Bir mesaj

yapıcak bişey yok ne yazıkki ben düşünmekten saçlarım beyazladı ve eşimin bu olanlardan hiç haberş yok bi gün duyucak diye hergün kalp çarpıntısı korku ile yaşamaktan bıktım
Ben eşime anlatıyorum ailevi durumları. Hiç saklamak geçmedi aklımdan. O da bir şey diyemiyo ne desinki anneme dinliyor dinliyor boşver aşkım diyor. Geçip gidiyor.

Ben eşime anlatıyorum ailevi durumları. Hiç saklamak geçmedi aklımdan. O da bir şey diyemiyo ne desinki anneme dinliyor dinliyor boşver aşkım diyor. Geçip gidiyor.
nasıl diyimki eşime annem böyle düşünüyor diye o kadar çok üzülürkü bir daha eskisi gibi olmaz o yüzden söyleyemiyorum

Böyle anne olmaz olsun derim ben olsam.
Ben de böyle bir anne olursam çocuğum yüzüme bakmasın hakkıdır. Ne demek sen daha kötüsünü yaşa. Yuh diyorum

nasıl diyimki eşime annem böyle düşünüyor diye o kadar çok üzülürkü bir daha eskisi gibi olmaz o yüzden söyleyemiyorum
Eşim mesela annesini her gün arar ben öyle arayan biri değilim. Haftada 1 ararım. Önceden bana kızardı şimdi birşey demiyor. Sen nasıl istersen öyle yap diyor. Anneme saygılı davranır her zaman. Kin biriktirmez içinde ama salak yerine de koymak istemiyorum onu.

Ben de her gün arayan ve en az yarım saat telefonda konuşan birisiydim.
Bu saatten sonra çok zor benden eski yakınlığı bulamayacak

Ben de her gün arayan ve en az yarım saat telefonda konuşan birisiydim.
Bu saatten sonra çok zor benden eski yakınlığı bulamayacak
Okumak için ayrılınca yanlarından hep arardım gün içinde onda bile bilmemkimin kızı da o okulda o şu yoldan geçerken hep annesini arıyormuş diye laf sokuyordu. Yol ağaçlarla doluymuş diye ben korkmak zorunda mıyım? Korkuyorsam seni neden arayayım kaç saat uzaktasın, telefonla uğraşacağıma hızlı adım koşar giderim yoldan. Hiç memnun olmazdı sağolsun şimdi de az aradığım için memnun değil. Benim kafam rahat ama

Akıl sağlığım için bende bunu yapacağım yoksa hem bedenen hem de ruhen çökeceğim az kaldı

Bu kadar çok takmayın.Kendisi baskalarının cocuklarını görür bak annelerini ne kadar tutuyorlar diye bana der ben de diyorum onların anneleriyle sen bir misin diye.Çok değişik bir kadın ama yapıcak bir şey yok.

Ben o kıyas olayını oldum olası sevmedim.
Yıllarca beni herkesle kıyasladı, eleştirdi annem.
Aslına bakıyorum da bizim hiç anne kız ilişkimiz olmamış.

gorusmeye gerek yok gibi,

yine de siz yumusaksiniz cok, tamamen ipleri koparmak sizi daha cok uzecekse dediklerine takmadan he he modunda bir iliski yurutebilirsiniz.

gorusmeye gerek yok gibi,

yine de siz yumusaksiniz cok, tamamen ipleri koparmak sizi daha cok uzecekse dediklerine takmadan he he modunda bir iliski yurutebilirsiniz.

Vicdan yapıyordum ama artık yapmayacağım
İşler sürekli bataklığa giriyor ya nefes alamıyorum düşününce

Babanız ne diyor bu yaşananlara ? Biraz uzak durun, aramayın bırakın gerilim azalsın. Anneniz yazarsa bile cevap yazmayın, anne de olsa hatasının farkına varsın.

Bu nasil bir bedduadir. Sonra giderken esine soyledigi o soz.... Sen kotu olunca bir yerine kina mi yakacakmis? Yine o uzulecek... bu nasil cocukca bir davranis. Koskocaman kadin. Akliselim davranmasi gerekirken cocuk gibi beddua etmis. Insan her daim mutlu olamaz. Madem misafir gibi agirlanmak istiyor, gelirken telefon etsin musait misin diye sorsun? Insan derdini anneyle paylasmayacak da kiminle paylasacak. 7 kat el gibi davranmis. Esinizin yaninda sizi kucuk dusurmus. Ondan sonra esinizin size saygi duymasini mi bekleyecek? Ortaligi yikip dokmus. Ilk adimi da atmayi gururuna yediremiyor. Sen evlatsin ya senin arayip ozur dilemeni alttan alnani beklerken aramayinca beddua etmis. Merak etme babalarin bedduasi tutarmis ama annelerinki tutmaz derler, sütü korur derler. Hem zaten haksiz beddua, tutmaz ki.

Babanız ne diyor bu yaşananlara ? Biraz uzak durun, aramayın bırakın gerilim azalsın. Anneniz yazarsa bile cevap yazmayın, anne de olsa hatasının farkına varsın.

Babam da uzak dur diyor haklısın ama buda onun karakteri diyor.
Mesajina teşekkür ettim sadece, uzak duracağım en azından canım bu kadar yanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…