Bir garip çeyiz meselesi

Benim üvey annem de babamdan kalan parayı nisan harcamaları için aldı. 7 yıllık evliyim ve kalan parayı hala vermedi. Benimki normalde öz annenin yapması çok anormal.
Düğüne kadar çalış biraz kendin yapmaya çalış. Emin ol o para onlara hayır vermeyecek.

Bir de şöyle bir durum var. Ben o paraya senelerdir hiç dokunmadım. Benim üzerimdeydi sadece. Ve ise girince harcadığımı tamamlayıp anneme verecektim zaten

Allah rahmet eylesin kadının kemikleri sızlamıştır. Maddi herşeyi karşılamış diye sizin elindekini alması mı gerekiyormuş. Kardeşine sor bakalım gerçekten o mu almış? Almışsa annenden değil paşazadeden iste. V
Geçen bir kk üyesine yazmıştım. Anne babası ayrımcılık yapıyormuş. Gelin onlara bakmadığı zaman aman kızım canım kızım olacaksın. Allah yardımcın olsun.

Iste o ayrımcılık yapan konu da benim konum
Evde kavga çıkar diye susuyorum. Sadece ayrımcılık yapmasınlar istiyorum. O paradan yine bir kurus harcamamistim harcayinca da tamamlayip anneme verecektim. Sorun annemin parayi benden alip kardesime vermesi zaten. Sinirimi bozan bana guvenmemis olmasi. Simdi parayi yok eden de kardeşim. Kimse bana bir sey sikayet etmesin diyorum artık. Annem ona kızıyor bana gelip anlatıyor cok yoruldum.

Ben annemde duracak herkesin hakki var hak gecmesin diye verdim. Kardeşime vereceğini bana söylemedi
Olacagi belliymiş keşke vermeseydiniz de herkesin hakkini dagitsaydiniz
Bu şekilde hak maalesef geçmiş
Ciddi anlamda uzuldum, ben olsam cok agir konusur bir daha da gorusmezdim
Sadece para da degil olay, yararlari yok zararlari var

Kendi payını ayırıp verseydin keşke olan olmuş ailede böyle tipler oluyor biri biriktirir bakar biri dolandırır kaçar siz annesine saygılı uysal olan çocuksunuz ve kıymetinizi hiç bilmeyecekler çok üzüldüm sizin adınıza bence biraz diş gösterin gelmem evlendikten sonra böyle yaparsan falan deyin annenize yarın bir gün gelin de oğlan gibi dersiniz deyin hatırlatın yakın geleceği

Merhaba, üzmeyin kendinizi her ana, her evlat ne yazıkki bir değil hepsi iyi de değil.
Çalışıyorsanız mini bir kredi çekin veya eşiniz olacak kişiye olayı dümdüz anlatın o destek olacaktır.
Annenizin moral bozmasına izin vermyin, destek nolmuyor köstek olmasın valla fikirlerini kendine sakla demeyi de bilin bence, 10 tl lik örtü bile almıyor da bide gelen gidene mana buluyor he? Mutluluklar dilerim.

Konuyu okurken 20-30 bin dedim kendi kendime de. Bi fenalkk geldi. Nasıl olsa huzur yokmuş evde sizde sesinizi çıkarın erkek kardeşin ne yapmış o parayla? Kesin iş kurucam çok zengin olucam demiştir.

Olacagi belliymiş keşke vermeseydiniz de herkesin hakkini dagitsaydiniz
Bu şekilde hak maalesef geçmiş
Ciddi anlamda uzuldum, ben olsam cok agir konusur bir daha da gorusmezdim
Sadece para da degil olay, yararlari yok zararlari var

Aynı evdeyiz kardesimle konuşmuyorum ama anneme de tripliyim. Kendini hakli görüyor bilemedim beni kandırdı kardeşin diyor. Parayi gözden çıkardım da ayrımcılığı hala devam ettiriyorlar

Nisanlima söyleyemem aile meselesi olduğu icin. Bi de ailesi iyi değil gorusmesem mi diye düşünürse emin olamıyorum. Anneme alalım ben sana öderim dedim ses etmedi bakalim ne olacak

Aynı evdeyiz kardesimle konuşmuyorum ama anneme de tripliyim. Kendini hakli görüyor bilemedim beni kandırdı kardeşin diyor. Parayi gözden çıkardım da ayrımcılığı hala devam ettiriyorlar
Ben inanmıyorum kandırdığına.

O kadar konuştum o kadar tartıştım hala hakli buluyor kendini. Ben magdur oldum ben uzuldum diyor. Dedim siz alın ben size ödeyeyim sonradan. Artık konuyu açmayacağım anlamiyorlar

Hayır ona kendileri baktılar
Ne demek istediğimi anladın mı? Çaresizlik ten bakamayan ona da bakamazdi.Lutfen ekonomik olduğu kadar duygusal olarak da bağımsız olmak için kendini geliştir.Benim hayatta gördüğüm örneklerde eş bile kızın duygusal boşluğunu,sevgi arayışını kötüye kullanıp kız üzerinde baskı oluşturmuştu.

Konuyu okurken 20-30 bin dedim kendi kendime de. Bi fenalkk geldi. Nasıl olsa huzur yokmuş evde sizde sesinizi çıkarın erkek kardeşin ne yapmış o parayla? Kesin iş kurucam çok zengin olucam demiştir.

Şimdi şöyle bi durum var. Kardesimin hesabina babamlar güvence olsun diye 400 bin yatirmislardi. Onun haricinde iş de kurdular. Kendisinin uğramadığı bir işi var hali hazırda. Bir de benden aldıkları para var. Eve gelmiyor. O 400 binin de hesabini vermiyor sormuyorlar. Ben sordum diye 240 bini evde olay cıktı ne yaptığı belli degil yani para buhar olmuş. Sorun ailede o ne yaparsa yapsin mübah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…