Evin sahibi tabak yapayım mı dedi çok üşüdüm çay ver dedim
Ona Ayrıyeten mesaj attımAcaba bu cümlenize istinaden mi tabak hazırlamadı ki?
Normalde bu cümle bence 'hayır cay içerim ' anlamında
Ama ev sahibi zaten size sormadan hazırlamalıydı tabağı sormak çok gereksiz
Bidahakine grupta yazılırken menü oluştururken mantı yapan arkadaşına ayyy hamilesin ama mantı yap ben yiyememiştim deanlaması gereken anlar
Mesafe baya vardı ve ben gerçekten kötü üşümüştüm.Neyse galiba can sıkmaya değmezÇok ayıp etmiş ev sahibi, özellikle usudum demişsiniz yeniden çay yapılması lazımdı size . Banada halam yapmıştı buna benzer birşeyi takılmadım bile kendi görgüsüzlüğü deyip geçtim
Sıkma canını zaten, o onun terbiyesi olmuş.. diğer arkadaşlarınla daha samimisin herhalde günden ayrılma o zaman da samimi olmadığına gitme, parayı gönder. Ben de sevmediğim yakın olmadığım biri davet edince müsait olmuyorum hiç..Mesafe baya vardı ve ben gerçekten kötü üşümüştüm.Neyse galiba can sıkmaya değmez
Genelde herkes evde yapıyor maddi açıdan daha hesaplı diye.Ayıp etmişler haklısın bi küçük çay demleyebilirsi geliceğini biliyordu sonuçtaayrıca dışardan alıp gitmek daha güzel ne olmuş dısardan alıyorsan
Daha samimi olduklarına bile gidemiyorum bazen.çünkü vaktım kısıtlı oluyor genelde.Sıkma canını zaten, o onun terbiyesi olmuş.. diğer arkadaşlarınla daha samimisin herhalde günden ayrılma o zaman da samimi olmadığına gitme, parayı gönder. Ben de sevmediğim yakın olmadığım biri davet edince müsait olmuyorum hiç..
Ha pardon siz yazınca aklıma geldiEvetbu kadın başla zaman farklıysa belki dalgınlığına felan gelmiştir. Ama öyle değilse eğer ev sahibi olarak iyi davranmamış. Çay demlemek zor ise ozaman sallama çay felan ikram edebilirdi insan kendisini orada istenmemiş hisseder. Bide mesela yiyeceklerden paketleyip sana verebilirdi biraz
İnanın hepsine gitmeye zamanım yok ki.zamanım çok kısıtlı.Hazir ikramlari tabaga koymakmi yormus.Cay bu demlenir hemen acmisin diyede sorulmaz hazirlanir servis edilir.
Siz diger gunlere gidin ikramlari yiyin ev sahibine ovgulerde bulunun is cikisi ac oluyorum vs diyin anlar heralde.
Ha pardon siz yazınca aklıma geldi
Bazı arkadaşların saklama kabına poğça koyuyordu ev sahibi
Yoksa ev sahibi sen misin :/Yani ev sahibi de robot degil insan. Zaten o saate kadar surekli servisle bulasikla ugrasmistir. Ileri saatte gidip ozel ilgi beklemek cok manasiz. Bi daha cay mi demlesin senin icin insanlarin kalkma saati gelmis, ne bekliyodun anlamadim
güne gittiğiniz arkadaşlarınızı sanırımuzun süredir tanıyorsunuz, açımdeyip alsaydınız pasta börek...samimi olmadığım kişinin evine zaten gitmem, siz de o samimiyeti görmüyorsanız gitmeyin bir dahaMerhaba.
Biz 7 8 arkadaş toplandık gün yapıyor uz.
Kura çektik sırayla heray bir kişide toplanıyoruz.
Herkes bir çeşit yiyecek yapıp götürüyor
Ev sahibine yük olunmasın diye.
Ben çalışıyorum. Aralarında tek çalışan kişi benim. Bende hazır şeyler alıp gidiyorum genelde. Birşey demiyor lar zaten.watsap grubundan kim ne yapacak konuşulup yapıyorlar.
Bugunde gün vardı. Hepsi erken gitmiş bende saat 4 ü geçiyor du gittim.(iş çıkışı)
Tabi ben gitmeye çaylar içilmiş yemekler yenmiş.Normal olarak.
Evin sahibi tabak yapayım mı dedi çok üşüdüm çay ver dedim.1 bardak çay içtim kızlarla öteberi sohbet ettim çayım bitti bekliyorum devamı yok.kalkıp baktım.
Sobanın üstünde ki çay bitmiş.
Mutfağa gittim o da bitmiş. Hani kendim koyacaktım.
Masada kurabiyeler vardı bikaçtane yedim.ev sahibine de eline sağlık dedim.(ama iş çıkışı olduğu için çok açtım)
Kızlar dedi sana börek ayırdık yesene.
Ev sahibine de dediler tabak hazırla.
Arkadaşım gördü yüzüm asık sordu bende çay bitmiş öok çok üşüdüm dedim.kahve yapayım Vs dedi.
Oturdedim sen ev sahibi değilsin.
Baya bi bekledim yani 2nci çayı soran veya bir ihtiyaç ım varmı soran olmadı.kısaca ev sahibi çok ilgisizdi.bende hiç.çay sevmem ama üşüdüm ya çok yürüdüm çünkü.
Neyse paraları verdim.kızlar 5 te kalkıyor du bende onlarla hazırlandım çıktım.
Sokağa inince böreği yapan kız sitemle lütfedip böreği yemedin Vs dedi.
Bende ikram edilmeyen şeyi yiyemem heralde dedim.Anladılar tabi olayı.
Diğerleri de kasti yapmsmıştır çok yoruldu Vs vs dediler.yorum yapmadım.
Mutfakta herşeyden fazla fazla kalmıştı.
Yanlış anlaşılmasın aç gözlü biri değilim
Ama hani kötü hissettim ve biran önce o ortamdan çıkmak istedim.
Ben zaten her gün e gidebilen biri değilim parasını yolluyorum çoğu zaman.
Bidaha gün başka bşr arkadaşımızda olacak ama gitmek hiç içimden gelmiyor. Çünkü zaten geç gittiğim için hem muhabbet edemedik bir doğru.hemde böyle oldu.
Sizce ben haksız mıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?