Hangi amaca hizmet ediyor bende anlamış değilimBelki de gercekten yorulmustur yani.
Zaten bu "gün" isini sevemedim bir türlü...
Bak o grupta çok sevdiğim kişiler var.evlerinde girip kendim hazırlayacağım.duygusal bir anınıza denk gelmiş herhalde, keşke su ısıtıp bitki çayı vs. isteseydiniz ya da siz yapsaydınız.
düşüncesizlik yapmış gerçekten. sizde olduğunda öyle bir ağırlayın ki hepsini, utansın o da.Bak o grupta çok sevdiğim kişiler var.evlerinde girip kendim hazırlayacağım.
Ama bu kızla samimi değil im
Bana özel demlemesşn tabi ama gelip bi sorsun dimi bir ihtiyacınisteğin var mı diye.
İleri saatte gideceğimi pek sla bildirdim.
Galiba en iyisi hiç gitmemek olurdu.
Üstelik bugun oğlumun doğum günüydü.1 saat eve geç gittim ;(Konu sahibi soğuk havada evine gidip kurabiyenle çayını demliyeydin birde Game of Thrones tan bir bölüm açıp bacaklarını uzatıp izleseyip demli çayını yudumlasaydın daha iyi olmazmıydı :))))
Sağlık olsun nice mutlu yıllaraÜstelik bugun oğlumun doğum günüydü.1 saat eve geç gittim ;(
Açık çay severim ben
Ben misafirin onunden alir onune gotururum, gel rahat edersinBen size cay icmeye falan gelmem
Dedikodulari da unutmamak lazim :)Hangi amaca hizmet ediyor bende anlamış değilim
Paranız kendi paranız ikramınız kendi ikramınız üstüne birde hoşnutsuzluk:))))
Ay ya teşekkür ederim. Galiba bugun çok duygusal günümde yim.bilmiyorum baya kötü hissettimNe olursa olsun. Disaridan gelen bir cocuk bile olsa. Sorulur ikram edilir. En azindan ben oyle dusunuyorum. Ve ev sahibin yorulucak ne durumu olmus,acaba ikramlar gelenlerden. Yaptigi bi cay. Bi zahmet sonradan gelenede yapabilirdi bi cay. Manti koymucak onune. CAYYY bu kadar yani ikide guler yuz. Cok ayip etmis. Benim basimda gelmisti boyle. Komsu evine davet etmisti bir keresinde gittik kapida bir suratt bi hosgeldin bile demedi. Bir daha gidermiyim o eve. Kim gelirse gelsin. Tabiki hos tutulmak zorunda ister onceden gelsin ister sonradan. Bana cok ters bisey. Bana gel konu sahibi sicak cay mis gibi kek koyarim sana
Ay ya teşekkür ederim. Galiba bugun çok duygusal günümde yim.bilmiyorum baya kötü hissettim
Teşekkür ederim. Dediğim gibi çok üşümüştüm.burda epey kar var.sabahın 6 sında çıkmıştım daha evden.Ay size bir bardak çay uzatmak geldi içimden öyle bir sıcaklık hissettim
Ev sahibi ayıp etmiş, bir tabak hazırlamak 2 dakikasını almazdı bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?