bir hic ugruna bosanmak

Sana ne olduğun belli değil diyen bir kocayla nereye kadar.... Seni ailenin evine götürüp bırakmak ne demekk... Hazır ailen de sana sahip çıkıyorken kurtul bence...

Yaşayan bilir. Buraya yazanların pek çoğu da bunu yaşadı ve biliyor canım unutma. Sen yalnız değilsin. Şu ilk zamanları bir atlat sen de iyi olacaksın. Şu anda dava başlamadı. Ama çok zor olan zıkkım mahkeme bitince kuş gibi hafifleyeceksin sende.

Çünkü umudun kalmayacak ve kendini mecbur yeni hayata başlamak zorunda hissedeceksin.
Sabret biraz... evin vardı, umutların vardı,kocan vardı,parmağında yüzüğün vardı, Evlilğin bitmesine değil kendine daha çooooook acıyacaksın.Hele o eve gidip eşyalarını almak. Hep aynı acı.Aynı duygular.

Kolay değil yaşananlar ama inan yalnız değilsin Ve inan ge-çi-yoor yeter ki sabretttttttt. Sabır için Allah'a bol dua et.Ruh sağlığını bozma gerekirse şimdiden doktora git ve rahatlatıcı hafif dozda bir şeyler versin.

destegin icin saol cnm Allah razi olsun evet dogru cok zor gunler geciriyorum Rabbimden cok sabir diliyorum yapacak bsieyim yok zaten dua ve sabirla ayakta kalmaya ugrasiyorum iste

seni istemeyeni sen niye istiosun bacım ilk boşanan sen misin allah askına kurban olsun sana salak şey tabi ailenin yanında olcan onun yanında olsan bu sefer ailen senin yanında olur mu sıkma canını seni havada karada kaparlar boşver ve üzülme her şerde bi hayır vardır duanı eksik etme yeter

sen babana onu ezdirmiş oluyorsun en ufak bir şeyde, ama o onca şeye rağmen seni ezdirmiş olmuyor. tipik pamuksu ciltli ana kuzusu adam olamamış erkek modeli. evlenmdeden önce bi doğsaymış keşke. ay yetti artık bu erkekler. Allah korusun birgün seri katil olmaya karar verirsem ana kuzusu erkeklerden başlayacağım

duymus iste biyerden o soyliyenleride Allaha havale ediyorum
o söyleyenlere Allah Razı olsun de bence. çünkü kocanın gerçek yüzünün ortaya çıkmasına yardımcı olmuşlar.
evlatlık olduğunu öğrenince adam gibi adam gider kayınpederinin elini öper ne büyük insanmışsın diye, terbiyesiz bide hakaret ediyor.
hiç üzmeyn kendinizi keser döner sap döner gün olur hesap döner.
size bir kaç örnek vereyim
halam nişanlıyken bel fıtığından ameliyat oldu. ben küçüktüm. kayınpederi geldi bunun çocuğu olmaz nişanı atıyoruz dedi. annemde abisinin ekmeği banada kız kadeşinede yeter amca uğurlar olsun sana dedi. Halamın şimdi iki çocucğu 3 de torunu var çokda mutlu bir evliliği var. ama o zatın hiç çocuğu olmadı ve olmadanda bu dünyadan göçtü.
bir komşum nişanlısının evlatlık olduğunu öğrendi nişanı attı. erkek olan evlatlıkmış yani. ama o nişanı atan kızın çocuğu olmadı halende yok belki 20 yıl oldu.
bir aile dostumuz kızcağız evlendi o gece damat bişey yapamamış ama suçu geline atmış. kızınız kız değil demiş geri vermiş. abisini çağırmış takılarıda abisi gelmeden yalanla kolundan almışlar. kız mahvoldu abisi kızın içi rahat olsun diye dr a götürdü kız gitmek istemiş. 6 ay kadar köyüne dönmedi abisinin yanında kaldı.daha sonra evlendi. şimdi mutlu ve çocuklu. o zat da depremde sonraki eşiyle birlikte rahmetli oldu. kızı geri yollamasalardı belki oda ölecekti. Her şerde bi hayır var

sen sana sahip çıkmayan için üzülme. helal olsun babana her daim sahip çıkıyor. evlenilirde ayrılınırda ama o laflar kavgada bile söylenmez. ne olduğun belli değil ne demek ya çok hısrlandım şimdi. kendi ana babasının yanında büyümüşde aldığı terbiyeye bak sen.

