böyle bir tepki beklemediğim için kitlendim o an. ağlamaklı oldum. o yüzden haddini bildiremedim ama içimde kaldı.
ne güzel doktorlar var. hayır biz artı bir hizmet istemiyoruz ki. görevlerini hakkıyla yerine getirsinler yeter..
yazıp şikayet kutusuna atsam olur mu? illa sağlık bakanlığına mı şikayet etmek gerekir?yolcu içinde kaldıysa şikayet edebilirsin aslında...ancak böyle böyle düzelir bunlar.
yazıp şikayet kutusuna atsam olur mu? illa sağlık bakanlığına mı şikayet etmek gerekir?
yazıp şikayet kutusuna atsam olur mu? illa sağlık bakanlığına mı şikayet etmek gerekir?
ben gidip bir şikayet ediyim dimi? tabii ya.. içimde kalıp bana dert olacağına, ona dert olsun. belki bir daha böyle edepsizliklere cesaret edemez.. ben yarın gidip başhekimle görüşeyim..canım şikayet kutusuna bakmayabilirler
direk hastanedeki başhekime şikayet et bence
sinekleri hadımlaştırmak mıhehe o da iyiymiş ben direk terlikle katletme olayına girişiyorum. tabi hiç bir canlının yaşam hakkı elinden alınamaz alınmamalı ama onlar da benim uyku hakkımı elimden alıyorlar. ne yapak dişe diş kana kan
ben o arkadaşa cevap verme ihtiyacı bile duymadım biliyor musun..
sanki yanımdaymış da 5 defa tekrar ettiğini duymuş da.
muayene kısmından bahsetmek istememiştim ama madem zan altında bıraktılar. söyleyeyim. o kadar jinekolojik muayeneye tabi tutuldum hiç bu kadar kaba davrananla karşılaşmadım. baştan aşağı fiyasko. bak 2 tane sağlık çalışanı arkadaşlar ne güzel yazmışlar. doğruya doğru evet oluyor bunlar diye. yani aynı kurumda görevli olmak yanlış yapanların yanlışlarını görmemezlikten gelmeyi, kabullememeyi gerektirmez ki.. buna bu açıdan bakanlar da kadın ve umarım böyle gurur kırıcı birşey yaşamazlar.
hic agzini mundar etme bence.ben gidip bir şikayet ediyim dimi? tabii ya.. içimde kalıp bana dert olacağına, ona dert olsun. belki bir daha böyle edepsizliklere cesaret edemez.. ben yarın gidip başhekimle görüşeyim..
hic agzini mundar etme bence.
bashekim ne yapacak ki.
tamam hanimefendi biz hallederiz deyip gonderecek seni..
hadi diyelimki doktorla yuzlestirdi sizi
dr ne yapacak inkar edecek.
oda da sizden baska hemsire falan varsa oda doktordan yana olacaktir muhakkak..
anacigimin lafi aklima geldi iT iTiN AYAĞİNA BASMAZMİŞ DERLER...
hic agzini mundar etme bence.
bashekim ne yapacak ki.
tamam hanimefendi biz hallederiz deyip gonderecek seni..
hadi diyelimki doktorla yuzlestirdi sizi
dr ne yapacak inkar edecek.
oda da sizden baska hemsire falan varsa oda doktordan yana olacaktir muhakkak..
anacigimin lafi aklima geldi iT iTiN AYAĞİNA BASMAZMİŞ DERLER...
Aynen yoktur heralde jinekolojiye gidip o tur muamele gormeyen...
Karin agrisiyle ozel hastaneye gittim acile. Ordan dahiliye ve evet jinekoloji. Herneyse testler fln yaptirdiktan sonra doktora gosterdim. Bu arada ultrasonla fln bakildi ; kist varmis bu yuzdenmis adet gormemem. Bi kac gun bi ilac icmem gerekiyordu ama gerek kalmadi. Adet bittikten 3 gun sonra mi ne tam hatirlamiyorum doktora kontrol icin gittim. Ama doktor ve hastane fobim var ve oyle boyle degil artik o davranislar yuzunden.. Neyse sozlmde var yanimda sagolsun girdik doktorun yanina anlattm fln sonuclari gosterdim. Kadin bana bisey sormadan etmeden diyo ki: kulotunuzu cikarip yatin fln. Pardon anlamadm deyip kalmisim. İlla o sekilde mi bakcaksiniz dedim. Ultrasonla bakilmasini istiyorum dedim. E o zaman bol su ic sonra gel dedi ve ciktim. Daha da gitmedim; adet oldugma gore bisey yoktur diye dusunuyorum.
Doktorlarin bu sekilde konsma ve davranmasi yuzunden ne tur bi piskolojiye burunuyorum...
Kusura bakma ama okurken çok güldüm ya kahkahalarla .. Adam belli ki çok sıkılmış işinden insanlarla uğraşmaktan falan .. Bence kesin o yüzden öyle davranmıştır tabiki buna hakkı yok ama yapmış işte ..
Bir kadın doğum doktoruyum.devlet kesintisiz 36 saat çalıştırıyor,eşim özelde olduğu için mecburi hiZmette beni onun yanına atamıyor,günde 80-90 hasta baktırıyor,kaliteli hizmet bir de bekliyor.uykusuz ve günde doksan hasta bakarak hastaya ilgi şefkat falan olmaz,ben uykysuzluktan gözümü açamazken eşimden ailemden uzak moralman sıfırken neyin şefkatini göstereyim?maaş alıyor devletten diyenler olmuş,bir dakika uyumadığım 10 sezaryen yaptığım nöbet için devlet bana 100 tl verip ayda 8 nöbet tutturuyor,ben ayda 800 tl vereyim de tutmayayım.bu paraya bu şartlarda bu mutsuzlukla sağlık personeli güler yüzlü sakin vs olamaz,eleştirenler 36 saat uyumamayı denesin.
Bir de şikayet et deniyor,istersen et,devlet kendi açıklarının farkında,sağlık personeli sayısını arttırmak hastaneleri düzenlemek hastane sayısını arttırmak nöbet düzenlemeleri vs yapıp sorunun derinine inerek düzeltemediğinden oy için hastalara şikayet hakkı diye hatlar kurarak hastanın kendini tatmin etmesini sağlıyor.seni de tatmin edecek iyi hissettirecekse et,doktorun umrunda olacak sanıyorsan adamın hayatı zaten gitmiş,ben gelen şikayet zarflarına üç cümle yazıyorum ve gülüyorum,doktor olduğuma pişman olmak üzereyim zaten.
ben gidip bir şikayet ediyim dimi? tabii ya.. içimde kalıp bana dert olacağına, ona dert olsun. belki bir daha böyle edepsizliklere cesaret edemez.. ben yarın gidip başhekimle görüşeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?