Kotu olaylar oldu. Kardesime gelme diyemedim esimlede aram acildi. Bi ton kavga ettik. Esim sabah 7 de benimle beraber evde cikiyor aksam 5 e kadar, ben gelene kadar, kutuphanede vs calisiyor ama yoruldugunu anlayabiliyorum. Dun oturdugu yerde uyuyordu mesela, muhtemelen bugunde oyle olacak.
Ya ben yani sırf eşim izin almış diye gidip kardeşime ya sen gelme gibi gibi bir konuşma yapamam asla. Yapmam. Eş değerli kardeş de değerli. Bunun Mesele haline getirilmesi asıl mesele oluyor. Eşim izin almış diye gidip kardeşime gelme demem için delirmiş olmam lazım. Tabi herkesin bakış açısı farklı. Bu benim görüşüm.İyi aksamlar herkese. Yine bir kardes konusuyla karsinizdayim. Direk konuya gireyim.
Kiz kardesim yaklasik 3 aydir diger kardesimin ihtiyacindan dolayi onun yaninda kaliyordu. Simdi evine donecek ancak eve donmeden uc bes gunde sizde kalmak istiyorum dedi. Bu kiz kardesim bana ayda yilda gelen biri. Bende yok diyemedim. Lakin esim tamda kardesimin gelecegi hafta izinli gunler oncesinden izin almisti ve izin alacaginida bana soylemisti. Sebebi okudugu okulun sinavlari var. Sinavlar baslamadna bir hafta once tum derslere gideyim hemde guzelce rahat rahat ders calisirim diye izin almisti. Simdi benim kardes durumu ortaya cikinca tabiki biz tartistik esim gelecek zamanini mi bulmus benim durumumu bilmiyormusun sana gunler oncesinden defalarca soyledim diyor.
Kardesim ayda yilda gelen bir insan bende esimin anlayisli olmasini istiyorum.
Kardesim ben evde ne yapayim onunla diyor. Kiz kardesim soguk bir insan. Esimle pek muhabbetleri yok. Bende arada kaldim. Sizce ne yapmaliyim.
Yuh şaka gibi! Kardeşinle mutlu mutlu oturun o zaman şimdi! Geç olmadan yolla kardeşini! İçin acımıyor mu adamın bu hallerde olmasına ya?Kotu olaylar oldu. Kardesime gelme diyemedim esimlede aram acildi. Bi ton kavga ettik. Esim sabah 7 de benimle beraber evde cikiyor aksam 5 e kadar, ben gelene kadar, kutuphanede vs calisiyor ama yoruldugunu anlayabiliyorum. Dun oturdugu yerde uyuyordu mesela, muhtemelen bugunde oyle olacak.
Evliliğinize büyük darbe almışsınız haberiniz yok.Kotu olaylar oldu. Kardesime gelme diyemedim esimlede aram acildi. Bi ton kavga ettik. Esim sabah 7 de benimle beraber evde cikiyor aksam 5 e kadar, ben gelene kadar, kutuphanede vs calisiyor ama yoruldugunu anlayabiliyorum. Dun oturdugu yerde uyuyordu mesela, muhtemelen bugunde oyle olacak.
Adam sizi bi gün boşayacak biliyorsunuz değil mi? O zaman hangi kıymetli kardeşiniz sizi yanına sığdıracak çok merak ediyorum. Mecburiyet yok, yokluk durumu yok, eğlencesine gelip huzur bozuyorlar, kendi kendinize ediyorsunuz, herkes sizin gibi safoş değil, size lokmayı sayıp verecekleri günler yakındır.Kotu olaylar oldu. Kardesime gelme diyemedim esimlede aram acildi. Bi ton kavga ettik. Esim sabah 7 de benimle beraber evde cikiyor aksam 5 e kadar, ben gelene kadar, kutuphanede vs calisiyor ama yoruldugunu anlayabiliyorum. Dun oturdugu yerde uyuyordu mesela, muhtemelen bugunde oyle olacak.
Aferin aferin. Adamın sizi kapıya koyması yakındır. Son krediniz de tükettiniz.Kotu olaylar oldu. Kardesime gelme diyemedim esimlede aram acildi. Bi ton kavga ettik. Esim sabah 7 de benimle beraber evde cikiyor aksam 5 e kadar, ben gelene kadar, kutuphanede vs calisiyor ama yoruldugunu anlayabiliyorum. Dun oturdugu yerde uyuyordu mesela, muhtemelen bugunde oyle olacak.
