bir türlü bunu aşamıyorum...

nrgl5454

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
12
2
1
45
merhaba arkadaşlar,biraz uzun olacak ama okur ve yorum yaparsanız çok sevinirim.
benim derdim evliliğimle 9 ay oldu evleneli. aşık olarak evlenmedim ama saygı duydugum değer verdiğim biriydi. cinsel olarak isteyip arzuladığım biri değildi aslında ama çok değer veriyordum. bir dediğimi iki etmeyen önümde pervane olan bir erkekti.yaptıkları,ailesinin bana olan sevgisi, benim ailemin onu çok ama çok sevip istemesi,çevresinde çok sevilen ve saygı gören biri olması, ve bunun gibi bir çok artısı beni etkilemişti ve bu benim ona cinsel anlamda ilgimin olmayışı evlenince geçer diye düşündüm. neyse evlendik ilk bi ay falan çok ateşli olmasada idare ederdi. sonra ben kendimi hep olumlu olarak ona şartladım yani kendimde çok atım attım seks için ama hep birşeyler eksikti ilk zamanlar erken boşalma sorunu vardı. bu zaten beni olumsuz etkiledi sonuçta çok istediğim bir şey değildi onunla seks bide böyle yarım kalınca kötü etkiliyordu beni.neyse doktor vs bi ilaç kullanmaya başladı geciktirsin diye evet gayet işe yaradı ama ben gram zevk almıyordum ve işkenceye döndüyordu. ama ona belli etmiyordum bi gece uyuyorduk bu arkamdan yanaştı ve seks istediğini söyledi ama ben o anda hem aşırı uykum vardı hemde gercekten istemiyordum bunu ona söyledim istemiyorum lütfen diye ama o ısrar etti ben istiyorum diyerek. zorlamaya başladı o zorlayınca iyice istemiyorum dedim ama dinlemedi ve o gece benim isteğimin tamamen dışında benimle birlikte oldu. kupkuruydum canım çok acıdı. ama en çokta ruhum acıdı. ben o an ağlamaya başladım o farkında bile değildi ve zevk almaya çalışıyordu bide bana hadı bana katıl diyip duruyordu... o geceden sonra hiç bir şey eskisi gibi olmadı olamazda.çok kavga ettik yeminler etti isteyerek olmadı yada farkında değildim vs sonra ben bunu bi türlü içime sindiremedim sonrada tabı salak saçma şeyler yaptı o ayrı. 7 ay sonra ben boşanmak istedim kıyameti kopardı üstüme yürüdü falan. neyse kavga dövüş davaya açtık bizim bir sene olmadı diye anlaşmalı boşanma şansımız olmadığından o açtı davayı. sonra ben annemin evine döndüm alıp bi kaç eşyamı.ha bire msj atıp hakaret tehdıt vs ediyordu sonra aradan kaç gün geçtibana davayı geri çektim diye msj attı gene hakaretler tehdıtler falan 1 ay annemde kaldım hıc susmadı bu msjlar okadar bunalttıkı benı aılemde evıne don sans ver vs dıye dıye bunlattılar hıc bı yere sıgamadım anlıyacagınız sımdı malesef bu eve gerı dondum bırakmıyorda asla boşanmam diyor bildiğin zorbalık yapıyor onunla aynı odada bıle uyumuyorum. cunku ondan nefret edıyorum ve tıksınıyorum bana dokunması elıme yada vücuduma ve bundan zevk alması yada mutlu olasını kendıme yapılmış bi hakaret olarak goruyorum sankı. kendımdende tıksınıyorum ozaman ne halt edecem bılmıyorum buraya yazamadıgım daha okadar cok sey varkı sıze anlatamam ama kımse benı anlamıyor ve kalbımı goremıyor cok mutsuzum (

Neden davayı ona actırdınız siz acsaydınız şimdiye boşanırdınız
Adam size tecavüz etmiş tabiki tiksinirsiniz bunun için şikayetçi bile olabilirdiniz
Çocuğunuz da yok kendi kendinize yetersiniz böyle devam etmeyin ruh sağlığınız çok bozulur

ben istanbulda evliyim ailem sakaryada yasıyor davayı ben acayım sen ilgilemezsin falan dedı sakaryaya donecegım ıcın.bende salak gibi inandım bu bıle komploymus belliki

Kendi bedeniniz kendi karariniz, o an aglamak yerine orayi terketmeyi deneseydiniz.
7ay beklemissiniz birde hicbir mecburiyetiniz yok evli kalmaya.

Niye siz dava acmiyorsunuz?

