bir türlü bunu aşamıyorum...

olumlu olumsuz yorumlar yaptınız benim canım yanarken. ben kötü bi şey demicem size Allah razı olsun genede. ama fake falan degıl bu hesap bunu her turlu ıspat edebılırım ben sadece kimseye diyemediğim bir seyı burda yazdım belki bı nefes olur bırı bana dıye cok detaylı anlattım belkı evet ama baska nasıl anlatabılırdım ıcınde oldugum durumu bılmıyorum

Sevmedigin adamdan niye cocuk istiyorsun..?

Ben istemem şahsen.. Duygularima ve vajinama yazık..

hanımefendı fake falan degıl ben burda ıcımı dokmek ıstedım acımasızca eleştirmeniz dogru degıl yalan falan soylemıyorum 10 senelik uye olsaydım ınancakmıydınız acaba
On senelik üyeler böyle konular açmıyo tatlım. Sadece ben değil bir çok üye benim gibi düşünüyor ayrıca acımasız değil hak ettiğiniz eleştiriyi yaptım

Eğer seni üzdüysem özür.
Konunu dağıtmak için sormadım ama sen kışkırtıcı cevap verdin.
Gercekse konun,
sırf ben bebek istegini sordugum için kapatırsan üzülürüm. İyi akşamlar.

Bana da fake gibi geldi acikcasi. Seks hakkinda, gereksiz yere cok detay veren konularin fake oldgunu dusunuyorum.
Ya hadi cinselliğide geçtim bir kaç ay önce çocuk istiyorum diye konusu var erken boşalması hoşuma gitmiyo diye doktora gitmiş sonrada cinsel yönden istemiyorum diyo konu baştan sona tutarsız

baştan yanlış bir evlilik yapmışsınız, sevmediğiniz arzulamadığınız bir adamla evlenmişsiniz
evlenince geçer diye düşünmeniz en büyük hatanız olmuş
geçmemiş, bir de çocuk istemişsiniz baştan hatalı evliliğe
şimdi de çabalıyorsunuz kurtulmak için
aileniz de arkanızda değil sanırım bir işiniz de yok
o zaman allah yardımcınız olsun ne diyelim

keşke en başından cinsel istek duymadığınız bir adamla evlenmeseydiniz bunu atlatmanız çok zor inşallah kurtulursunuz bu adamdan

hiçbir mecburiyetin yokken o eve niye döndün ki sevmiyorsun arzulamıyorsun çocuğun yok
ailene bahsetmişsin bir ay kalmışsın yanlarında neden geri dönüyorsun

Ya hadi cinselliğide geçtim bir kaç ay önce çocuk istiyorum diye konusu var erken boşalması hoşuma gitmiyo diye doktora gitmiş sonrada cinsel yönden istemiyorum diyo konu baştan sona tutarsız
O tutarsizligi bende farkettim. Sahsen ben arzulamadigim biriyle sevismek zorunda kalsam, bir an once bitse de kurtulsam diye dusunurum. Erken bosalsa niye uzuleyim, sevinirim hatta.

Cinsellik zorla olacak bişey değildir. Adam resmen tecavüz etmiş. Annenize bunu anlattınızmı. Hangi yuva. Heran tecavüze uğrama tehdidiyle aynı yatakta nasıl yatacaksınız. Onun Kocanız olması durumu meşrulaştırmaz. Bu evliliğe devam ederseniz ileride telafisi imkansız ruhsal bozukluklara uğrayabilirsiniz. Davayı niye o Açıyor ayrıca. Hem tecavüz hem hakaret.

çalışıyor musun birtanem ??? hemen bir il bul çalışmıyorsan ailenin yanına dön istemiyorum diye ve davanı aç telefonundaki hakaretleri falan da silme delil hepsi burada neden öyle yaptınız ki neden böyle yaparsınız ki diyenlere de takma

konu sahibi neden banlandı ki; derdini anlatmaya çalışıyordu.
N nrgl5454 o evde kaldığınız sürece ruh sağlığınız bozulur. önce bir iş bulup kendi ayaklarınız üzerinde durmaya çalışın ve ilk fırsatta boşanın.
böyle ömür geçer mi?

Konuyu o kadar okuyoruz okuyoruz sınra konu sahibi banlanmış neden niçin bi açıklama olaydı iyiydi merakımız giderdiii hani. Konu fake galiba. Ama emin değilim takipteyim. Buda fakeyse hep yiyom bn bu fake konuları. O fake arkadaşlarında işleri güçleri yokmu oda ayrı merak konusu. Bn şimdi o fake arkadaşa küfr ediyorum belki sanırım hoşlarına gidiyo o yüzden açıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…