- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.575
- 548
İşte bu yüzden böyle doğru düzgün bir açıklama yapmadan gitti. Yaparsa bitecek çünkü. Sizi dondurdu, askıya aldı. Daha iyi bir seçeneği yoksa geri dönecek. Ama giden adam olmayacak dönen adam. Ve o bir daha gidecek.Bir açıklama yapsa önüme bakabilirim ama yapmadıkça sürekli sorguluyorum herşeyi. Bu yüzden de döner mi diye merak ediyorum
Neden ayrılmıştınız peki. Zaten mutlu olamam dönse de biliyorum ama yüzleşmek için istiyorum dönmesiniDönebilir :) benim eski erkek arkadasim cok cokkkk gururluydu gururu batsin. Ayrildik 6 ay sonra döndü… ama dönmez olaydi dahada kötü bittiyani dönebilir ama mutlu olurmusun onu bilemem
3-4 ay kısa gibi dursa da paylaşım, yaşanmışlık, hislerin derinliği ile paralel olarak bağlanmış olmak normal. Atlatamamak, aşamamak da normal, hele soru işaretleri varsa.1 aydır konuşmuyoruz ancak ben hala dönmesini istiyorum. Çok uzun süreli birşey değildi evet 3-4 aylık bir şeydi. Ancak sürekli beraberdik ve çok mutluyduk. Beni sevdiğini düşünüyordum, onun da mutlu olduğundan eminim. Bir yandan bittiğini kabul etmeye çalışıyorum, bir yandan da istemsizce bekliyorum. Çünkü bu yaptığının haksızlık olduğunu düşünüyorum, neden bittiğini bile bilmiyorum. Başka biri yok onu biliyorum ama bana bir açıklama dahi yapmadı ve bu yüzden çok kızgınım. Onun üzülüp onun beni kaybetmesi gerekiyordu diye düşünüyorum. İster istemez hırs yaptım.
Sevmiyormuş, ya da dönse ne olacak gibi şeyler söylemeyin lütfen. Ben sadece özler mi, pişman olur mu bunu merak ediyorum. Ona her zaman güzel davranan biri oldum, bir sorun olsa bile tatlı bir şekilde konuşurdum. Trip atan biri olmadım hiç, anlayışlıydım. Hatta insanlar birbirlerinin dinlendiği limanı olmalıdır ve sen benim için öylesin derdi. Yani bunları anlatıyorum çünkü bir gün döneceğini bilmek istiyorum. Belki bunu bilirsem biraz rahat edecek içim.
Geri dönmek için mi istiyorsun derseniz, hayır geri dönmek istemiyorum. Sadece bana döndüğünde konuşup yüzleşmek istiyorum. Aslında içimdekileri ona söylemek istiyorum ama şu an umrunda bile değilsem hiç bir anlamı olmaz, o yüzden o bir gün gelirse o zaman söylemek istiyorum.
Sizce döner mi, çok merak ediyorum
Gerçekten beni anladığınızı hissettim ve çok iyi geldi. Teşekkür ederim3-4 ay kısa gibi dursa da paylaşım, yaşanmışlık, hislerin derinliği ile paralel olarak bağlanmış olmak normal. Atlatamamak, aşamamak da normal, hele soru işaretleri varsa.
Herkesin süreci farklı.
Bu süreçte en zoru kendini sorgulayıp suçlamak olur, acıyı üçe beşe katlar.
Stalk yapmak falan çok yorucu, kaçmak değil ama mümkün mertebe görmemek duymamak gerekiyor bence. Bir de, bu şekilde bittiyse yeniden başlama hayalinde olmak falan işkenceyi daha da uzatır, gelse bile güvenin inşa olması imkansız, eskisi gibi olmak da zor.
Yani pişman ola da bilir olmaya da bilir, akışta kalmak zorundasın, şu an yapacak bi şey yok.
Kolaylıklar diliyorum.
İnşallah dediğiniz gibi olsun : (Çok değer verince karşındaki insan bundan yüz bulur sonra senin değerin onda bir hiçe gitmeye başlar ve bu özgüvenin vermiş olduğu hareketle kendisini bu denli seven kadını terk etmiş olur
Dilerim ki bir gün, karşılarına kim çıkarsa çıksın çıkan kişi hep bizi aratsın
Her yerde bizi görsün öyle pişman olsunlar ki bir daha kimsenin kalbini kolayca kıramasınlar hele ki sevgisini vermiş bir kadına bu zalimliği hiç yapmasın
Özlememiş, pişman olmamış işte.aynı dert tam da şu sıra bende de var.ilişki bitsin ama en azından bir aranmak, hafif yoklanmak istiyor insan.ama kabul etmeliyiz ki umurlarında değiliz ve bizi sevmiyorlar.duygularımıza hakim olmaz zorundayız.1 aydır konuşmuyoruz ancak ben hala dönmesini istiyorum. Çok uzun süreli birşey değildi evet 3-4 aylık bir şeydi. Ancak sürekli beraberdik ve çok mutluyduk. Beni sevdiğini düşünüyordum, onun da mutlu olduğundan eminim. Bir yandan bittiğini kabul etmeye çalışıyorum, bir yandan da istemsizce bekliyorum. Çünkü bu yaptığının haksızlık olduğunu düşünüyorum, neden bittiğini bile bilmiyorum. Başka biri yok onu biliyorum ama bana bir açıklama dahi yapmadı ve bu yüzden çok kızgınım. Onun üzülüp onun beni kaybetmesi gerekiyordu diye düşünüyorum. İster istemez hırs yaptım.
