Bir gün döner mi?

Bir açıklama yapsa önüme bakabilirim ama yapmadıkça sürekli sorguluyorum herşeyi. Bu yüzden de döner mi diye merak ediyorum
İşte bu yüzden böyle doğru düzgün bir açıklama yapmadan gitti. Yaparsa bitecek çünkü. Sizi dondurdu, askıya aldı. Daha iyi bir seçeneği yoksa geri dönecek. Ama giden adam olmayacak dönen adam. Ve o bir daha gidecek.

Dönebilir :) benim eski erkek arkadasim cok cokkkk gururluydu gururu batsin. Ayrildik 6 ay sonra döndü… ama dönmez olaydi dahada kötü bitti yani dönebilir ama mutlu olurmusun onu bilemem

Dönebilir :) benim eski erkek arkadasim cok cokkkk gururluydu gururu batsin. Ayrildik 6 ay sonra döndü… ama dönmez olaydi dahada kötü bitti yani dönebilir ama mutlu olurmusun onu bilemem
Neden ayrılmıştınız peki. Zaten mutlu olamam dönse de biliyorum ama yüzleşmek için istiyorum dönmesini

3-4 ay kısa gibi dursa da paylaşım, yaşanmışlık, hislerin derinliği ile paralel olarak bağlanmış olmak normal. Atlatamamak, aşamamak da normal, hele soru işaretleri varsa.
Herkesin süreci farklı.
Bu süreçte en zoru kendini sorgulayıp suçlamak olur, acıyı üçe beşe katlar.
Stalk yapmak falan çok yorucu, kaçmak değil ama mümkün mertebe görmemek duymamak gerekiyor bence. Bir de, bu şekilde bittiyse yeniden başlama hayalinde olmak falan işkenceyi daha da uzatır, gelse bile güvenin inşa olması imkansız, eskisi gibi olmak da zor.
Yani pişman ola da bilir olmaya da bilir, akışta kalmak zorundasın, şu an yapacak bi şey yok.
Kolaylıklar diliyorum.

Çok değer verince karşındaki insan bundan yüz bulur sonra senin değerin onda bir hiçe gitmeye başlar ve bu özgüvenin vermiş olduğu hareketle kendisini bu denli seven kadını terk etmiş olur
Dilerim ki bir gün, karşılarına kim çıkarsa çıksın çıkan kişi hep bizi aratsın
Her yerde bizi görsün öyle pişman olsunlar ki bir daha kimsenin kalbini kolayca kıramasınlar hele ki sevgisini vermiş bir kadına bu zalimliği hiç yapmasın

Gerçekten beni anladığınızı hissettim ve çok iyi geldi. Teşekkür ederim

İnşallah dediğiniz gibi olsun : (

Özlememiş, pişman olmamış işte.aynı dert tam da şu sıra bende de var.ilişki bitsin ama en azından bir aranmak, hafif yoklanmak istiyor insan.ama kabul etmeliyiz ki umurlarında değiliz ve bizi sevmiyorlar.duygularımıza hakim olmaz zorundayız.

3-4 aylık bir ilişkiymiş ya demek ki devam edemeyeceğini anlamıştır. Tamam güzel zaman geçiyordur ama aşk anlamında bi duygusu olmamıştır. Belki de amaç biraz cinsellik yaşamaktı siz istemediğiniz için gitmiştir. Çok farklı sebep olabilir. Ama pişman olup dönülen ilişkiler genelde uzun süreli oluyor. Ki hepsinin amacı birini bulamadığından ben sevgiden olduğunu pek düşünmüyorum nadirdir gerçekten sevdiği için dönen. Birde bu pek şaşmaz gerçekten artık gelmesini beklemediğinizde geliyorlar..

Açıklamaya ne hacet.görünen köye olayı.ama nedensizce insan bir yüzleşmek istiyor.ama tavsiyem cevabını bildiğiniz soruları sormayın.daha fazla kalbiniz kırılır ancak.