Şöyle düşünüyorum bu durum bana yapılsa bende çok sinirlenirim. Ben ev kalabalıkken ders çalışamam. Ama erkek tarafından düşündüğümde onluk bir durum yok. Yemek yapmayacak. Misafir ağırlamayacak. Odaya geçsin çalışsın dersiniİyi aksamlar herkese. Yine bir kardes konusuyla karsinizdayim. Direk konuya gireyim.
Kiz kardesim yaklasik 3 aydir diger kardesimin ihtiyacindan dolayi onun yaninda kaliyordu. Simdi evine donecek ancak eve donmeden uc bes gunde sizde kalmak istiyorum dedi. Bu kiz kardesim bana ayda yilda gelen biri. Bende yok diyemedim. Lakin esim tamda kardesimin gelecegi hafta izinli gunler oncesinden izin almisti ve izin alacaginida bana soylemisti. Sebebi okudugu okulun sinavlari var. Sinavlar baslamadna bir hafta once tum derslere gideyim hemde guzelce rahat rahat ders calisirim diye izin almisti. Simdi benim kardes durumu ortaya cikinca tabiki biz tartistik esim gelecek zamanini mi bulmus benim durumumu bilmiyormusun sana gunler oncesinden defalarca soyledim diyor.
Kardesim ben evde ne yapayim onunla diyor. Kiz kardesim soguk bir insan. Esimle pek muhabbetleri yok. Bende arada kaldim. Sizce ne yapmaliyim.
yani yapacak bir şey yok kardeşine gelme diyemezsin. siz onunla gezer edersiniz eşiniz de ders çalışır. iki tarafın da anlayışlı olmasında fayda var.İyi aksamlar herkese. Yine bir kardes konusuyla karsinizdayim. Direk konuya gireyim.
Yani misafiri kabul etmezdim. Sonuçta eşin sınava hazırlanıyor bunun için izin aldı. Ortamın sessizliğine ve kafa sakinliğine ihtiyaçı var. Kardeşine söylersin başka sefere gelirsin şuan kabul edemiyorum diyeİyi aksamlar herkese. Yine bir kardes konusuyla karsinizdayim. Direk konuya gireyim.
Kardeşe niye gelme denilmiyor? Kardeş dediğin senelerce aynı lokmayı yediğin insan değil mi, eşimin şu an sınav dönemi full evde olacak ikiniz de rahat edemezsiniz, istersen haftaya gel cümlesi söylenmez mi kardeşe?yani yapacak bir şey yok kardeşine gelme diyemezsin. siz onunla gezer edersiniz eşiniz de ders çalışır. iki tarafın da anlayışlı olmasında fayda var.
Buraya konu açmanızın ne anlamı kaldı? Herkes aynı fikirdeydi ama yine de kardeşinize hayır diyemediniz.Kotu olaylar oldu. Kardesime gelme diyemedim esimlede aram acildi. Bi ton kavga ettik. Esim sabah 7 de benimle beraber evde cikiyor aksam 5 e kadar, ben gelene kadar, kutuphanede vs calisiyor ama yoruldugunu anlayabiliyorum. Dun oturdugu yerde uyuyordu mesela, muhtemelen bugunde oyle olacak.
Bence siz kardesinize durumdan hic bahsetmemissiniz. Öyle olsa zaten gelmek istemezdi. Yani sizin soylemenize gerek bile kalmazdı. Kardeşiniz çok konuşkan biri değilmiş araları soğuk diyorsunuz. Bu durumda kendi yüzünden aranızin bozulmasını istemez diye düşünüyorum. Çünkü ben olsam gelmem bu durumu bilirsem ki enistelerimle çok yakin değilim ama severim saygılı bir ilişkim vardır yani. Kardeşiniz yapayalnız ne yapıyor ki evdeKotu olaylar oldu. Kardesime gelme diyemedim esimlede aram acildi. Bi ton kavga ettik. Esim sabah 7 de benimle beraber evde cikiyor aksam 5 e kadar, ben gelene kadar, kutuphanede vs calisiyor ama yoruldugunu anlayabiliyorum. Dun oturdugu yerde uyuyordu mesela, muhtemelen bugunde oyle olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?