Bir İnsan Nasıl Sevilir ?

Sorn şu ki bunun devamını getirmek istiyorum
İçimdeki sevginin yerini boşluk ve acı aldıkça ..

Benim aşka lnancım yok sadece çıkarlar var zaten zamane erkekler
kadının ya çalışmasını (para)yada evde oturmasını (hizmetçi)istiyor yani hepsinin beklentisi var aşkla işi yok sadece kadınlar seviyor ve büyük hayallerle evleniyor sonra hiç birşey hayal ettiği gibi olmuyor

Çok genel olmuş:) istisnalar var

Closer diye bir film izlemiştim ve orada geçer "onu seviyorum çünkü bana ihtiyacı yok"

Gerçekten de insanlar, kendi kendilerine yetebilen, özgüven sahibi insanları seviyorlar.

Valla benim eskiden sevdigim erkek, bagimli, adam gibi isi, geliri, toplumda yeri olmayan, kendine bagimli olacak kadinlari severdi, guzel/cirkin pek ayirmazdi. Her erkek farkli farkli bence, kendi kisiligi adam gibi olan erkek de curetkar, kisilikli kadinlara cekiliyor; kendine guveni olmayan erkekler rahat soz gecirecekleri bagimli yasayan/oyle numara ceken kadinlara yoneliyorlar.

summe o değilde şu elini yüzünü bi aç saçlardan görünmüyo fenalık geldi bana

sevilmeyen taraf olduğunu neren biliyorsun ki

elbet seni seven anlayan biri çıkar

ama illa suyuda çıkar

4*4 erkek yoktur

var diyen çıkar mı

hayır

Gunumuzde kimin eli kimin cebinde tarzi iliskiler yasandigi icin bir insan oklavayla sevilir.

Bence çok doğru bi tespit . Just un konusunun sonuçlanmasını bekliyorum .
Ondan sonra ben de tamamen bu kafaya gircem

Tüm erkeklerin ..........

Hiç kimse mükemmel değildir elbet.
Ancak bir şeyler neden olmadı diye de düşünüyorum çok ..

Gunumuzde kimin eli kimin cebinde tarzi iliskiler yasandigi icin bir insan oklavayla sevilir.
Aynen şimdi elime geçirsem bir temiz döverim biliyor musunuz .
Öyle hırslandım ki ona

Bir kaç gündür bunu düşünüp duruyorum kızlar ?
Bir insan nasıl sevilir gerçekten merak ediyorum .
Ben insanlarla olan ilişkimde nedense hep sevilmeyen taraf oldum.
Tartışalım

senden çıkarı olmayan, olgun, beyefendi, dürüst, höşgörülü,anlayışlı, birazda yakışıklı böyle bi tarif var kafamda böyle birine aşık olabilirim diyorum. Tabi insan sevince gözü görmüyor orası da ayrı bir mesele ya. İnsan hayal ettiği kişiye aşıktır ve karşındakinin kusurlarını görünce ondan uzaklaşırlar hep.. mühim olan kusurlarını bile bile hoşgörmek,sevmektir..

Canım kimi seveceğimi seçebilseydim bu duruma düşmezdim .
Bir çok seçeneğim vardı ama gittim şerefsizi seçtim.

İnsan anlayamıyor kimin ne olduğunu benim de şuan hayatımda biri yok uzun sürede olmaz ilk önce arkadaşça takılalım anlaşırsak elektrik alırsam sevgili oluruz diyecem hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için :)

2 kardeşimde aşk evliliği yaptı
biri kardeşimi rus sevgili ile aldattı
diğeri kız kardeşim hastalanınca terk etti ve boşadı
3 yıl tedavisinde yine annem yanındaydı

aşkmış fasa fiso tabi gençlere bunu anlatman mümkün değil

aşk herhangi zamanda bitebiliyor ömrü kısa

[QUOTE ="Summe, post: 36763121, member: 615950"]Canım kimi seveceğimi seçebilseydim bu duruma düşmezdim .
Bir çok seçeneğim vardı ama gittim şerefsizi seçtim.

İnsan anlayamıyor kimin ne olduğunu benim de şuan hayatımda biri yok uzun sürede olmaz ilk önce arkadaşça takılalım anlaşırsak elektrik alırsam sevgili oluruz diyecem hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için :)[/QUOTE]

Canım benim her ikisinde de arkadaşken hint kumaşı gibilerdi
Bir iyilerdi bir iyilerdi anlatamam .
Sonra bana kabul ettirene kadar.
Sonradan benim sevgim ilgim şımarttı ikisini de.

O gerçek koşulsuz masum aşk sadece dizi filmlerde , di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…