- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
- Konu Sahibi HayatSultan
-
Ekledimm seni kuzu
Meleğimm teşekkür ederimmm sen çok çok daha güzelsin gordum fotonu demin mukemmellsinn
canomm sen ne güzelmişsin ya valla hayran kaldım her foto mükemmel .. ben hiç doğrudüzgün fotoğraf çekinmem biliyomusun ? Face de kullanamıyorum malisifff(( ama senin için beni görmen için hemen albüme bi tane foto koyuyorumm :))
Meleğimm teşekkür ederimmm sen çok çok daha güzelsin gordum fotonu demin mukemmellsinn
sağol canımm ama daha çok burdan görüşürüz aynı adres mail adresim onuda ekleyebilirsin... msn i kullanıyorum da facei kullanamıyorum bi tane vardı onuda kapattım..(
Akşamları girebiliosann konusuruz balımm, ben gunduz işyerinde msn e giremiorumm
oo hayırlı olsun hayatçımAllah ım ne zamana nasip eder bakalımm:26:
yaa dur sende biii...öle hemen olmuyor bu işler ...dün ne gördüm bakk,çığlık atcaktım hattaaa
bir yıldır sevgiyle,besleyip,tomurcuk,çiçek neyim açsın diye beklediğim menekçem tomurcuk vermiş dibinden bir tanecik:) bir yıldaaa amaaa
her şey zamanla canımmm..
sölerim nazlı nolcak:)) ama çok mutlu oldum yaaaa
ben iyiyim canım çok şükür,istanbul da mıydın sen? karla mücadele timlerine katılcam artıkher yer karrr
yok canım allahtan istnabulda değilim .. afyondayım ben çokmuzağız yaniii... sabah haberlerde gördüm 5 liraya araba itilir diye iyi para kuzum sende yapabilisin :))
eneee ora daha soğuk be yavvvokurken trenle çok gelip geçmiştim...
aman o raddeye geliyoruz zaten özellikle akşam trafiğinde...kalksa da bi hayırlısıyla eski düzenimize dönsek,akşam nasıl gidicez diye düşünüp duruyoruz..Allah a çok şükür yinede, bu hava da daha zor durumda olanlar var onlar bir yanabiz iki bi donduk diye hayıflanıyoruz:26:
yani burları hiç anlatmayayım -20 leri görüyoruz sümüğüm donuyo valla .. acayip soğuk yollar köstebek yuvası sanki ama yinede şükür ben seviyorum kışı.. zaman çabuk geçmesin ya baksana 2012nin bir ayını bitirdik bile..
aday var ama imkan olanak yok nolcak bilmem .. belirsizlik .. pehhhh
:)) herşey zamanıyla güzel...bu kadar ağır kışın bir güzel baharı kışı olucak elbet..
herşey olacağına varıyor diye sizin için abuk ama durum için gerçek bir laf etsem
( ama çok sıkıldım artık .yani yarın evleniyoruz dese belki evlenene kaadar yaşanıcak olan stresi cekicek psikolojide değilim ama artık askere gitsin de nolcaksa olsun diyorum.hayatım kararlarımm hep ona göre şekiileniyorr .ee 4.5 sene olduu cıvığı çıkıyor birzaman sonraa
( ama çok sıkıldım artık .yani yarın evleniyoruz dese belki evlenene kaadar yaşanıcak olan stresi cekicek psikolojide değilim ama artık askere gitsin de nolcaksa olsun diyorum.hayatım kararlarımm hep ona göre şekiileniyorr .ee 4.5 sene olduu cıvığı çıkıyor birzaman sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?