Bir garip çeyiz meselesi

Çok üzüldüm
Resmen anaannenizden gelen parayı kurda vermişsiniz
Neden en başta bu para bana verildi tek kuruş veremem diye olay çıkarmadınız
En başta kendinize bir ev alıp onu ödeyecektiniz
Para sorana yok demiş olacaktınız
Keşke bu konuyu annen sana baskı yaparken açsaydınız

Ya gercekten anlamiyorum annen baban ne istiyor senden. Sirf zulmetmek icin mi dunyaya getirmisler. Diger konularina denk gelmistim hatirliyorum. El insaf ya bir insana bu kadar yuklenilmez. Su nisan, dugun surecini bir sekilde atlatip kendi hayatini kurmaya bak. Sana kimseden fayda yok kardesim

Niye verdinizki parayı.Bi işe girin çalışın.Siz alın her şeyinizi boşverin.Hemen evlenin .

Arkadaşım, ben 10 bin 20 bin sandım; fırça çek iste parayı diyecektim.

Kardeşim o kadar parayı iç edecek... arkadaşım yapış kardeşinün yakasına, "Nerede para," desene. Niye sen hep sessiz kalıyorsun? Bağor çağır sesini yükselt azıcık. Git babanın arabasına el koy. Annenden evin tapusunu iste.

Nisanlima söyleyemem aile meselesi olduğu icin. Bi de ailesi iyi değil gorusmesem mi diye düşünürse emin olamıyorum. Anneme alalım ben sana öderim dedim ses etmedi bakalim ne olacak
Sen niye ödeyeceksin ya?

240 bin liranın üzerine yatan kardeşin ödesin. Versin pislik paranı. İyice uyuz oldum o erkek kardeşe. Konularından biliyorum.

10 bin liralık örtüyü biliyorsan sen al o zaman derdim ben olsam
15 liralık bir şey aldığın yok milletin getirdiğini beğenmiyorsun diye de eklerdim

Ahhh Ahh siz o parayı vermeden açacaktınız bu konuyu buraya
Hoş yinede verirdiniz benim düşüncem çünkü resmen anne babanız sevgisini satın almak istemişsiniz

Aslında onlardan fayda gelmeyeceğinin farkındayım. Arkadaşlarıma bakıyorum aileleri ile mutlular canım yanıyor. Bana yapılanlara bakıyorum bi de insanların normal yaşantısına. Neyse artik keske demeyeceğim geçmişle yaşanmıyor. Geçmişle yaşarsam buraya daha cok konu acarım biliyorum:)

Nişanlıma para mevzusunu anlatamadım cephe alır anneme falan diye. Sade bir törenle evleneceğiz insallah

Aslında cokk tartıştım hepsiyle ama onlar birbirini tutuyor. Yani annem kardeşin oyle biri degil diyip duruyor. Laf anlatamıyorum anlamıyorlar

Dedim demez olur muyum cok biliyorsan sen al anne de kullanalım dedim. Ben neden alıyorum onlar alsın dedi. para gözüme görünmüyor daha cok canımı acıtan laflar davranislar. Umursamayip yuzsuz olacagim artik umursamamaya çalışacağım cok yoruldum

Anneniz kadir kıymet bilmeyen bir insan. Üstünede hakkınızı yemiş bunuda kardeşiniz bir güzel yemişse isteyin kardeşinizden.
Yapmıyorlarsa düğünden sonra koyun mesafenizi.
Kv ne güzel öyle örtü filan almış benimki koca karı çorabı iki Pazardan alma havlu filan getirdi onuda ben artık bohça gelmeyecekmi dediğim için düğünden 3 gün önce.

Vermicektiniz o parayı annenin çok biliyorsa kendi alsın da göstersin bildiklerini yazık olmuş.

Anneanneniz sizin için biriktirmiş sonuçta , nişanlınıza anlatmamakta iyi etmişsiniz cephe alırsa bir daha hiç toparlanmaz aralarındaki ilişki muhtemelen evlendikten sonra da evinize geldikçe sizi iğnelicek anneniz.

Umarım kayınvalideden yana şanslısınızdır anneniz sizi annesine bırakınca analık görevini de orda bırakmış kardeşinize kendi baktı sanırım ondan sizi evladı olarak görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…