Evet düşünür. Bak aynısını yaşadım. Ev eşyası alan yüzük hazırlayan yedi sülalesiyle tanıştıran adam hiçbir şey söylemeden bıraktı beni. Sanki benimle hiç tanışmıyormuş ben adres sormuşum o da tarif etmiş muhabbet bitmiş gibi döndü arkasını gitti. Sormadım sebebini, sormam. O veya bu sebeple böyle bir mağaralılık yapmış. Sebebinin önemi var mı.
Ne kendimi paralayıp neden diye düşüneyim. Olduktan sonra nedeninin önemi var mı?

Sen bilirsin ama, bence beklemekten de umut etmekten de vazgeç.

İnsan karşısındakinin kendinden vazgeçtiğini kabullenemiyor seni anlıyorum. Ama kabullenmemek değiştirmiyor gerçeği.
Sen seni düşünmeden bir an bile hareket etmeyen sana çoook değer veren insanlara layıksın. Burnunu kaldırma şunun.

Çoğu insan sevildiğini hissettiği ve rahat olmuş olduğu ortama geri döner. Sen mesaj vs atma o büyük ihtimalle bir geri dönüş yaşayacaktır.

Sebep duymak değil derdin, adamı bir daha görmek, barışmak.kendini bile kandırmaya çalışıyor insanoğlu.

Siz çok iyi davranmış, trip bile atmamış, kibar kibar zahmetsiz olduğunuzu hissettirmissiniz adama (?). Büyük ihtimal artık cepteydiniz yeni limanlara yelken açtı. Eğer umursamaz yolunuza bakarsanız döner diye düşünüyorum.

Bu yaptığına günümüzde ghostlama deniyor.
Başka biri yok onu biliyorum ama bana bir açıklama dahi yapmadı ve bu yüzden çok kızgınım.
Siz ne kadar emin olsanız da bence başka birisi var.
Tek bildiğim şey adamın normal bir psikolojide olmadığı
Nereden biliyorsunuz ki? 1 aydır yazmamışsa ve siz yazdığınızda da düşman gibi cevap vermişse “ bana bir daha yazma o yüzden sana bu kadar sert/düşman gibi davranıyorum” demek istemiştir. Sizin lehinize bir durum yüzünden 1 aydır yazmaması durumu ancak dizilerde/filmlerde olur.

Ayrıca dönse bile boşta kaldığı için döner, bu da yine aynı şekilde birden iletişimi keserek sonuçlanır bence..

İnsanların her söylediğini çok da ciddiye alma, aşkın gazına gelip neler neler söylerler. Ben de çok şıpsevdi bir insanim. Bir de aşık olunca gözüm döner, sanki dünyada başka kimse yok gibi davranirim . göz göze gelince kikirdayiz, yollardaysak-sırt cantasini taşımaktan yorulduysa kollarım agriyana kadar masaj yaparim, dizime yatırır şarkılar söylerim, beraber yıldızları sayariz , yeni sevgi sözcükleri uydururuz, güzel gelecek planları kurarız, vs vs vs.
Ama beni biraz kırsin, hayal kırıklığına ugratsin, "hiii, oldu o zaman" der giderim, zamanla başka aşklar yaşarim.
'yalan miydi' dersen tabii ki yalan değildi, o an hislerim oydu. Her şey tamamen içten gelirdi.
Ama bitti gitti yani.
Bazı insanlar zor aşık olur - içini zor açar - bazı kelimeleri zor söyler (sanirim o sensin) , bazıları da merhaba der gibi kolay 'benim limanimsin' der (o da çocuk).
O yüzden çok fazla anlam yüklememeye çalış. Zaten üç aylık iliskiymis. Senin sandığın kadar yoğun olsaydı yaşananlar böyle sudan sebeplerle - hatta sebepsiz seni bırakıp gitmezdi.
Döner mi meselesi de, dönse bile yenisini bulamadı diye - kalbi kırıldı diye döner
Ciddiyim bak. O yüzden dönse bile sen ona kapılarını kapat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…