- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
hayatında istemiyorsan engelle geç. huyunu suyunu biliyorsun ne diye bulaşıyorsun?
Anne kız arasında sıkıntılar olur ama bu kadar büyük beddualar edecek kadar ne yaşandı, hiç yakışmamış.
ne okudum ben şimdi ya
hele o eşinize dediği laf..
bilemiyorum asla hazmedebileceğim şeyler değil ama
nolursa olsun annemi hayatımdan çıkaramazdım sanırım..
çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun..
İki tarafta biriktirdiklerini dökmüş, rahatlamış gibi anladım. Böyle şiddetli anne kavgalarını ben ciddiye alamıyorum. Herkes konuşuyor sonra barışılıyor. İş içten içe biriktirince ciddiye biniyor. Sinirlisiniz şimdi ikinizde biraz zaman verin kendinize.
Annenizin belli ki psikolojik sıkıntıları var. Yoksa bir anne çocuğunun kötülüğünü istemez. Hasta gözüyle bakın ve ona göre davranın bence. Sonuçta et tırnaktan ayrılmaz ama enerjinizi emmesine de izin vermeyin
Yani haklısın ne denir ki bilemedim de. Yok kalbin kırılmamıştır diyecek halim zaten yok. Seni en iyi sen biliyorsun.Kalbimin kaçıncı kırılışı sayamadım bile
Ben affedemiyorum.
Yani haklısın ne denir ki bilemedim de. Yok kalbin kırılmamıştır diyecek halim zaten yok. Seni en iyi sen biliyorsun.
Ben olayın gidişatından yola çıkarak söyledim. Küçük şeylerden çıkan böyle büyük kavgalar çözülüyor hep dedim. Sen dersen ki ben çözmek istemiyorum, konuşmak istemiyorum, sen bilirsin tabiki
Bu normal bir anne kız kavgasını geçmiş . Biz de annemle arada tartışırız ama annem asla böyle kelimeler kullanmaz . Hoş olmamış :/ en iyisi , mesafe .. maalesef ailemizi kendimiz seçemiyoruz
Anneyle bu hale nasıl gelinir aklım almıyor.
Affınıza sığınarak söylüyorum ama psikolojisi normal gelmedi bana. Yaşadığı ağır travmalar mı var? Bir destek alsa hiç fena olmaz.
Akrabalık ilişkiniz olan insanları hiç yokmuşçasına hayatınızdan çıkarmak Türkiye şartlarında mümkün değil maalesef. Biz o şekilde kodlanmamışız. Dolayısıyla yaşadığınız problemler ve yok sayma isteğiniz zamanla size psikolojik yük olarak geri döner. Yani elinizde sadece vurdumduymaz olma seçeneği kalıyor. Dediğim gibi hasta kabul edin. Bedenen hasta iken nasıl sırtınızı dönemezseniz psikolojik hasta iken de dönemezsiniz. Özellikle de yaşı büyük insanların Allah bilir ama vefat edebileceği de hesaplanmalı. O zaman vicdan azabı duyabilirsiniz. Ama yine de tabi ne yaşadığınızı siz bizden daga iyi biliyorsunuz.Ben ne olacağım peki?
Onlar beni hiç düşünüyor mu?
Zaten hayatımda bir ton sorun var, eşim hala iş bulamadı
konuşmaya gerek yokmuş demek ki. boşverin yani cidden anneniz de olsa bi yere kadarBulaşmadım ki.
Olayın üstüne geldi , konuşurken sonra onunla konuşmaya başladık.
Sonrası facia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?