Bir İnsan Nasıl Sevilir ?

psikolojiyle ilgileniyorsunuz sanırım.
Bence benim durumum biraz öğrenilmiş çaresizlik.
Durumumda başka birisi olsaydı ,pek ala akıl verebilirdim.

aynen oyle nitekim size akil veren benim de tahmin edeceginiz gibi ayni yollardan defalarca gecmisligim vardir :)
eger boyle bir durumdan muzdaripseniz de o hastalikli sevgiyle sevdiginizi sandiginiz kisinin size aslinda neyi-kimi hatirlattigini bulmaya calisin, bunu buldugunuzda, yani gercek derdinizi anladiginizda o iliskiden kopma yolunda ciddi bir adim atmis oluyorsunuz. bakarsiniz belki de hem annenizle ilgili hem bu kopamadiginiz kisiyle ilgili durumunuz bir anda tek bir sorunda birlesiverir

Ne yazık ki annem konusunda bir çarem yok.
Ona göre benim üzüldüğüm şeyler gayet normal şeyler.
O hayatını böyle yaşamış artık böyle yaşayacak .
Her zaman da benim annem olarak kalacak yani, sevgili gibi değiştirilebilir bişi değil..

evet, anneler konusunda caresisiz malesef. benim demek istedigim belki bu sorunlu iliski sizin annenizle olan iliskinizin bir tekraridir. ortak yonleri var mi bir dusunun.

aaaaa o ne demek?
neden kimse sevmemişmiş seni? yok öyle şey. sakın sakın kendini bu fikre alıştırma.
hırsız mısın? yalancı mısın? kavgacı, dedikoducu ya da çok sert mizaçlı mısın?
bunlar yoksa kurban olsunlar sana.
21 yaşındasın daha herifin biri sevmedi seni diye hayatta hep böyle mi devam edeceğini sanıyorsun? yapma Allah aşkına. hangimiz tüm beğendiğimiz erkekler tarafından dillere destan şekilde sevildik ki? biz de sevilmedik, alay edildik, umursanmadık hatta farkedilmediğimiz, kardeş/kanki gibi görüldüğümüz bile oldu. ohoooo.
boşversene sen. daha kimler gelecek, nasıl seveceksin, nasıl acı çekeceksin aşk için.
annene gelince eğer çok bunalım takılıyorsan, hani mutsuz geziyorsan o da sıkılmış olabilir ya da "amaaaan gençlik işte" diye umursamıyor olabilir.

sen hayata bağlı, neşeli, dürüst, güler yüzlü, temiz bir genç kız oldukça gerisi vızzz gelir tırıs gider.

kendimi çok kötü hissediyorum kızlar ya .
İçim acıyor uyuyamıyorum ...
Siz ne kadar zamanda unutursunuz genelde ?

Mesajı geç gördüğüm için özür diliyorum .
Söylemeliyim ki nasıl öyle olucam , hiç bilmiyorum .
Arkadaşlarım eskiden kahkahamı çok severlerdi , şimdi o kahkahalardan bile eser kalmadı.
Her şey bozuldu sanki.
Ellerimi öpen bana aşık olduğunu sandığım kişi bir hayale bi yanılsamaya dönüştü.
Şu an sanki ona değil de.
O ilk zamanlardaki haline başka birine aşık gbiyim.

evet, anneler konusunda caresisiz malesef. benim demek istedigim belki bu sorunlu iliski sizin annenizle olan iliskinizin bir tekraridir. ortak yonleri var mi bir dusunun.
Annemle değil de ilk sevgilimle alakası olabilir.
Onu da hala özlüyorum aşık değilim artık ama hala özlüyorum

Okulda bara giden , çok gezen bi grup olur ya her fakültede .
Hah onlarla konuştum okul açılınca hayatımda ilk defa bara gidip alkol alacağım.
İlk defa ama .
Şu yaşıma kadar ne aldım ne düşündüm eski sevgilim içerdi ona ne diller dökmüştüm bıraksın diye.
Sigaraya başlamak istiyorum mesela tam şu anda ..
Annemin paketinden alıp ilk sigaramı yakmak istiyorum .
Biraz da kendime ben zarar vereyim istiyorum.
Bunlar benim kendime koyduğum kurallarımdı. Yaşama tarzım olucaktı.
Bunlar bile yıkıldı artık
Ben nasıl toparlanıcam ki.

