Bir gün döner mi?

Adam saygısız bir sekilde "ghost"lamış. Yani konuşmanız sizin aklinizla alay edecek saçma bahaneler sunmasına sebep olacak. Bosverip önünüze bakın.
Bir açıklama yapsa önüme bakabilirim ama yapmadıkça sürekli sorguluyorum herşeyi. Bu yüzden de döner mi diye merak ediyorum

Bir açıklama yapsa önüme bakabilirim ama yapmadıkça sürekli sorguluyorum herşeyi. Bu yüzden de döner mi diye merak ediyorum
Biz de diyoruz ki size açıklama yapmaya bile zahmet etmiyor. Bu saatten sonra sıralayacağı saçmalıkları dinlemek kendinize saygısızlık. Önemli bir sebebi olsa zaten söylerdi.

Takmayıp gitmiş birini bu kadar düşünmeye değmez
Şahsen dönerse de istemem, gitmek benim için tek atımlık kurşun

seninle sevgili olmaya çalışıp, arkadaşlığın ilerisine gitmediğini farkedip ayrılmış büyük ihtimalle

Ben bunu bilemem şahsen
Ne bilim döner mi dönmez mi.
Bence kimse bilemez.

İşten başka bir yere gitmediğini nereden biliyorsun adamı 7/24 gözetliyor musun? Bırakın artık şu avutma yöntemlerini ya. Sevse gitmezdi bu kadar basit özellikle ortada sebep olmadan gidiyorsa ya başkası var ya da artık senden eski tutkuyu almıyor NET

Bekleyip kendinizi tüketmek yerine irtibata geçip neden bu düşüncelerinizi kendisine aktarmıyorsunuz.Bu şekilde sadece zaman kaybı çünkü.Ayrıca bitti ise bir açıklama duymak da sizin en doğal hakkınız.Siz de önünüze bakarsınız

İstiyorum bunu yapmayı ama ya yine cevap alamazsam daha kötü olurum, ya engellerse, takıntı yapmış gibi görünürsem, o zaman hiç dönmez ve hiç bir zaman öğrenemem diye korkuyorum

Döner ama boşta kalırsa.

İstiyorum bunu yapmayı ama ya yine cevap alamazsam daha kötü olurum, ya engellerse, takıntı yapmış gibi görünürsem, o zaman hiç dönmez ve hiç bir zaman öğrenemem diye korkuyorum
Zaten sizi engellerse bu iş bitmiş demektir.Öyle davranan birini de lütfen aklınızdan çıkarıp önünüze bakın

Üzülüyorsunuz üzülürsünüz anlarım.
Döner mi diyorsunuz dönmez diyoruz beni üzüyorsunuz diyorsunuz.
Kandırılmak hoşunuza gidiyor olabilir ama birini kandırmak benim açımdan pek hoş değil. Hayır dönmeyecek. Dönse de iyi niyetle ve özleminden değil yine o boşluğu doldurmak için dönecek. Bir insan döneceği ve gerçekten yeri ayrı olan hele hele “sen benim limanımsın” diye arabesk arabesk konuştuğu biriyle konuşmadan bir ay (1) durabilir mi? Siz durabilir misiniz? Durabiliyor musunuz?

Öyle son mesaj falan da atıp ohooo bu hala mı düşmedi yakamdan ya bir ay olmuş bu ne diyo dedirtmeyin kendinize bence.

Açıklama yapmadan gidenlerin, açıklama yapmaya başladığı yerler oluyor. Kendimden de çevremden de biliyorum. Çok yaşadık çok üzüldük. Hak etmedik çünkü. Ama gerçek buydu. Hiç de önemi yok, çünkü zaten ayrılığı böyle olan birinin birliği beraberliğini de hak etmiyormuşum, bu bana layık değilmiş sahte üç kağıtçı herif dedim geçtim.

Bir üyeye dalga geçer gibi yazmayın ölmedi yaşıyor demişsiniz ama, öldü farz etmek dönmeyeceği duygusuna alışmanızı kolaylaştırır.

Aşk sizi arayıp sormadan duramayan, siz darılıp telefonları açmayınca içi içine sığmayan insanlarla güzel. Bu ne böyle ha duvar ha o. Olsa neeee olmasa ne. Bir aydır olmayan adam bir ay daha olmasın nedir yani.

E tamam git sor o zaman.
Madem bu kadar yakınsın bu adama .
Hem soru işaretlerinden kurtulursun.
Yani çok tuhaf bir düşünce tarzın var.
Kaç yıllık kocasını tanıyamıyor bir kadın üç dört aylık adamı bu kadar tanıyorsun sen.
Yorumlarım seni kırmak için değil ama biraz gerçekçi düşün ölmedi ya bu adam yani.

Şimdi ne o yola geliyorsunuz ne bu yola diyeceksiniz ama evine gitsem de çözüm olmayabilir, konuşmak istemiyorum deyip kapıyı kapatırsa çok daha kötü hissederim. Belki karşılaşmış gibi yapabilirim ama belli olur mu bilmiyorum. İşe gidip geldiği saatleri biliyorum, yakın da oturuyoruz çok ama o tarafa gitmem için pek bir sebep de yok, mesela onun geleceği saatte otobüs durağında bekliyor gibi yapabilirim ama neden diğer durakta beklemedi diye düşünüp anlayabilir, tabi yine de bi bahane bulurum ona ama mantıklı mı sizce? Belki aklına gelirim bir şekilde o zaman iletişim kurar

Haklısınız belki de bilemiyorum ama zaten bu kadar üzgün bir durumdayken bazı yorumlar çok kırıcı geliyor. Mesaj atmayı düşünmüyorum kesinlikle zaten onu istemiyorum yani gelsin barışalım değil olayım, sadece ondan duymak istiyorum sebep her neyse. Peki karşılaşmış gibi yapsam nasıl olur sizce, belki aklına gelir iletişim kurar. yakın oturuyoruz karşılaşma ihtimalimiz var ama daha önce hiç karşılaşmadık. İş saatlerini de biliyorum acaba bilerek yaptığımı düşünür mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…