Bence de dogru diyorsunuz.Allah korkusu eşte olmalı önce.Çünkü onunla bir ömür geçiniyoruz.Bizim erkek tarafında masrafımız toplam beyaz eşya mobilya dahil 11 milyar oldu herşeyi en ucuzundan aldırdım fakat evlendikten sonra eşim eğitimim için kat kat fazlası harcama yaptı.İşin gerçegi o tarafa daha fazla minnet duymamak adına en ucuzlarına kaçtım.Ama eşim de o davranışa nazaran bütün herşeyimle ilgileniyor. Karşı tarafa birşeyler yaptırdıkça evin içine müdahale etme hakları oluyormuş gibi algılıyorlar çünkü.Acinacak hale gelmesiyle ne ilgisi var? Evlenirken damada bol para harcatanlar çok mutlu, harcatmayanlar sıkıntı mi yaşıyor? acinacak halde mi? Insanlarin maddi gücü ve adetlere bagliligi ile ilişkili bazı şeyler. bir de flört ettikten sonra evlenmeye karar verdiğiniz kişiye "şunu al bunu al" diyemezsiniz çocuk gibi. Söylediginiz anda sevginizden şüphe edilir. Daha çok görücü usulü evliliklerde oluyor bu para ve adet mevzulari
doğru kesinlikle doğru.Bunların hepsi erkeklerin artık kendilerini kadınlardan daha değerli sanması, yani artık kız alınmıyor erkek alınıyor
Valla biz hatri sayilir bi para verip saat aldik esime esim taraf da bana aldi oyle normal bisey.Sanirim var.Cool arkadaslar cool cevaplarinizi sonraya saklayın. Boyle bir adet var mi yok mu?
Biz de eşime düğünde 500 liralık saat taktık da iyi saat taktık diyoruzAdet falan bilmem sevmemde 500 tl lik dandik saat mi?artık ne kadar fakirsek
Biz de eşime düğünde 500 liralık saat taktık da iyi saat taktık diyoruz
Bizde de karşılıklı saat takılır dediler ben istemedim kendime. Çok kullanmıyorum zaten, o dönemde de 100 liralık saat bile alsak bir eksiğimizi kapatmakta zorlananilirdik, almadık bana. Şimdi borçlar azaldı şükür. Bir ara bana güzel bi saat alalım diye konuşuyoruz. Ama fakir işi olacak tabi, 300-400 liralık falan
2500 liraya saat alsam etiketi üstünde unutup kıroluk yapardım herhalde2.500 den aşağısını kabul etmiyoruzgider telefon alırım o kadar laraya saati napim aman çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?