Bir kaç gündür bunu düşünüp duruyorum kızlar ?
Bir insan nasıl sevilir gerçekten merak ediyorum .
Ben insanlarla olan ilişkimde nedense hep sevilmeyen taraf oldum.
Tartışalım
Saclarini oksarsin,kokusunu koklarsin ve hep aklindadir o koku oyle seyler iste anlatirsam site coker oyle birsey sevilmek sevmek ama onemli olan karsilik beklemeden ama eksiksiz birbirini sevgiden eksik etmeden yasamaktir sevmek ve sevilmek eger tek sevmek varda sevilmek yoksa sevmekte yok olur o karanlikta

insanın içindeki o sevgi acıya dönüşüyor ..

Karsindaki sana aci davranirsa acitirsa canini uzum uzume baka baka karartirmis ya sen onun gibi uzum olmasanda o yine karatrtir seni
öyle sayesinde ilk sigaramı içmiş olucam birazdan .
okula gdnce alkol alıcam bu yaşıma kadar yapmamışım ..
Başardı yani.

Sorumu yinelememe izin verin bayanlar ...
Ayrıldıktan sonra acısımı ne kadar zamanda attınız ?

Arkamdan söven de vardır öven de. Hepsine eyvallah demeyi bil. Yani çok üzerinde durma ya böyle insanlara çok takılma.

öyle sayesinde ilk sigaramı içmiş olucam birazdan .
okula gdnce alkol alıcam bu yaşıma kadar yapmamışım ..
Başardı yani.
Kendine gelişine sağlam bir tokat indir. Başkası yüzünden sigara içmek nedir ya? Yapmayın böyle saçma şeyler. Kendinize yok yere zarar vermeyin.

Bir kaç gündür bunu düşünüp duruyorum kızlar ?
Bir insan nasıl sevilir gerçekten merak ediyorum .
Ben insanlarla olan ilişkimde nedense hep sevilmeyen taraf oldum.
Tartışalım
"Hz.Aişe Peygamberimizle yeni evlenmişti. Eşinin kendisini sevip sevmedigini merak etmekteydi ya da kendisini ne kadar ve nasıl sevdiğini…
Hz.Aişe bu düşüncesini Peygamber Efendimizle konuşmadan edemedi.

“Ey Allah’ın Resulü beni seviyor musun?”
“Evet Ya Aişe tabi seviyorum!”

Hz. Aişe dahasını da merak ediyordu acaba nasıl seviyordu.? Hemen sordu:
“Beni nasıl seviyorsun.?”

Peygamberimiz sevgi şeklini tanımladı eşine;
“Kördüğüm gibi.”

Bu cevap Hz. Aişe’yi cok sevindirdi çünkü kördügüm açılamazdı. Açılmayan bitmeyen sırlı bir sevgi demekti.
Alacağı cevap onu çok mutlu ettigi için Hz. Aişe sık sık sorardı:
“Ey Allah’in Resulü kördüğüm ne alemde?”

Peygamberimiz Hz.Aişe’yi memnun eden cevabı verirdi her defasında:
“İlk günkü gibi…” "

Çok güzel..

Kendine gelişine sağlam bir tokat indir. Başkası yüzünden sigara içmek nedir ya? Yapmayın böyle saçma şeyler. Kendinize yok yere zarar vermeyin.
İçimde böyle saçma şeyler yapmak için felaket bir istek var ama .
Dengemi bozdu benim sanırım.
Dün içtim bir tane ama iğrençti gerçekten , yani bana öyle geldi.
Belki ilk sefer diyedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…