lütfen özelinize sahip çıkın..
ha birde bu olay yaşanmış artık daima önünüze bakın..kendinizi üzmemeye çalışın :)
Demek ki takman için saklanmamışGüzel noktaya değindin,ben hiç altın bilezik takan bir insan değilim.O zaman o yüzden hiç gelmedi
Biz ilk seneler çok fazla borç ödedik. Düğün,eşyaların borçları,kredi vb.aklına gelecek ne varsa eşimizle taksitlendirip aldık. O yüzden bu konu hiç açılmamıştı. Ama borçlar sıfırlanınca üzerine düşmeliydim haklısın,o yönden benim de suçum var. 2-3 altındır diye unuttumBirkaç altın eklediğini biliyormuşsunuz ama 4 yıldır ödenip ödenmediğini de bilmiyorsunuz hiç eşinize sormadınız mı annen altın eklemişti ne kadar ekledi ne kadarını ödedik diye? karışık bi olay olmuş
ben direkt Fransızım konuya o kadar anlamadımben mi anlamadım ?
sizin bilezikleri mi saklıyo ? ne diye saklıyo ?
bozdurup üstüne para koyup yeni bilezik mi yapıyo ?
Off altından kötü bir şeyler çıkmasınDemek ki takman için saklanmamış
Bilezikler kayınvalidem de evet. Altın gününde benim sıram gelince çeyrekleri tam altın yapıp kayınvalideme vermeyi düşünüyorum. Bilezikleri de bir bahaneyle alıp bankaya koyacağım.Ama boğazımda düğüm oldu ya dünden beri etkisindeyim.Ben onun gibi yapamazdım pat diye söyleyemezdim
Takmam biliyo 4 yıldır bu yüzden çıkarmadı bile diyosunOff altından kötü bir şeyler çıkmasın
Yatırım ayağına bizim bileziklerin turşusunu kuracak herhaldeHer yazdığınızı okudum ama anlamadım hala
Sizin bilezikler ondaysa neden borçlandınız
Bilezikler daha fazla ediyordur tahminimce.Zaten kayınvalidem hiç bir şey vermezlerse bu altınlar bende diye rahat takılıyor olabilir. altın günündeki çeyrekler gelsin onları kayınvalideye vereceğim,bilezikleri bozmak istemiyorum,onda da kalmasını istemiyorum.
Sende şakayla karışık o senin altının sende güne katıl kendi altınını kendin al annecim deEşimle altın gününe katıldık bu ay,16 kişiyiz ve 2016 bitmeden Allah izin verirse 32 tane çeyrek gelecekti.Kayınvalidem dün biraz şakayla karışık(Eşime göre), biraz da patavatsızca(Bana göre) "benim altınları da alırsınız artık" dedi. Bir kaç altın kattığını biliyordum ama 10 tam altın olduğunu bilmiyordum ve isteme şeklinden rahatsızlık duydumKumbara almıştım,birikim yapacaktım ne kadar hevesliydim ve havadan bir borcumuz oldu offfff
Eee sen bilezikleri hala almadın mı Ceyz
Ben öğrenir öğrenmez kuyumcuya gider kaç altın ediyo bilmem eksikse üstünü tamamlar verirdim
Eşimi de fena paylardım kendi borcumu nasıl başkası bilir ben bilmem diye
Bi Allah'ın kulunu da hesap kitaba karıştırmazdım, hatta eşin bile saklıyo biçok şeyi tüm gelir gider sende olsun
Daha almadım bileziklerimi,şimdilik susuyorum ama araba satıldığı an bu olayın beni ne kadar kırdığını anlayacaklar. Belki arabanın parasından bile altın yapıp verebilirimTakmam biliyo 4 yıldır bu yüzden çıkarmadı bile diyosun
4 yıl uzun bir süre zaten
Bileziklerle altını takas etmiş bence ama söyleseydi bari
Şimdi belki de senin madem 10 altın borcumuz var ödeşelim ya da üstünü vereyim demeni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?