On senelik üyeler böyle konular açmıyo tatlım. Sadece ben değil bir çok üye benim gibi düşünüyor ayrıca acımasız değil hak ettiğiniz eleştiriyi yaptımhanımefendı fake falan degıl ben burda ıcımı dokmek ıstedım acımasızca eleştirmeniz dogru degıl yalan falan soylemıyorum 10 senelik uye olsaydım ınancakmıydınız acaba
olumlu olumsuz yorumlar yaptınız benim canım yanarken. ben kötü bi şey demicem size Allah razı olsun genede. ama fake falan degıl bu hesap bunu her turlu ıspat edebılırım ben sadece kimseye diyemediğim bir seyı burda yazdım belki bı nefes olur bırı bana dıye cok detaylı anlattım belkı evet ama baska nasıl anlatabılırdım ıcınde oldugum durumu bılmıyorum
Ya hadi cinselliğide geçtim bir kaç ay önce çocuk istiyorum diye konusu var erken boşalması hoşuma gitmiyo diye doktora gitmiş sonrada cinsel yönden istemiyorum diyo konu baştan sona tutarsızBana da fake gibi geldi acikcasi. Seks hakkinda, gereksiz yere cok detay veren konularin fake oldgunu dusunuyorum.
dogru söylüyorsunuz bencede tutarsızYa hadi cinselliğide geçtim bir kaç ay önce çocuk istiyorum diye konusu var erken boşalması hoşuma gitmiyo diye doktora gitmiş sonrada cinsel yönden istemiyorum diyo konu baştan sona tutarsız
O tutarsizligi bende farkettim. Sahsen ben arzulamadigim biriyle sevismek zorunda kalsam, bir an once bitse de kurtulsam diye dusunurum. Erken bosalsa niye uzuleyim, sevinirim hatta.Ya hadi cinselliğide geçtim bir kaç ay önce çocuk istiyorum diye konusu var erken boşalması hoşuma gitmiyo diye doktora gitmiş sonrada cinsel yönden istemiyorum diyo konu baştan sona tutarsız
Cinsellik zorla olacak bişey değildir. Adam resmen tecavüz etmiş. Annenize bunu anlattınızmı. Hangi yuva. Heran tecavüze uğrama tehdidiyle aynı yatakta nasıl yatacaksınız. Onun Kocanız olması durumu meşrulaştırmaz. Bu evliliğe devam ederseniz ileride telafisi imkansız ruhsal bozukluklara uğrayabilirsiniz. Davayı niye o Açıyor ayrıca. Hem tecavüz hem hakaret.merhaba arkadaşlar,biraz uzun olacak ama okur ve yorum yaparsanız çok sevinirim.
benim derdim evliliğimle9 ay oldu evleneli. aşık olarak evlenmedim ama saygı duydugum değer verdiğim biriydi. cinsel olarak isteyip arzuladığım biri değildi aslında ama çok değer veriyordum. bir dediğimi iki etmeyen önümde pervane olan bir erkekti.yaptıkları,ailesinin bana olan sevgisi, benim ailemin onu çok ama çok sevip istemesi,çevresinde çok sevilen ve saygı gören biri olması, ve bunun gibi bir çok artısı beni etkilemişti ve bu benim ona cinsel anlamda ilgimin olmayışı evlenince geçer diye düşündüm. neyse evlendik ilk bi ay falan çok ateşli olmasada idare ederdi. sonra ben kendimi hep olumlu olarak ona şartladım yani kendimde çok atım attım seks için ama hep birşeyler eksikti ilk zamanlar erken boşalma sorunu vardı. bu zaten beni olumsuz etkiledi sonuçta çok istediğim bir şey değildi onunla seks bide böyle yarım kalınca kötü etkiliyordu beni.neyse doktor vs bi ilaç kullanmaya başladı geciktirsin diye evet gayet işe yaradı ama ben gram zevk almıyordum ve işkenceye döndüyordu. ama ona belli etmiyordum bi gece uyuyorduk bu arkamdan yanaştı ve seks istediğini söyledi ama ben o anda hem aşırı uykum vardı hemde gercekten istemiyordum bunu ona söyledim istemiyorum lütfen diye ama o ısrar etti ben istiyorum diyerek. zorlamaya başladı o zorlayınca iyice istemiyorum dedim ama dinlemedi ve o gece benim isteğimin tamamen dışında benimle birlikte oldu. kupkuruydum canım çok acıdı. ama en çokta ruhum acıdı. ben o an ağlamaya başladım o farkında bile değildi ve zevk almaya çalışıyordu bide bana hadı bana katıl diyip duruyordu... o geceden sonra hiç bir şey eskisi gibi olmadı olamazda.çok kavga ettik yeminler etti isteyerek olmadı yada farkında değildim vs sonra ben bunu bi türlü içime sindiremedim sonrada tabı salak saçma şeyler yaptı o ayrı. 7 ay sonra ben boşanmak istedim kıyameti kopardı üstüme yürüdü falan. neyse kavga dövüş davaya açtık bizim bir sene olmadı diye anlaşmalı boşanma şansımız olmadığından o açtı davayı. sonra ben annemin evine döndüm alıp bi kaç eşyamı.ha bire msj atıp hakaret tehdıt vs ediyordu sonra aradan kaç gün geçtibana davayı geri çektim diye msj attı gene hakaretler tehdıtler falan 1 ay annemde kaldım hıc susmadı bu msjlar okadar bunalttıkı benı aılemde evıne don sans ver vs dıye dıye bunlattılar hıc bı yere sıgamadım anlıyacagınız sımdı malesef bu eve gerı dondum bırakmıyorda asla boşanmam diyor bildiğin zorbalık yapıyor onunla aynı odada bıle uyumuyorum. cunku ondan nefret edıyorum ve tıksınıyorum bana dokunması elıme yada vücuduma ve bundan zevk alması yada mutlu olasını kendıme yapılmış bi hakaret olarak goruyorum sankı. kendımdende tıksınıyorum ozaman ne halt edecem bılmıyorum buraya yazamadıgım daha okadar cok sey varkı sıze anlatamam ama kımse benı anlamıyor ve kalbımı goremıyor cok mutsuzum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?