- 1 Ocak 2015
- 181
- 425
- 63
Evlenince de karısının parasını yiyecek sanırım. Planı bu yönde olsa gerek.Kendisi baba parası yiyor. Görüştüğümüzde de ben onu kabul etmediğim için alman usulü ödüyoruz
Şu durumda aşk da değil mantık da. Bence çalışmak istemeyen sevgilinizden ayrılın. Ama mantık evliliği yapmayın. Hemen evlenmeniz şart mı belki karşınıza seveceğiniz düzgün biri çıkacak. Sevgiliniz evlendiğinizde de böyle sorumsuz olursa ne yapacaksiniz? Sakin. Ayrilin. Akli basina gelip kendini toparlarsa ve kaderinizde varsa olur zaten. 7 yıl diyorsunuz ama önünüzde daha nice 7 yıllar var belki.Herkese merhaba. Benim 7 yıllık bi ilişkim var. Görünüşte herşey mükemmel çok iyi, ilgili ve bana çok değer veren bir erkek arkadaşım var. Tek sorun var ki o da aylardır benim beynimi kurcalıyor. Erkek arkadaşım bi türlü çalışmak istemiyor.
Ben ilerde iş bulabileceğim bi bölümde okuyorum erkek arkadaşımsa benim ders çalışmaya zorlamam sonucunda zar zor 2 yıllık bi bölüm kazandı. Onu okudu ama bitiremedi çünkü ders kaydı yapmak aklına gelmedi. Zaten dediğim gibi benim zorumla okudu.
Sonrasında güzel bi işe başladı. Hem okuduğu bölümle alakalıydı hem de çok rahattı bi kaç ay çalıştı sonra çalıştığı kurumun personel servisi rahat değil diye işten ayrıldı. Sonrasında kaç işe girdiyse de bi istikrar sağlamadı. Bir ayı bile tamamlamadan bıraktı. Bu anlattıklarım 6-7 ay içerisinde oldu.
Ailem daha önceden ailesini tanıdığı için ilişkimize hiç bir zaman sıcak bakmadılar bana sürekli biz görüşmeni istemiyoruz, ondan sana hayır gelmez tarzı şeyler söylüyorlar. Ben de sırf ailemin karşısına güçlü çıkabilsin diye bu sefer de onu kps sınavına çalışması için zorluyorum. Ama beyefendide tık yok. Ne ders çalışıyor ne de bi kurumda. Kızıyorum, bu şekilde ailemin istemediğini söylüyorum bi kaç gün toparlıyor kendini sonra yine bırakıyor. İyilikle söylüyorum hiç bi işe yaramıyor.
Ailemden hiç kimse razı değil onunla görüşmeme ve şimdi de benimle ciddi anlamda görüşmek tanışmak isteyen birisi var. Kendisi gayet iyi bir konumda bu yüzden bütün ailem onu istiyor.
Erkek arkadaşımı seviyorum. Ama ona güvenip de ailemi karşıma alamıyorum. Sizce aşk mı mantık mı? Siz olsanız ne yapardınız? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Eger ayni erkek evde temizlik yapip,yemek pisirip,cocuk da bakabiliyorsa evet ozaman esitlikten bahsedebiliriz..
Sizce de bu aykiri kacmaz mi? :) Hatta bir coguna göre komik bile gelebilir..Evin iş sorumluluğunu üstlenirse dedim zaten.
Ayrıca şöyle bir konu da var; Kadının aktif çalışma hayatı yok diye tüm işin kadından beklenilmesine karşıyız (Ben de karşıyım). Böyle durumlarda ya erkeğin de iş yapması ya da yardımcı temizlikçiden destek alınmasının gerekliliği dillendirilir ya hep. Erkek bunun kendine uyarlanmış şeklini çözüm önerisi olarak gündeme getirirse ne olacak?
yaşlarınız kaç acaba onu merak ettim? daha okuduğunuza göre 20lerin başında olmalısınız. benim gözlemlerime göre tembel erkekten hayır gelmez ve düzeleceğini de sanmıyorum. bir erkek sorumluluk sahibi olmalı. size ilerde bişey olsa çalışamayacak duruma gelseniz ya da iş bulamasanız ne olacak?Herkese merhaba. Benim 7 yıllık bi ilişkim var. Görünüşte herşey mükemmel çok iyi, ilgili ve bana çok değer veren bir erkek arkadaşım var. Tek sorun var ki o da aylardır benim beynimi kurcalıyor. Erkek arkadaşım bi türlü çalışmak istemiyor.
Ben ilerde iş bulabileceğim bi bölümde okuyorum erkek arkadaşımsa benim ders çalışmaya zorlamam sonucunda zar zor 2 yıllık bi bölüm kazandı. Onu okudu ama bitiremedi çünkü ders kaydı yapmak aklına gelmedi. Zaten dediğim gibi benim zorumla okudu.
Sonrasında güzel bi işe başladı. Hem okuduğu bölümle alakalıydı hem de çok rahattı bi kaç ay çalıştı sonra çalıştığı kurumun personel servisi rahat değil diye işten ayrıldı. Sonrasında kaç işe girdiyse de bi istikrar sağlamadı. Bir ayı bile tamamlamadan bıraktı. Bu anlattıklarım 6-7 ay içerisinde oldu.
Ailem daha önceden ailesini tanıdığı için ilişkimize hiç bir zaman sıcak bakmadılar bana sürekli biz görüşmeni istemiyoruz, ondan sana hayır gelmez tarzı şeyler söylüyorlar. Ben de sırf ailemin karşısına güçlü çıkabilsin diye bu sefer de onu kps sınavına çalışması için zorluyorum. Ama beyefendide tık yok. Ne ders çalışıyor ne de bi kurumda. Kızıyorum, bu şekilde ailemin istemediğini söylüyorum bi kaç gün toparlıyor kendini sonra yine bırakıyor. İyilikle söylüyorum hiç bi işe yaramıyor.
Ailemden hiç kimse razı değil onunla görüşmeme ve şimdi de benimle ciddi anlamda görüşmek tanışmak isteyen birisi var. Kendisi gayet iyi bir konumda bu yüzden bütün ailem onu istiyor.
Erkek arkadaşımı seviyorum. Ama ona güvenip de ailemi karşıma alamıyorum. Sizce aşk mı mantık mı? Siz olsanız ne yapardınız? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Ben 22, o 23. Zaten bu ilişkide fazlasıyla yıprandım kendimi toplamadan yenisine hazır olamam muhtemelen.yaşlarınız kaç acaba onu merak ettim? daha okuduğunuza göre 20lerin başında olmalısınız. benim gözlemlerime göre tembel erkekten hayır gelmez ve düzeleceğini de sanmıyorum. bir erkek sorumluluk sahibi olmalı. size ilerde bişey olsa çalışamayacak duruma gelseniz ya da iş bulamasanız ne olacak?
diğer talibe gelirsek de bence hiç acele etme çünkü bu işler sadece mantık ya da sadece aşkla yürümez. önce bi okulunu güzelce bitir daha karşına neler çıkar.
İstiyorum da demedim :) aslında onu zorlamalarım gözüme batmıyordu önceleri. Ailem sürekli ondan sana hayır gelmez dedikten sonra ben düşünmeye başladım biz ne yapıyoruz nereye kadar böyle diye. Yani diğer aday olsa da olmasa da benim kafam karışmıştıDiger adayi da istemiyorum diye kestirip atmamissin, belli ki cok asik da degilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?