yuvam yıkılıyor diye kasma sakın adam yuvaya almamışki zaten seni . bi arkadaş demiş ya fakir fukaraya sadaka dağıt diye hakkaten doğru söylüyor. son durum nedir merak ettim fırsatın olduğunda yaz kardeş

son durum ayri yasamaya basliyali 6 ay olcak ve mahkemeyin cikmasini bekliyoruz ben Allaha havale ettim kari kilikli herif bi bana sahip cikamadi hayallerimi yikti mahvetti beni bekliyoruz iste mahkemeyi ve bana dugunden paralarimi vermiyor bilgisayarimi falan ve dugunden daha kucuk altinlar vardi onlarida vermiyor ceyizimide mahkemyi bekliyoruz iste yapicak bisey yok

Allah yardımcınız olsun. Sütsüz herif sinir oldum resmen okurken

Adam ayrı ev bile açamamış. Ah işte o aşkın gözü kör olsun kaza bağıra bağıra geliyor ama görülmüyor malesef.
sorma sorma kardes gelinlik almaya gidicez ben otobuse ciktim beni almaya bile gelmedi pintilikten otobuse yetisiyim derken ben bi dustum bacagim kanadi resmen hic te oyle dustugum yoktur sonra dedim ki Rabbim gitme diye dusurmus beni ama ben yinede kalkip gittim gelinlik almaya o gun pantalonumda yirtildi hatta diz kapagindan dustugum icin kolumda siyrilmisti hatta dedim ona kolum cok aciyor diye noldu baban mi dovdu dedi ah ah Rabbim sinden sonra iyiler cikarsin karsima

Yinede verilmiş sadakan varmış canım şükür et çocuğun yok. Insan ın tek kendini kurtarması ayağa kaldırması daha kolay. Allah yardımcın olsun. Yolun açık aydınlık olsun. Rabbim karşına iyileri çıkarsın inşallah

Aminnn saol cnm benim Rabbim razi olsun senden seninde onunu acsin guzel Allahim yoklukla s1kintiyla sinamasin seni

[QUO

TE="dertli gelin, post: 38050378, member: 629662"]sorma sorma kardes gelinlik almaya gidicez ben otobuse ciktim beni almaya bile gelmedi pintilikten otobuse yetisiyim derken ben bi dustum bacagim kanadi resmen hic te oyle dustugum yoktur sonra dedim ki Rabbim gitme diye dusurmus beni ama ben yinede kalkip gittim gelinlik almaya o gun pantalonumda yirtildi hatta diz kapagindan dustugum icin kolumda siyrilmisti hatta dedim ona kolum cok aciyor diye noldu baban mi dovdu dedi ah ah Rabbim sinden sonra iyiler cikarsin karsima[/QUO
cnm allahın sevdigi kuluymuşsun gerçek yüzlerini görmen evlilik sonrası olsa bile zararın neresinden dönersen kardır misalih o sütü bozuklardan kurtulmuşsun sakın üzlme cnm benim allah karşına daha iyilerini çıkarır inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun cnm

Bak kocaman yazacağım ki yazdığımın senin için ne kadar önemli olduğunu anla .
' VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ.'
Eşyalarını toplayıp cümbür cemaat seni babanın evine getirmeleri ucuzluklarının,bayalıklarının basitliklerinin resmen belgesi .
Şükret rabbine , daha fazla sorumluluk yüklenmeden üstüne kurtuldun .

Ben sizin yerinizde olsam geri dönerdim. Bilgisayarımı bir de çeyizde istedigim seyler varsa onları alır tekrar çıkar giderdim. Altınları nasılsa hakim boşanma sırasında verir diye dusunuyorum. Simdi alırsanız sonra hırsız gelin diye zorluk çıkarmasınlar. Bilgisayarı ve şahsi eşyalarını al yeter. Kaç kurtar canını

Cok üzüldüm gercekten ALLAH yardimcin olsun o seni ezmis asil sen onu ezdrmemissin o ailesine ezdrmis hemde kendi ezmis sucu sana yikmaya çalışıyor daha yeni evliyken bunlari yasamana cok üzüldüm birlikte yasamak en kötü sey ev ev üstüne kurulmuyor keske ilk basta ayri ev olsaydi kv kp olunca soguk olman normal.. evlatlik olablrsn bu suc deilki bu sekil konusmasi esinizin cok yanlis eger seviosan bi sekilde bas basa konusmanizi oneririm baskasi olmadan.. ayrica babanizin sizi korumasini tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…