- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
Cekil öteye,once bana bakacak:))Zekam ordan nasil görünüyor milena
Nerelerdesin bi görünüp kayboluyorsun ihmal ettin buraları özlüyorum yorumlarını gözüm arıyor kiz nasil dil konusu nasil gidiyor biraz daha ilerleme var mi ?
Ahhaa gayet zeki gorunuyorsun tatlimZekam ordan nasil görünüyor milena
Nerelerdesin bi görünüp kayboluyorsun ihmal ettin buraları özlüyorum yorumlarını gözüm arıyor kiz nasil dil konusu nasil gidiyor biraz daha ilerleme var mi ?
Ahhaa deli
Kuzummm teşekkür ediyorum seni gorunce yazmak istedim hemen zeki oldugumu hep soylerler ki ben inanmiyorum ama pratik zekam var onu da solak olmama bağlıyorlarAhhaa gayet zeki gorunuyorsun tatlim
Cok yogunum fazla vaktim olmuyor girmeye , zaten ayin 15 gunu banliyim
Kiz hala konusmiyor , bir ay sonra tam 3 yasinda olacak brkliyoruz sabirla
Teselli bu di miAhhaa delizekisin ayol
Amin canim , benimki de konusamadigi icin agresif , gececek elbet bugunlerKuzummm teşekkür ediyorum seni gorunce yazmak istedim hemen zeki oldugumu hep soylerler ki ben inanmiyorum ama pratik zekam var onu da solak olmama bağlıyorlar
Benim de beyzade 3 yaş geçti biraz biraz konuşuyor ama çok bagiriyor milena nasil desem sürekli çok agresif bazen sadece gece olsa uyusa sessizlik olsa diyorum Allah bizlere kolaylik versin.
Ahaaa bir solak dahaKuzummm teşekkür ediyorum seni gorunce yazmak istedim hemen zeki oldugumu hep soylerler ki ben inanmiyorum ama pratik zekam var onu da solak olmama bağlıyorlar
Benim de beyzade 3 yaş geçti biraz biraz konuşuyor ama çok bagiriyor milena nasil desem sürekli çok agresif bazen sadece gece olsa uyusa sessizlik olsa diyorum Allah bizlere kolaylik versin.
Kaç yasinda milana,konusunca cok degisiyorlar,pamuk gibi olacak,o da önemli degil de insan o icini dokebildigi icin çoook rahatliyor,mutlu oluyor,insallah yakinda tamamiyla konusur kuzun...Amin canim , benimki de konusamadigi icin agresif , gececek elbet bugunler
oğlunu ve kendini zeki zanneden insanların uydurması da olabilir?
Saol canim , 35 aylik su anda , cift dil olayi baya aklini karistirdiKaç yasinda milana,konusunca cok degisiyorlar,pamuk gibi olacak,o da önemli degil de insan o icini dokebildigi icin çoook rahatliyor,mutlu oluyor,insallah yakinda tamamiyla konusur kuzun...
Bence de yok. Hatta bu oğlu zeki olan annelerin uydurdugu birley sanırsam herkes balıklama atlıyor.
oğlunu ve kendini zeki zanneden insanların uydurması da olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?