bir türlü bunu aşamıyorum...

içinize sinmeyen benim yazdıklarımın doğru olmama ihtimalimi. ???

evet bende suan inanılmaz üzüldüm sana, ama ilk konunda ilk ay seks iyiydi deyip 3. ayda bebegimiz olmuyor hamile kalamıyorum yazmışsın.
zaten toplamda 9 aydır evlisin..
Tecavüze uğrayıp, ilk günden cinsel anlamda kocasına dokunmak istemeyen kadın hamile kalamadıgı için neden üzülsün ki..
İnandım sana ama bu bebek arzun ve çaban ister istemez şaşırttı beni.

Önceki konunda da bebek için yumurtlama falan hesaplamışsın,
tiksindiğine yeni mi karar verdin anlamadım ki

Önceki konunda da bebek için yumurtlama falan hesaplamışsın,
tiksindiğine yeni mi karar verdin anlamadım ki
evet hanımefendi o yeni evlendiğim dönemlerdi ve o geceki olaydan önceydi bende her kadın gıbı annem olmak ıstıyordum bu suçmu acaba ???

Çocuk düşünmüyorsunuzdur inşallah
Adam size tecavüz ediyor hem de size maddi manevi tazminat talep edecek hakim de buna olur tamam diyecek Ayy hiç güleceğim yoktu Hayal dünyası bayağı genişmiş
doğrusunu bir bilene sorup öğrenmeden inanmayın su uydurulan laflara
Eğer siz zamanında vazgecmeseydiniz adam tecavüzden ceza almış siz de boşanmış olurdunuz Tazminatı da rüyasında görürdü
Ama dediğim gibi hiç bir şey için gec değil Doğru olanı yapın artık

Fedakarlik gerekiyor derken?
Cidden yanlis mi anladim diye dusunup soruyorum.
Istemezsek zordan mi sevisicez, kocam benimle zordan sevisse ve fark etsem bundan buyuk hakaret olmaz ya.

Hmmmm.
Esinin yaptığını tabi ki cok igrenc buldum söyledim zaten ama her zaman iki tarafında istediği vakitler ayni olmuyor
Konu sahibi esini sevse zaten istemese bile esini Mutlu etmek icin yapardı
En basta evlenmemesi gerekirdi
Evlendiyse de Mutlu olmak ve Mutlu etmek icin çabalaması lazım
Durum tam tersi olsa burda yine Adama saydırırdık niye karısını arzulamıyor diye
Tek taraflı bakmamak lazım
Evcilik oynamıyoruz

evet hamile kalmıştım bebegım düştü o geceden

evet hanımefendi o yeni evlendiğim dönemlerdi ve o geceki olaydan önceydi bende her kadın gıbı annem olmak ıstıyordum bu suçmu acaba ???

Anne olmak suç değil.
Ancak böyle saçma sapan bir evliliğin içindeyken bebek doğurmak bence suç olmalı.
Sonra sabi sübyan çekiyor zorunu.

annenize tecavüzü söylediniz de mi bir şans daha ver diyor? yok söylemediyseniz o eve dönmek yerine neden söylemediniz ki ?

O pislik adam sana o şeyı yaparken neden manı oladın.
O hareketı yapığı an o evı başına geçirmeliydin...

Arada evlilik olması bunu tecavüz olmaktan çıkarmaz
Ne fedakarlığı Allah aşkına
O adam bunları yaşamak için evlenmedi ne yaa
koca denen mahlukat "TECAVÜZCÜ"
Yuvası batsın

3. ayda bebek yapmak istemiş
7 ay sonra boşanma davası açmak istemiş
ama 9 aydır evli

Anne olmak suç değil.
Ancak böyle saçma sapan bir evliliğin içindeyken bebek doğurmak bence suç olmalı.
Sonra sabi sübyan çekiyor zorunu.
bende size bunu anlatıyorum ya şuan bebek yapmak istemek diye bir sey yok. o ilk evlendıgım zamanlarda ıstedıgım bır seydı ozamanlar boyle itici gelmesi yada bana zorbalıgı yoktu bende her kadın gıbı kı yasım 35 oldu anne olmak ıstedım bılgım olmadıgı ıcın bu konuda buraya yazmıstım ama sonra zaten sacma sapan olaylar gelıstı. tabıkı suan anne olmak gıbı arzum yok bu sartlarda mumkunmu

Arada evlilik olması bunu tecavüz olmaktan çıkarmaz
Ne fedakarlığı Allah aşkına
O adam bunları yaşamak için evlenmedi ne yaa
koca denen mahlukat "TECAVÜZCÜ"
Yuvası batsın
Ben burda Adamin yaptığını savunmuyorum
Bir evliliği yaparken bunlarida hesaba katmak gerek diyorum
O adam tabi ki cinselligi yasamak içinde evlendi
Eşim cinselligi istemiyor diyenlere burda boşan demiyor muyuz
Ama lütfen sözlerimi çarpıtmayın asla doğru birşey değil kocasının yaptığı
Esi olması bunu yapma Hakkı vermez
Ama kızlarımız evlenirken bunlarida hesaba katsın lütfen

Hem iş yarım kalınca üzülüyosun adamı doktora götürüyosun hemde istemiyosun. Yok tecavüzler falan sen çok film izledin galiba. Birde yeni üyesin şu fake konulardan bıktım

evet hamile kalmıştım bebegım düştü o geceden

anne olmak istiyordun... peki.
Dokunmaya bile tahammül edemediğin bir adamın tecavüzüne uğramış bir kadın olarak
allah gönlüne göre versin.

Sevmedigin, hic arzulamadigin adamdan niye cocuk yapmak istedin? Belki olacak cocugunu da sevemeyecektin adamdan oturu. Cocuga haksizlik olmayacak miydi bu?
shapee hafiye gibisin kiz

Hem iş yarım kalınca üzülüyosun adamı doktora götürüyosun hemde istemiyosun. Yok tecavüzler falan sen çok film izledin galiba. Birde yeni üyesin şu fake konulardan bıktım
hanımefendı fake falan degıl ben burda ıcımı dokmek ıstedım acımasızca eleştirmeniz dogru degıl yalan falan soylemıyorum 10 senelik uye olsaydım ınancakmıydınız acaba

Bana da fake gibi geldi acikcasi. Seks hakkinda, gereksiz yere cok detay veren konularin fake oldgunu dusunuyorum.

Sevmedigin, hic arzulamadigin adamdan niye cocuk yapmak istedin? Belki olacak cocugunu da sevemeyecektin adamdan oturu. Cocuga haksizlik olmayacak miydi bu?
shapee hafiye gibisin kiz

Yok bee ben konuyu okuyunca üzülmekle meşguldüm,
@slimsigara ilk üye konu falan yazınca bir bakayım dedim.
Bebek isteğini görünce de bu konuyla çelişti.
tecavüzden önce olmuş olması durumu değiştirmiyor ki.
Dokunmaya bile tahammül edemediğin bir adamla evlisin,
Önce bir dur, bak bakalım bu durum böyle gider mi, nereye kadar tiksine tiksine sevişicem.
Söyleyince de eli belinde dövecek gibi,
anne olmak isteyemez miyim hanfendi oluyor.

Keşke siz açsaydınız davayı hayırlısı olsun sizin adınıza üzüldüm hoş şeyler yaşanmamış ama aşık olmadığınız kalbinizin çarpmadığı bir insan ile nasıl evlenebildiniz büyük cesaret vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…