Bir mesaj

Kardesmiyiz acaba

Ne olursa olsun annedir ya insan hayatindan nasıl çıkarır annesini.. Şimdi sinirle söylüyorsunuz şu hayatta hiç kimse anne gibi olmaz..Evet o da ağır konuşmuş ama bir yaştan sonra anneler babalar çocuk gibi davranmaya başlıyor..O sizin hatalarınızı küçükken nasıl tolare etti ise siz de onu duymayın şimdi.. Kırıldığınızi belli edin ifade edin ama sırtınızı dönmeyin..Kaybedince insan en kötü günlerini bile arıyor naçizane annesini yeni kaybetmiş biri olarak size tavsiyem..

Dediğini yaşadım yine suçlu oldum.
Ben iyi de yapsam kötü de yapsam hep suçluyum.
Yaşayarak göreceğim ama gelmezse inceldiği yerden kopar

Bende mesajda teşekkür ettim işte.
İnşallah başıma kötü bir şey gelir, kına yakar

Evet anne olmasa çoktan biterdi ama anne işte
Nasıl canım acıyor anne diyince

BÖYLE BİR ANNEDE BENDE VAR ÇOCUGUMUZ OLMUYOR DİYE KOCAMDAN ATIRMAYA ÇALIŞIYOR BENİ DÜŞÜNEBİLİYOMUSUN SENİNKİ GENE BİRAZ DAHA İYİ

Hiç şaşırmadım canım benim annemde aynısı yalnız değilsin,küçüklüğümden beri yedi bitirdi beni sinirden saçlarımı yoluyodum artık.Bir tek onun dediği doğru,hiçbir zaman laf anlamaz.Ağzına geleni söyler bana kaç kere o... demişliği bile vardır.Artık kabullendim.Banada beddualar edildi.Şuan aynı evdeyiz çocuguma bakıyor ilk baslarda zorlandım ama alıştım.Böyleler yapıları böyle.Ne kavgalar yaptık ama ben artık ciddiye almıyorum ağzında oluyo o laflar.Sende anneni biliyosun hiç ciddiye alma

Ben ona güvenip çocuk yapmam.
Sen yap ben bakarım diyor.
Bana bunları yapan çocuğuma neler yapar.
Kimseden bir şey istemiyorum sadece huzurlu, mutlu olmak istiyorum
28 yıldır beni ne anladı, ne sevdi.
Ölürsem gözüm açık gidecek

Aynı yaştayız ve benimki de bunu diyor. Ben çocuk yapacakmışım o bakacakmış. Sanki dediği herşeyi yapmış gibi hala insanların yanında falan da söylüyor böyle.

Aynı yaştayız ve benimki de bunu diyor. Ben çocuk yapacakmışım o bakacakmış. Sanki dediği herşeyi yapmış gibi hala insanların yanında falan da söylüyor böyle.

Ben bakarım bakmasın
Sende kendin bakarsın
Kalp kırmaktan iyidir

Ben bakarım bakmasın
Sende kendin bakarsın
Kalp kırmaktan iyidir
Aynen canım ya.. Benim kalbim kırılıyor mu dersen kırılmıyor çünkü ben onu takmıyorum. Ama o hep mağdur olduğu için her türlü hastalığı üzüntüden oluyor, yersen.
Ben doğum yapınca nasıl katlanırım diye düşünüyorum bazen ona bile dayanamayacak gibi hissediyorum kendimi, bir de çocuk baktırırsam daha da geriliriz herhalde. Muhtaç kalmam umarım diyorum içimden hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…