- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi Caytiryakisikadin
-
Çok üzüldümIste o ayrımcılık yapan konu da benim konum
Evde kavga çıkar diye susuyorum. Sadece ayrımcılık yapmasınlar istiyorum. O paradan yine bir kurus harcamamistim harcayinca da tamamlayip anneme verecektim. Sorun annemin parayi benden alip kardesime vermesi zaten. Sinirimi bozan bana guvenmemis olmasi. Simdi parayi yok eden de kardeşim. Kimse bana bir sey sikayet etmesin diyorum artık. Annem ona kızıyor bana gelip anlatıyor cok yoruldum.
Madem öyle ne diye annenize veriyorsunuz anneannenizin emanete sahip çıkamamışsınız yazıkOkurum ya da ev alırım diye biriktirmisti
Bencede ana oğul birliklerBen inanmıyorum kandırdığına.
Madem öyle ne diye annenize veriyorsunuz anneannenizin emanete sahip çıkamamışsınız yazık
Bencede ana oğul birlikler
Zerre inanmadım kandığına
20 - 30 liradan değil 240 bin liradan bahsediliyor
Ya gercekten anlamiyorum annen baban ne istiyor senden. Sirf zulmetmek icin mi dunyaya getirmisler. Diger konularina denk gelmistim hatirliyorum. El insaf ya bir insana bu kadar yuklenilmez. Su nisan, dugun surecini bir sekilde atlatip kendi hayatini kurmaya bak. Sana kimseden fayda yok kardesimSelamlar
Ben evleneceğim ve henüz birikmiş bir param yok. Anneannem büyüttü beni ve para biriktirmişti gelecekte lazim olur diye. Benim hesabımdaydı. Anneannem vefat edince annem allem etti kallem etti o para bende dursun lazim olur bi sürü şey söyledi aldı. Ben de güvendim verdim. Şimdi o parayı kardeşime vermiş ve para ortada yok. Benim alınacak eşyalarım var gerekli eşyalar. Tabak, tencere, yatak odasi vs... işte şimdi de bana laf ediyor paran yoksa kocan alsın, ben almak zorunda değilim diyor. Tamam zorunda degil de anneannem o parayı benim icin biriktirdi. O parayı sorduğumda zaten moralim bozuk diyip duruyor. En ufak şeye laf ediyor. Kayinvalidem yatak örtüsü almış 1500 tl civarında örtü. Bunu söylüyorum çünkü annemin dedigini de söyleyeceğim. Annem de dedi ki ne var bunda ucuz bu ben 10 bin tl lik örtüler de biliyorum. Anne dedim sen al o zaman biliyorsan. Bu arada örtü cok güzel. Annem her seye laf ediyor. Getirdikleri ceyizlere laf ediyor. Onlardan bana bohca yapmalarini istemedim diyor. Tamam da hediye,hediyeye laf edilmez ki. Geçen kayınvalide beni aramıştı ona bile laf etti seni neden arıyor da beni aramıyor. Oglu aramıştı aslinda annesine vermişti aradı dedigim de bu.
Getirilen çikolata güzeldi ona laf etti beğenmedim dedi. Çiçek yaptırmış 40 kirmizi gül bi tane beyaz gül, onlara laf etti bu ne böyle kocamış bu guller dedi. Guller tazeydi ama laf etmek istiyor her şeye.
Hay agziniza saglik ya ! Valla bu durum ancak bu kadar guzel ifade edilebilir..Anneciğin maşallah herşeyi biliyor mus da bir tek doğurduğu çocuğa bakmayı bilmiyor mus!!
