Bir saat icin kan gövdeyi götürüyor (!)

Bence de dogru diyorsunuz.Allah korkusu eşte olmalı önce.Çünkü onunla bir ömür geçiniyoruz.Bizim erkek tarafında masrafımız toplam beyaz eşya mobilya dahil 11 milyar oldu herşeyi en ucuzundan aldırdım fakat evlendikten sonra eşim eğitimim için kat kat fazlası harcama yaptı.İşin gerçegi o tarafa daha fazla minnet duymamak adına en ucuzlarına kaçtım.Ama eşim de o davranışa nazaran bütün herşeyimle ilgileniyor. Karşı tarafa birşeyler yaptırdıkça evin içine müdahale etme hakları oluyormuş gibi algılıyorlar çünkü.

aşk evliliğindede adam evlilik yıldönümünü unutmayacak sonra doğum günü var bu tiplerde beklenti üst düzeyde adam her daim roman tik olacak
sonra olmayınca boşanma daha hızlı oluyor

Biz ikimiz de birbirimize saat aldık ama saat için de bu cirkeflik nedir. Bu insanlarla geçim edilir mi

Yoreden yoreye degisir. Bizim oralarda vardir. Mutlaka alinmasi gerekir Bana da alindi. Hatta ben de kendi ailemle tartistim ben altin saat takmam onun yerine baska bir sey aldirtalim ille saat sart mi diye. Sart dendi. Sonucta altin olmayan ama cok guzel bir saat alindi. Erkek tarafi ne guzel sormus adetleri. Kendi etrafiniza sorun efendim bizim adetlerde bu var mi diye. Bak mesela yoktur diyenler olmus. Bana gore de vardir. Siz nerelisiniz sizin adetler nedir biz nerden bilelim.

Böyle bir adet var mı bilmem ama bnm annem de tutturdu bnde eşime de bna da internetten replika saat siparişi verdim gönlü kirilmasin annemin diye bunu kız niye bu kdr büyüttü nişanlısı ile halledemiyor mu

Adet falan bilmem sevmemde 500 tl lik dandik saat mi? artık ne kadar fakirsek
Biz de eşime düğünde 500 liralık saat taktık da iyi saat taktık diyoruz
Bizde de karşılıklı saat takılır dediler ben istemedim kendime. Çok kullanmıyorum zaten, o dönemde de 100 liralık saat bile alsak bir eksiğimizi kapatmakta zorlananilirdik, almadık bana. Şimdi borçlar azaldı şükür. Bir ara bana güzel bi saat alalım diye konuşuyoruz. Ama fakir işi olacak tabi, 300-400 liralık falan

2.500 den aşağısını kabul etmiyoruz gider telefon alırım o kadar laraya saati napim aman çok önemli

Burada saat alma adeti var diye çıktı varsayın erkek tarafının yaptığı rezilliği paklar mı?
Bizde saat aldık birbirimize.. Takıdan daha çok kullanıyorum ve saatleri severiz eşimde bende.

Bizde adet degil biz esime almistik dugune, o da bana almis mahcup olmayaym saatim yok diye supriz oldu ama olmasada olurdu

Bizde adet degil biz esime almistik dugune, o da bana almis mahcup olmayaym saatim yok diye supriz oldu ama olmasada olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…