Sevmiyormuş, ya da dönse ne olacak gibi şeyler söylemeyin lütfen. Ben sadece özler mi, pişman olur mu bunu merak ediyorum. Ona her zaman güzel davranan biri oldum, bir sorun olsa bile tatlı bir şekilde konuşurdum. Trip atan biri olmadım hiç, anlayışlıydım. Hatta insanlar birbirlerinin dinlendiği limanı olmalıdır ve sen benim için öylesin derdi. Yani bunları anlatıyorum çünkü bir gün döneceğini bilmek istiyorum. Belki bunu bilirsem biraz rahat edecek içim.
Geri dönmek için mi istiyorsun derseniz, hayır geri dönmek istemiyorum. Sadece bana döndüğünde konuşup yüzleşmek istiyorum. Aslında içimdekileri ona söylemek istiyorum ama şu an umrunda bile değilsem hiç bir anlamı olmaz, o yüzden o bir gün gelirse o zaman söylemek istiyorum.
Sizce döner mi, çok merak ediyorum
Açıklamaya ne hacet.görünen köye olayı.ama nedensizce insan bir yüzleşmek istiyor.ama tavsiyem cevabını bildiğiniz soruları sormayın.daha fazla kalbiniz kırılır ancak.Teşekkür ederim ama gerçekten yorumlarınız beni daha çok üzüyor, şimdi size adamın ne kadar mutlu olduğunu da açıklayamam, başka biri olmadığını nereden bildiğimi de açıklayamam. Sizin yorumlarınızdan ibaret değildi yaşadığım ilişki. Tek bildiğim şey adamın normal bir psikolojide olmadığı. Hesap sorabilirim, hatta beş dakika içinde evine gidebilirim ama tutuyorum kendimi, normalde takıntı yapan biri değilim ama o bana açıklama yapmadıkça takıyorum kafaya.
Bu belirsizliği aşmış canım.açık açık düş yakamdan diyor.zor ama belirsizlik deme şimdi.Bir defa sordum, benimle sanki düşmanmışız gibi konuştu ben de uzatmadım. Zaten belirsizlik beni bu kadar yoruyor
Evet düşünür. Bak aynısını yaşadım. Ev eşyası alan yüzük hazırlayan yedi sülalesiyle tanıştıran adam hiçbir şey söylemeden bıraktı beni. Sanki benimle hiç tanışmıyormuş ben adres sormuşum o da tarif etmiş muhabbet bitmiş gibi döndü arkasını gitti. Sormadım sebebini, sormam. O veya bu sebeple böyle bir mağaralılık yapmış. Sebebinin önemi var mı.Haklısınız belki de bilemiyorum ama zaten bu kadar üzgün bir durumdayken bazı yorumlar çok kırıcı geliyor. Mesaj atmayı düşünmüyorum kesinlikle zaten onu istemiyorum yani gelsin barışalım değil olayım, sadece ondan duymak istiyorum sebep her neyse. Peki karşılaşmış gibi yapsam nasıl olur sizce, belki aklına gelir iletişim kurar. yakın oturuyoruz karşılaşma ihtimalimiz var ama daha önce hiç karşılaşmadık. İş saatlerini de biliyorum acaba bilerek yaptığımı düşünür mü
Sebep duymak değil derdin, adamı bir daha görmek, barışmak.kendini bile kandırmaya çalışıyor insanoğlu.Haklısınız belki de bilemiyorum ama zaten bu kadar üzgün bir durumdayken bazı yorumlar çok kırıcı geliyor. Mesaj atmayı düşünmüyorum kesinlikle zaten onu istemiyorum yani gelsin barışalım değil olayım, sadece ondan duymak istiyorum sebep her neyse. Peki karşılaşmış gibi yapsam nasıl olur sizce, belki aklına gelir iletişim kurar. yakın oturuyoruz karşılaşma ihtimalimiz var ama daha önce hiç karşılaşmadık. İş saatlerini de biliyorum acaba bilerek yaptığımı düşünür mü
Siz ne kadar emin olsanız da bence başka birisi var.Başka biri yok onu biliyorum ama bana bir açıklama dahi yapmadı ve bu yüzden çok kızgınım.
Nereden biliyorsunuz ki? 1 aydır yazmamışsa ve siz yazdığınızda da düşman gibi cevap vermişse “ bana bir daha yazma o yüzden sana bu kadar sert/düşman gibi davranıyorum” demek istemiştir. Sizin lehinize bir durum yüzünden 1 aydır yazmaması durumu ancak dizilerde/filmlerde olur.Tek bildiğim şey adamın normal bir psikolojide olmadığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?