bir hic ugruna bosanmak

Bosu bosuna bitmis ama kurtulmussunuz. Iste ev ustune ev olmaz diye bosuna demiyorum. Benim dedem 2 ay amcamlarda kalirdi yatak odalarina girmezdi. Namaz kilmaya bile girmezdi odaya. kocanin ailesinde anlayis yokmus. kocanda annesine tapiyormus resmen. babanin onunde onu ezmisin ama o seni babanin yaninda nasil eziyor hic kendine soruyor mu? babanin ellerinden opuyorum. ne olursa olsun kizinin arkasinda durmus HELAL OLSUN!!

Yok artık ya.. Sakın üzülmeyin ama yeterince sevilseydiniz kimliğiniz onu ilgilendirmezdi, hatta kıyamaz daha çok sahiplenirdi. Yazık ailecek yüz göz etmiş. Babası da olsa kimse kimsenin özel alanına da giremez. Rahat olun yanlış yapan siz değilsiniz. Karısının yanında duramayacak adamı yanında tutmanızın size ancak zararı olur. Siz de babanızın kıymetlisisiniz, kendinizi ezdirmeyin. Sabırlar dilerim

desteginiz icin cok saolun kizlar evet cok karaktersiz biriyle evlenmisim ben para mal mulk icin evlanmis benimle nasilda anlayamadim askim canim diye yutturdu bana beni sevdigini ama yaziklar olsun ya ne diyim hem kendileri getirdi beni simdide diyorlarmis ki o kendi gitti esyalarinida toplayipta nasil karaktersiz bakin bikere bana esyalarimin hicbirini vermediler oda yetmezmis gibi bide yalan soyleyip beni karaliyorlar yaziklar olsunnnnnnnnnn Rabbiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm sen gor bu kulunu yardim et yarabbiiii

Verecek bir akıl yok. Git bi kurban kes kurtulduğun için bence. Böyle kişiliksiz karaktersiz bir insandan zaten koca olmaz. Onun kendi gibi ailesinden de aile olmaz sana. Dua et baban arkanda durmuş. Öz evlatlık fark etmez sana babalık yapmış. İşe de başlamışsın, yaşın da daha genç. O adama ölsen geri dönme. Siz bir hiç uğruna boşanmıyorsunuz, kocan karaktersiz bir adam diye boşanıyorsunuz. Senin şimdi düğün yapman lazım böyle insanlardan kurtulduğun için.

oyle belkide haklisiniz ama gururumu ayaklar altina aldi hayallerimi yikti ben ne hayallerle giydim o gelinligi biliyormusunuz tabikide sevinmem lazim dogru ama yasananlari unutamiyorum bi turlu icimde kor ates gibi yaniyor yasamayan bilemez cok zor Rabbim dusmanimin basina vermesin gercekten cok zor

Ip kopmus artik zaten, gidin Aile büyükleriyle alin esyalarinizi ve biran önce kurtulmaya bakin böyle bi karaktersizden ve ailesinden... Vicdani olmayan insandan korkacaksiniz, kücük bi olayda sizin hayatinizi degistirecek bi sirri alay konusu gibi aciklayan bi adamdanda ailesindende hayir gelmez... Ailenizde arkanizda korkmayin ne derselerde desinler, kimsenin ahi kimsede kalmaz...

ne kadar karaktersiz eşin varmış
kendi sülalesi anası danası bellide ne b..k olmuş
kurtulduguna sevinmen lazım

bu nasıl insan(!) ya
anlamadım ben
senin evlatlık oldugunu duydugu içinmi boşuyo
sende az da olsa kadınlık gruru varsa ondan önce aç davana bas tekmeyi
bu ne yaa böle hayatını daha ne kadar mahvedecekler
sende etten kemikten yaratıldın

evlatlık oldugunu ögrendikten sonra ailene tepkin ne oldu_?

Ne kadar zamanda tanışıp evlendiniz siz?
Filört döneminde iyiydin de sen ewlendikten sonra mı kötü oldun?
O seni ailesine ezdiriyor ama, o yapınca iyide sen yapınca mı kötü..
Kiii kaldı ki senin yaptığın bişi yok..
Bırak kardeşim bırak Allah kurtarmış çoluk çocuk olmadan def et başından..

davayi o acti aileme tepkim degismedi aksine daha cok baglandim onlara cunku kendi cougunu sokaga atan insanlar var bu dunyada benim anacimla babacim kendinin olmuyan bi cocuga pasalar gibi bakip buyuttuler bu yuzden haklarini odeyemem Allah bin kere razi olsun onlardan

1 yil ciktik 1 yil nisanli kaldik ve evlenince kotu oldum evet ve ben ona hic yapmacik davranmadim hep oldugum gibi davrandim

1 yil ciktik 1 yil nisanli kaldik ve evlenince kotu oldum evet ve ben ona hic yapmacik davranmadim hep oldugum gibi davrandim
Demek ki sana yapmacık davranan ve seni yapmacık olduğu için kandıran oymuş.
Ailenin ewindemisin şimdi?
Ne yapmayı düşünüyorsun?

Baban en doğru olanı yapmış
babanın alnından öptüm

erkek mi yok

değer bilmiyorlarmış

otursun anasıyla

sende artık 2sini düşünme

eşyamısın sen seni babanımn evine getirmişiler evle kalsan düzeleceğini mi sanıyorsun

canım benım ya
olabılır kayınvalidenle anlaşamadığını dusunuyorsa başka eve çıkarsymış senı kocan..
babana gelınce çogu öz babanın bile yapmayacağı şekilde sana sahip çıkmışlar helal olsun diyorum..kocan da senı babanın evıne getırmış koymuş utanmadan bırde babana karşı savunmanı mı bekliyor?tövbe tövbeeeee..
neyse canım,zamana bırak.hiç de üzülme.şu anda senlik bir durum yok.dua et bol bol.belkı pışman olur ayrı eve falan çıkartır her şey yoluna girer,ya da boşanırsınız Allah daha güzel bı yuva nasıp eder.hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…