Çok genel olmuş:) istisnalar varBenim aşka lnancım yok sadece çıkarlar var zaten zamane erkekler
kadının ya çalışmasını (para)yada evde oturmasını (hizmetçi)istiyor yani hepsinin beklentisi var aşkla işi yok sadece kadınlar seviyor ve büyük hayallerle evleniyor sonra hiç birşey hayal ettiği gibi olmuyor
Closer diye bir film izlemiştim ve orada geçer "onu seviyorum çünkü bana ihtiyacı yok"
Gerçekten de insanlar, kendi kendilerine yetebilen, özgüven sahibi insanları seviyorlar.
Bence çok doğru bi tespit . Just un konusunun sonuçlanmasını bekliyorum .Benim aşka lnancım yok sadece çıkarlar var zaten zamane erkekler
kadının ya çalışmasını (para)yada evde oturmasını (hizmetçi)istiyor yani hepsinin beklentisi var aşkla işi yok sadece kadınlar seviyor ve büyük hayallerle evleniyor sonra hiç birşey hayal ettiği gibi olmuyor
Ben görmedimÇok genel olmuş:) istisnalar var
Tüm erkeklerin ..........Valla benim eskiden sevdigim erkek, bagimli, adam gibi isi, geliri, toplumda yeri olmayan, kendine bagimli olacak kadinlari severdi, guzel/cirkin pek ayirmazdi. Her erkek farkli farkli bence, kendi kisiligi adam gibi olan erkek de curetkar, kisilikli kadinlara cekiliyor; kendine guveni olmayan erkekler rahat soz gecirecekleri bagimli yasayan/oyle numara ceken kadinlara yoneliyorlar.
summe o değilde şu elini yüzünü bi aç saçlardan görünmüyo fenalık geldi bana
sevilmeyen taraf olduğunu neren biliyorsun ki
elbet seni seven anlayan biri çıkar
ama illa suyuda çıkar
4*4 erkek yoktur
var diyen çıkar mı
hayır
gör bak benimBen görmedim(
Aynen şimdi elime geçirsem bir temiz döverim biliyor musunuz .Gunumuzde kimin eli kimin cebinde tarzi iliskiler yasandigi icin bir insan oklavayla sevilir.
Bir kaç gündür bunu düşünüp duruyorum kızlar ?
Bir insan nasıl sevilir gerçekten merak ediyorum .
Ben insanlarla olan ilişkimde nedense hep sevilmeyen taraf oldum.
Tartışalım
Adınıza sevindim bence siz de adınıza sevinin :/A
gör bak benimsenin kötü tecrübelerinden böyle düşünuyrsun
senden çıkarı olmayan, olgun, beyefendi, dürüst, höşgörülü,anlayışlı, birazda yakışıklı böyle bi tarif var kafamda böyle birine aşık olabilirim diyorum. Tabi insan sevince gözü görmüyor orası da ayrı bir mesele ya. İnsan hayal ettiği kişiye aşıktır ve karşındakinin kusurlarını görünce ondan uzaklaşırlar hep.. mühim olan kusurlarını bile bile hoşgörmek,sevmektir..
[QUOTE ="Summe, post: 36763121, member: 615950"]Canım kimi seveceğimi seçebilseydim bu duruma düşmezdim .
Bir çok seçeneğim vardı ama gittim şerefsizi seçtim.
2 kardeşimde aşk evliliği yaptı
biri kardeşimi rus sevgili ile aldattı
diğeri kız kardeşim hastalanınca terk etti ve boşadı
3 yıl tedavisinde yine annem yanındaydı
aşkmış fasa fiso tabi gençlere bunu anlatman mümkün değil
aşk herhangi zamanda bitebiliyor ömrü kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?