Bir garip GÜN... Bir bakınız...

Belki de gercekten yorulmustur yani.
Zaten bu "gün" isini sevemedim bir türlü...
Hangi amaca hizmet ediyor bende anlamış değilim
Paranız kendi paranız ikramınız kendi ikramınız üstüne birde hoşnutsuzluk:))))

En iyisi iyiye yorun bu durumu eger ilk defa o kisiden boyle birsey gorduyseniz. Sonucta insanlik hali..belki o tantana icinde dalginligina gelmis olabilir..birsey duymus kafasi karisik olabilir..icini niyetini bilemeyiz sonucta. Zaten o hanimi siz daha iyi taniyorsunuz dur. O tipte bir insan olup olmadigini bilirsiniz. Uzerinde fazla durup kendinizi acitasyona suruklemeyin boyle kucuk birsey icin. Ha baktiniz sureklilik kazaniyor bu sacmaliklar ozaman sizde bir caresine bakarsiniz. Sjmdilik es gecin derim..

Çay konusunda çok hassasım içim gitti hemencecik yahuu

Her neyse, madem güne katılmış, evine misafir geliyor. Biraz dah ilgili olmalıydı, bir kere ortalık yerde yemek olup, tabak yapıp vermemek biraz ayıp kaçmış... Haksız demeyeyim ama, etik olmamış tabii ki.

Bana özel demlemesşn tabi ama gelip bi sorsun dimi bir ihtiyacınisteğin var mı diye.
İleri saatte gideceğimi pek sla bildirdim.
Galiba en iyisi hiç gitmemek olurdu.

Ya sana özel demlesin, misafirsin sen ya! Kaç dakika sürüyor çay koymak ? Bana özel sarma yapsın mı diyorsun sanki? Nedir çay yani?

Misafir başımızın üstündeydi bizim hani???

Konu sahibi soğuk havada evine gidip kurabiyenle çayını demliyeydin birde Game of Thrones tan bir bölüm açıp bacaklarını uzatıp izleseyip demli çayını yudumlasaydın daha iyi olmazmıydı :))))
Üstelik bugun oğlumun doğum günüydü.1 saat eve geç gittim ;(
Açık çay severim ben

Bende sana şaştım o karda kışta nasıl yurudun gittin diye... Konuya gelirsek sizin günde herkesin bir çeşit yapması iyiymiş..Bizim günümüzde en az beş çeşit yapılırdı hepsi ev sahibine ait..Sizin günün sahibi ne yapmista yorulmuş yani..Bir bardak çay koymuyo insan önüne dengesiz.. ben olsam seninyerinde gün olayını bitirirdim..

Üstelik bugun oğlumun doğum günüydü.1 saat eve geç gittim ;(
Açık çay severim ben
Sağlık olsun nice mutlu yıllara
İşte kimse için çocuklarınızı ertelemeye değmez

Ben size cay icmeye falan gelmem
Ben misafirin onunden alir onune gotururum, gel rahat edersin

Ama bi misafirlikte eksik muamele gordum mu zoruma gitmez. Orasi cafe degil karsinda paranla sana hizmet edecek garson yok. Insandir hata yapabilir. Ben olsam cay yoksa, sicak su vardir nescafe yapar icerdim, karnim acsa tabagimi da hazirlardim. Zaten teklif de etmis diger misafirler konu sahibi gereksiz alinganlik yapmis

Sizin adınıza çok üzüldüm.Kırılmak da haklısınız.Ev sahibinin nezaketsizliği diye düşünüp kendinizi yıpratmayın.Anladığım kadarıyla çok hassas düşünceli bir insansınız.Yaşadığım hayal kırıklıkları sonunda eşim ve çocuklarımla takılmaya karar verdim

Ne olursa olsun. Disaridan gelen bir cocuk bile olsa. Sorulur ikram edilir. En azindan ben oyle dusunuyorum. Ve ev sahibin yorulucak ne durumu olmus,acaba ikramlar gelenlerden. Yaptigi bi cay. Bi zahmet sonradan gelenede yapabilirdi bi cay. Manti koymucak onune. CAYYY bu kadar yani ikide guler yuz. Cok ayip etmis. Benim basimda gelmisti boyle. Komsu evine davet etmisti bir keresinde gittik kapida bir suratt bi hosgeldin bile demedi. Bir daha gidermiyim o eve. Kim gelirse gelsin. Tabiki hos tutulmak zorunda ister onceden gelsin ister sonradan. Bana cok ters bisey. Bana gel konu sahibi sicak cay mis gibi kek koyarim sana

Ya o grubun içinde bende varım.watsaptan falan beraber konuştuk menüye falan.
Hamile bir arkadaşımız bize mantı açmıştı
Tabi hepsi yalan oldu.
Bundan sonra dışarda 5 dk karnımı doyurup gidecem güne gidecek olursam...

Ay ya teşekkür ederim. Galiba bugun çok duygusal günümde yim.bilmiyorum baya kötü hissettim

Ay size bir bardak çay uzatmak geldi içimden öyle bir sıcaklık hissettim
Ev sahibi ayıp etmiş, bir tabak hazırlamak 2 dakikasını almazdı bile.
Teşekkür ederim. Dediğim gibi çok üşümüştüm.burda epey kar var.sabahın 6 sında çıkmıştım daha evden.
İş çıkışı epeyde yürüyünce 10 dk falan sıcak çaya hasret kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…