Niye verdinizki parayı.Bi işe girin çalışın.Siz alın her şeyinizi boşverin.Hemen evlenin .Selamlar
Ben evleneceğim ve henüz birikmiş bir param yok. Anneannem büyüttü beni ve para biriktirmişti gelecekte lazim olur diye. Benim hesabımdaydı. Anneannem vefat edince annem allem etti kallem etti o para bende dursun lazim olur bi sürü şey söyledi aldı. Ben de güvendim verdim. Şimdi o parayı kardeşime vermiş ve para ortada yok. Benim alınacak eşyalarım var gerekli eşyalar. Tabak, tencere, yatak odasi vs... işte şimdi de bana laf ediyor paran yoksa kocan alsın, ben almak zorunda değilim diyor. Tamam zorunda degil de anneannem o parayı benim icin biriktirdi. O parayı sorduğumda zaten moralim bozuk diyip duruyor. En ufak şeye laf ediyor. Kayinvalidem yatak örtüsü almış 1500 tl civarında örtü. Bunu söylüyorum çünkü annemin dedigini de söyleyeceğim. Annem de dedi ki ne var bunda ucuz bu ben 10 bin tl lik örtüler de biliyorum. Anne dedim sen al o zaman biliyorsan. Bu arada örtü cok güzel. Annem her seye laf ediyor. Getirdikleri ceyizlere laf ediyor. Onlardan bana bohca yapmalarini istemedim diyor. Tamam da hediye,hediyeye laf edilmez ki. Geçen kayınvalide beni aramıştı ona bile laf etti seni neden arıyor da beni aramıyor. Oglu aramıştı aslinda annesine vermişti aradı dedigim de bu.
Getirilen çikolata güzeldi ona laf etti beğenmedim dedi. Çiçek yaptırmış 40 kirmizi gül bi tane beyaz gül, onlara laf etti bu ne böyle kocamış bu guller dedi. Guller tazeydi ama laf etmek istiyor her şeye.
Arkadaşım, ben 10 bin 20 bin sandım; fırça çek iste parayı diyecektim.240 bin
Sen niye ödeyeceksin ya?Nisanlima söyleyemem aile meselesi olduğu icin. Bi de ailesi iyi değil gorusmesem mi diye düşünürse emin olamıyorum. Anneme alalım ben sana öderim dedim ses etmedi bakalim ne olacak
10 bin liralık örtüyü biliyorsan sen al o zaman derdim ben olsamSelamlar
Ya gercekten anlamiyorum annen baban ne istiyor senden. Sirf zulmetmek icin mi dunyaya getirmisler. Diger konularina denk gelmistim hatirliyorum. El insaf ya bir insana bu kadar yuklenilmez. Su nisan, dugun surecini bir sekilde atlatip kendi hayatini kurmaya bak. Sana kimseden fayda yok kardesim
önceki konuna da baktım, ben senin yerinde olsam nişanlıma durumu anlatır sade bir törenle evlenirdim. aile müsveddesiyle de bir daha görüşmezdim. seni evlat yerine koymayana sen niye anne baba diyeceksin? konu sadece para değil seni büyütmek bile zor gelmiş
Arkadaşım, ben 10 bin 20 bin sandım; fırça çek iste parayı diyecektim.
Kardeşim o kadar parayı iç edecek... arkadaşım yapış kardeşinün yakasına, "Nerede para," desene. Niye sen hep sessiz kalıyorsun? Bağor çağır sesini yükselt azıcık. Git babanın arabasına el koy. Annenden evin tapusunu iste.
10 bin liralık örtüyü biliyorsan sen al o zaman derdim ben olsam
15 liralık bir şey aldığın yok milletin getirdiğini beğenmiyorsun diye de eklerdim
Ahhh Ahh siz o parayı vermeden açacaktınız bu konuyu buraya
Hoş yinede verirdiniz benim düşüncem çünkü resmen anne babanız sevgisini satın almak istemişsiniz
Anneniz kadir kıymet bilmeyen bir insan. Üstünede hakkınızı yemiş bunuda kardeşiniz bir güzel yemişse isteyin kardeşinizden.Selamlar
Sen niye ödeyeceksin ya?
240 bin liranın üzerine yatan kardeşin ödesin. Versin pislik paranı. İyice uyuz oldum o erkek kardeşe. Konularından biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?