Bir Gün Gelecek Gelin Olacaklar Buyrun Sohbete ...

Ekledimm seni kuzu

canomm sen ne güzelmişsin ya valla hayran kaldım her foto mükemmel .. ben hiç doğrudüzgün fotoğraf çekinmem biliyomusun ? Face de kullanamıyorum malisifff (( ama senin için beni görmen için hemen albüme bi tane foto koyuyorumm :))

Meleğimm teşekkür ederimmm sen çok çok daha güzelsin gordum fotonu demin mukemmellsinn

Meleğimm teşekkür ederimmm sen çok çok daha güzelsin gordum fotonu demin mukemmellsinn

sağol canımm ama daha çok burdan görüşürüz aynı adres mail adresim onuda ekleyebilirsin... msn i kullanıyorum da facei kullanamıyorum bi tane vardı onuda kapattım.. (

sağol canımm ama daha çok burdan görüşürüz aynı adres mail adresim onuda ekleyebilirsin... msn i kullanıyorum da facei kullanamıyorum bi tane vardı onuda kapattım.. (

Akşamları girebiliosann konusuruz balımm, ben gunduz işyerinde msn e giremiorumm

yaa dur sende biii...öle hemen olmuyor bu işler ...dün ne gördüm bakk,çığlık atcaktım hattaaa

bir yıldır sevgiyle,besleyip,tomurcuk,çiçek neyim açsın diye beklediğim menekçem tomurcuk vermiş dibinden bir tanecik:) bir yıldaaa amaaa
her şey zamanla canımmm..

1 yıllık emeğinin karşılığını aldın sonunda yani güzelmiş.. selam söle menekşeye benden :))

sen nasılsın nası gidiyo hayat.. ?

sölerim nazlı nolcak:)) ama çok mutlu oldum yaaaa

ben iyiyim canım çok şükür,istanbul da mıydın sen? karla mücadele timlerine katılcam artık her yer karrr

sölerim nazlı nolcak:)) ama çok mutlu oldum yaaaa

ben iyiyim canım çok şükür,istanbul da mıydın sen? karla mücadele timlerine katılcam artık her yer karrr

yok canım allahtan istnabulda değilim .. afyondayım ben çokmuzağız yaniii...
sabah haberlerde gördüm 5 liraya araba itilir diye iyi para kuzum sende yapabilisin :))

yok canım allahtan istnabulda değilim .. afyondayım ben çokmuzağız yaniii...
sabah haberlerde gördüm 5 liraya araba itilir diye iyi para kuzum sende yapabilisin :))

eneee ora daha soğuk be yavvv okurken trenle çok gelip geçmiştim...

aman o raddeye geliyoruz zaten özellikle akşam trafiğinde...kalksa da bi hayırlısıyla eski düzenimize dönsek,akşam nasıl gidicez diye düşünüp duruyoruz..Allah a çok şükür yinede, bu hava da daha zor durumda olanlar var onlar bir yana biz iki bi donduk diye hayıflanıyoruz:26:

yani burları hiç anlatmayayım -20 leri görüyoruz sümüğüm donuyo valla .. acayip soğuk yollar köstebek yuvası sanki ama yinede şükür ben seviyorum kışı.. zaman çabuk geçmesin ya baksana 2012nin bir ayını bitirdik bile..

aday var ama imkan olanak yok nolcak bilmem .. belirsizlik .. pehhhh

:)) herşey zamanıyla güzel...bu kadar ağır kışın bir güzel baharı kışı olucak elbet..

aday var ama imkan olanak yok nolcak bilmem .. belirsizlik .. pehhhh

herşey olacağına varıyor diye sizin için abuk ama durum için gerçek bir laf etsem

:)) herşey zamanıyla güzel...bu kadar ağır kışın bir güzel baharı kışı olucak elbet..

herşey olacağına varıyor diye sizin için abuk ama durum için gerçek bir laf etsem

( ama çok sıkıldım artık .yani yarın evleniyoruz dese belki evlenene kaadar yaşanıcak olan stresi cekicek psikolojide değilim ama artık askere gitsin de nolcaksa olsun diyorum.hayatım kararlarımm hep ona göre şekiileniyorr .ee 4.5 sene olduu cıvığı çıkıyor birzaman sonraa

zamanın hiç önemi yok nasipte varsa 4,5 sene değil 4,5 ay tanıdığın insanla bile birden evlilik kararı alabilirsin... dua et de o sevdiğin insan senin hakkında hayırlı olan insan olsun ..

bekeldiğin kişi önemli tabii...sizin de epey olmuş ..var mı peki planları;düşünceleri neler bu konuda??

dularımm hep zaten hayırlı olması yönünde.. planlarımız başladığımız günden beri var desem :)) bugün askerlik şubesine gidicek bakalım belli olucakk çok tuaf hissizlik içindeyimm.. ona kalsa asker dönüşü direk inicek burda beni isticekmiş :)) ailesi felan askere gitmeden önce istemeye niyetliydi ama ben biraz engelledim.çünkü babamın karşısına öyle bir gelmeliki babam hayır diyememli askerlik iş vs halletmesi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…