Arkadaşlarım tarafından ihanete uğradım .Tarzın ne ilişkilerde?
Kadın-kadın ilişkisinde bolca “canım” lafını kullanman lazım.. gerisi sana kalmış “kuşum, bitanem, aşkım, yavrum” bunları uzatabilirsin. Olabildiğince mesafesiz olacaksın sonra bunları koz olarak kullanacaksın. Küs olunca ondan bundan duyup birbirinize laf göndereceksiniz. Bu tür ilişkilerde insanlar sevilir ama balon gibi söner. İş hayatında resmen şahit oluyorum aşağıda X kişi hakkında konuşan insan yukarıda kanka muhabbeti yapıyor. Birkaç kişinin bildiği asla sır olarak kalmaz. Adamın da kulağına gidiyor ama herkes böyle işte. O ortamda sivrilip de “ya arkadaşlar konuşmayın, dedikodu yapmayın” dersen sevilmeyen kişi olursun. Ama üstüne iki eklersen mikemmelllll olursun.
nedir o4S kuralını bilmiyosun sen galiba??????
... Şimdiye kadar kimse çirkin olduğumu söylemedi ama , bilemiyorum ..Cok guzel olman yeterli. Yok guleryuz yok iyilik, anlayis falan bunlar tatli yalanlar. Hicbirine inanmiyorum.
Canım dedim ya hayatımın en kötü yaz tatilini geçirdim .Sen bir derdini tam anlatsan bize canim senin tam olarak sorunun ne?
Şimdi bak annen farklı bir durum. Biliyor ama nasıl denir umursamıyor gibi..Arkadaşlarım tarafından ihanete uğradım .
21 yaşındayım ama öz annem hala kavun yemediğimi bilmiyor.
Erkek arkadaşım tarafından 1 ay kadar oyalandım en sonunda kendisinden ayrıldım..
Şimdi bak annen farklı bir durum. Biliyor ama nasıl denir umursamıyor gibi..
Benim babam da çayına şeker atmazdı.. babam askerdi ve annem ne zaman çay koysa babama şeker atıp getirirdi. Babam da derdi ki “askerler öğrendi benim şekersiz içtiğimi bir sen öğrenemedin” annem bilmiyor muydu? Biliyordu ama işte orada ben de tıkanıyorum. Bir iki üç hep aynıydı çünkü..
Yaşının gerektirdiği şeyleri yaşıyorsun belki de. 30 larda basit gelecek. Ben de arkadaşımdan kazık yedim üni de. Hem de o zamanın parasıyla baya yüklü. Babamdan isteyemedim de öğrenci halimle çalıştım ödedim. Ama iyi ki de o zaman yemişim o kazığı diyorum, hayatın başında bana ders oldu; fazla güvenmemeyi öğreti bana.
Her yaşadığından alacağın derslere bak sen.
Kendimi öyle yorgun hissediyorum ki , ağlamaktan sesim kısılmış. Arkadaş aradı da öyle farkettim düşünün durumu ...
daha 2 sene okul var nasıl geçecek bu zaman diyorum açılmasına da azıcık bir zaman kaldı ..
Ne biliym sanki kimse beni sevmiyor gibi hissediyorum ama nedenini bilmiyorum oysa ben hayatımdaki insanların hepsini fazlasıyla sevdim
Yani bu ikili ilişkilerde bir formül yok mdur hep kazık yedim .
Kaldığım yurtta bile kıza parası yok diye harçlığımdan verdim .
Okul biterken kaybolan eşyalarım onda çıktı.
Bu kadarı şaka gibi.
bunu öğrenmiş oldum o son deneyimden zaten .tatlım fazlasıyla sevmeyeceksin işte!
sevgiline bile kendini tamamen savunmasız bırakmayacaksın
hayatta her şey karşılıklı malesef.
baktın senin değer verdiğin sana o değerin karşılığını veremiyor kendini çekeceksin.
Eşyamı çalıp beni arkamdan bçaklayack biri için.o iyiliği yapmayacaksın mesela.
ben de böyleydim ama artık gözümü açtım.
insanlar yumuşak karnını öğrendiklerinde hep oradan vuruyorlar.
bak sen harçlığından kesmişsin, ne için kim için???
Yoo sıkmazBense fazla seviliyorum qaliba :))Buda insani sikar bazen
2. sevgilinmiş zaten şans işte kimileri doğru kişileri sevmiyor. sen onlar için ne kadar doğru ve ideal bi kişilik olursan ol onlar peşinden koşacakları, köpek gibi kovalayacakları kızları seviyorlar. sakın, doğru olduğuna inandığın karakterinden vazgeçme. sana hakettiğin ilgiyi ve sevgiyi gösterecek birileri çıkar mutlaka.Evet gerçekten de bilmiyorum nedir o , nedir ?
Çevremde bir sürü erkek vardı ama ben birini sevdim onu seçtim . 2. sevgilimdi ve olmadı.
Bilenler bilir. Kötü bitti.
O yüzden şu sıra sürekli böyle kafamda deli sorular var
Evet sanırım ben ayrıldıktan sonra bana mesaj atmaya ,haber yollamaya başladı .2. sevgilinmiş zaten şans işte kimileri doğru kişileri sevmiyor. sen onlar için ne kadar doğru ve ideal bi kişilik olursan ol onlar peşinden koşacakları, köpek gibi kovalayacakları kızları seviyorlar. sakın, doğru olduğuna inandığın karakterinden vazgeçme. sana hakettiğin ilgiyi ve sevgiyi gösterecek birileri çıkar mutlaka.
Benim için merhamet ve iyi niyet çok önemlidir.Ben zeki, akilli ve mizahi anlayisi gelismis merhametli insanlari severim mesela.
ahahahaYoo sıkmaz
Sizi sevmesini istediğiniz kişiye bağlı...
Sağlam karakterli iyi bir insan siz de öyleyseniz başka hiçbir şey yapmasanız da sever sizi.
Karaktersiz, sahte bir insan ise sürekli pohpohlarsanız sever görünür ama aslında o zaman bile bağlanmaz çünkü onun için hayatta en değerli sey kendisi ve çıkarlarıdır.
Ben sevilmediğini düşünen insanların insanları tanıma konusunda sıkıntısı olduğunu düşünürüm.
Mesela karaktersiz birine kim kendini sevdirmek ister ki?
Yani bir insanın beş para etmez olduğunu bilseniz sizi sevmesi için kılınızı kıpırdatır mısınız?
Elbette hayır ama bunu fark edemeyecek kadar 'iyi niyetliyseniz' ağzınızla kuş tutar yine de yaranamazsınız 'bunun niye tüyleri var' der.
Siz de kendinizde kusur arar, değersiz hissedersiniz sürekli...
Bu yüzden kendinizi sevdirmek için ne yapmanız gerektiğinden önce insanları tanımayı öğrenmelisiniz.
O zaman üç kuruş etmeyecek adama beş kuruşluk zahmete girmezsiniz...
Bir kaç gündür bunu düşünüp duruyorum kızlar ?
Bir insan nasıl sevilir gerçekten merak ediyorum .
Ben insanlarla olan ilişkimde nedense hep sevilmeyen taraf oldum.
Tartışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?