- 1 Ocak 2019
- 131
- 56
- 13
- 33
- Konu Sahibi Caytiryakisikadin
-
Neden anneaneniz büyüttü sizi.
kendi birikmişiniz değil sonuçta. üstüne bi bardak su için.
Ben gerçekten anneannenizin sizin için biriktirdiği paraya üzüldüm açıkçası. Kadın kim bilir ne hayallerle biriktirmişti size çeyiz yapacaktı.Babam ilgisiz ickiciydi. Sonra alkolu birakti ama ilgisizligi devam etti. Annem de işkolik. Ilgilenecek bir tek anneannem vardı
Ben gerçekten anneannenizin sizin için biriktirdiği paraya üzüldüm açıkçası. Kadın kim bilir ne hayallerle biriktirmişti size çeyiz yapacaktı.
O parayı alamazsınızBabam ilgisiz ickiciydi. Sonra alkolu birakti ama ilgisizligi devam etti. Annem de işkolik. Ilgilenecek bir tek anneannem vardı
annenizin ve babanızın huyu hep böyleydi galiba. boşuna şaşırmayın. sizin çalışma ihtimaliniz yok mu?Evet kendi birikmişim değil sorun da o birikmiş değil. Ayrımcılık ve hic oluruna bakmıyor. Hallederiz bile demiyor. Tek dediği sonra alırsınız kocan alsın. Babam ben erkek mi evlendiriyorum neden alacağım oğluma alırım diyor.
Ne kadardı ev alabilecek kadarsa bayağıdır o paraOkurum ya da ev alırım diye biriktirmisti
Okudunuz mu peki elinizde bir mesleğiniz var mı. Para verilen kardesiniz erkek sanırım. Ona neden verildi para.Okurum ya da ev alırım diye biriktirmisti
Anneciğin maşallah herşeyi biliyor mus da bir tek doğurduğu çocuğa bakmayı bilmiyor mus!!
annenizin ve babanızın huyu hep böyleydi galiba. boşuna şaşırmayın. sizin çalışma ihtimaliniz yok mu?
Oğlan kardesini de anneannen mi büyüttü ?Maddi anlamda baktı. Babam sorumsuz oldugu icin tek başına evi gecindirirdi. Hep uyurdu işten gelince. Ona da hak veriyorum ama tavırlarını ayrımcılığını sevmiyorum
Okudunuz mu peki elinizde bir mesleğiniz var mı. Para verilen kardesiniz erkek sanırım. Ona neden verildi para.
Çalışmayı denesen? O para çünkü geri gelmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?