Ben de diyorum ki bizim dememizle mi o adet uygulancak ya da uygulanmiycak.Cool arkadaslar cool cevaplarinizi sonraya saklayın. Boyle bir adet var mi yok mu?
Biliyorum NeverOne,güncellemeden sonra tekrar bahsettiğim tarzda yorumlar yapıldı,kastım onlardı ilk sayfalardaki yorumlar değil :)O detayı sonradan ekledi ama, konu ilk açıldığında geline saat takmak adet mi diye sormuştu. Herkes de ona göre cevap yazdı. Son güncellemeden sonra elbette ki olay saati adeti aşıyor, adam çok itici. Hiçbir şey anlamadan öyle cart curt yorum yapmadık yani.
Onu bilmiyorum sorryBiliyorum NeverOne,güncellemeden sonra tekrar bahsettiğim tarzda yorumlar yapıldı,kastım onlardı ilk sayfalardaki yorumlar değil :)
Altin degil guzelim ya skagen marka dandik 500 liralik saat. Kiz damada 2500 liralik otomatik aldi.
Sizi gidi adam meraklilari ya. Hemen de nasi kalender oluyorsunuz. Erkek erkek diye ölüyorsunuz resmen. Her seye eyvallah demekten gollum gibi dolaniyorsunuz. Kiymetlimisss.
Biz evlenmiyoruz tamamlamis ne ola ki yürü git hadi ya. Adet var mi diye soruoruz adamin başından sanane. Evde kalık kalık konusuosun.
Bence de bu yüzden böyle büyük bir kavga çıktıysa yarın ev kirası yemek içmek masrafları daha büyük kan dökülmesi ne sebep olabilir yol yakınken ayrılsinlarBence bu düğün iptal.Bunun için kan gövdeyi götürür mü ya.
Biz de öyle bir adet yok başkasını bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?