Aciklamissiniz pardon.

Evlilik bastan hatali. Acin davayi.

Yeni uye, ilk konusu mu bilmiyorum. Icime sinmedi ama.

ben istanbulda evliyim ailem sakaryada yasıyor davayı ben acayım sen ilgilemezsin falan dedı sakaryaya donecegım ıcın.bende salak gibi inandım bu bıle komploymus belliki

Hala açabilirsiniz davayı hatta tehditler için de sikayetçi olabilirsiniz
Hiç bir şey için gec değil kendinizi bu adamdan kurtarabilirsiniz

Niye siz dava acmiyorsunuz?

Aciklamissiniz pardon.

Evlilik bastan hatali. Acin davayi.
evet haklısınız ben hatta avukatla bile görüştüm. 5 bın tl fıyat ıstedı param yok onu odmeeye ama hadı onu gectım. bana dava bıle acsan maddı manevı tazmınat acacam dedı omur boyu ödemen bile gerekse bunu yapacam dedı ben bu laflarada pabuç bırakmam aslında ama tek kaldım. herkes ona bı sans vermemı soyledı herkes.. gıdecek baska yerım yok kı annemden baska oda bana gıt yuvenı kurtar en azından bıda dede dedı bende baktım hıc bı yere sıgamıyorum geldım napım

En basta böyle bir evliliği yapmamanız gerekirdi
O sizin esiniz zorla yapmis olması kesinlikle igrenc bir sey ama oda bir erkek ve istekleri var
Her zaman iki tarafında istemesiyle olmuyor o isler
Bazen fedakarlık gerekiyor
Artık boşanmanız sizin icin daha hayırlı ama o Adamda bunları yasamak icin evlenmedi
Sevmeden böyle bir evliliği yapmanız ona büyük haksızlık olmuş
Bir yuva kolay kurulmuyor esiniz boşanmak icin evlenmedi

Yok oyle bir sey ya.

Yok maddi durumu iyi, yok efendi, yok buna sirtimi yaslarim, yok ask evliligi yaptim ama nisanliyken de mesajlarini yakalamistim tadinda bir evlilik yapmazsan boyle degil bu adamlar. Kadinin da adamin da kotusu var, kor olmamak lazim.

Bu mantik evliligi yapan kadinlar baslarina musibet gelince mantiktan kosarak uzaklasiyorlar ya, ona bayiliyorum.

Baştan sona yanlış bir evlilik.
Benim kafam mı farklı çalışıyor bilmiyorum ama sevmediğim arzulamadığım bir adamın karakteri, mesleği, saygısı vs her neyi olursa olsun o'na dokunamazdım. En baştan az da olsa bir hissiyatınız olmalıydı. Sonradan olur filan derler de ben inanmam öyle şeylere, başı nasılsa sonu da aynı bence.

Şu tecavüz hadisesi zaten var olan sevgiyi de bitirir.
İnsanların sözüne bakmayın evliliğini kurtar vs siz böylesi tiksinme içindeyken çok zor.
Önce karar vereceksiniz, ne istiyorsunuz?
Bu evlilik devam mı etmeli bitmeli mi?
Bitsin diyorsanız kimaeyi dinlemrden kendiniz harekete geçeceksiniz. Davanızı kendiniz açacaksınız ve dava açtığınızda tecavüz, tehdit, şiddet her ne varsa ortaya dökeceksiniz.
Olacak olanlar bunlar.
Siz kapıyı kapayınca huzurşu değilseniz batsın o evlilik yerin dibine.

Boşandıktan sonra hayatınıza nasıl devam edebilirsiniz? Mesleğiniz nedir? Eminim ki boşanınca daha mutlu olacaksınız. En azından içi cinsellik kaynayan bir adamla her gece aynı evde kalmak zorunda kalmayacaksınız. Bu şekilde devam ederseniz hem ruhunuzu mahveder hem de cinsel duygularınızı kaybedersiniz. Ayrılır da başka biriyle evlenmeye karar verirseniz o zaman daha çok acı cekersiniz. En kısa zamanda ayrılın ve hayatınızı düzene sokun, yeniden inşa edin. MEVLAM yardımcınız olsun...

Fedakarlik gerekiyor derken?
Cidden yanlis mi anladim diye dusunup soruyorum.
Istemezsek zordan mi sevisicez, kocam benimle zordan sevisse ve fark etsem bundan buyuk hakaret olmaz ya.

Önceki konunda da bebek için yumurtlama falan hesaplamışsın,
tiksindiğine yeni mi karar verdin anlamadım ki

Hmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…