- 5 Ekim 2015
- 633
- 414
- 18
- Konu Sahibi sevgisiz11
-
Ev bizim olmuyoki tapusu babasında kirayı kendi alıcak yine biz kirada oturuyoruz
Kiracı cıkınca oraya tasıncakmıs ilerde bisey oldu biz cıktık diyelim ordan, adam der bu ev benim gidiyosanız evdende vazgecekmis olursunuz o evin garantisi yokki babası kendi söyledi oturursan oturursun yoksa bisey vermiyorum sana o ev babasının mülkü ister kovar ister satar ilerde karısamayız
hepımız bu sekılde yasıyoruz kımse aha oglum tapusda senn demıyor acıkcası bence esınızın yaptıgı yardımda bısey yok
kıracıyı cıkarıp evınıze yerlesın
ee ne biçim ikna bu.arada kalacak bişey yok aslında ama.kafa farklı çalışıyor işte. bende sizin aşamalardan geçtim. benimde evliliğe inancım kalmadı aslında ama o ailesine inat ayaktayım:)Esim suan ikna cabalarında dun evdeki resimlerimizi yırtmıs arayıp benle derlesiyo bide, bende arada kaldım diyo bunu yapması gerekiyomuş ev alıcakmıs iyi alsın ama ben güvenmiyorumki ona yarında baska biseyle gelicek ömür boyu ailesi icin ezilicez degismez bu adam böyle inancımı kaybettim bende bu evlillik icin
Valla biz oyle yasamiyoruz. Benim annem tek evinin tapusunu direk ablam ve benim uzerime yapti. Ilerde ben olunce verasetle ugrasmazsiniz dedi. Kendisi kizlarina guveniyor cunku.hepımız bu sekılde yasıyoruz kımse aha oglum tapusda senn demıyor acıkcası bence esınızın yaptıgı yardımda bısey yok
bızım aılelerımızden bırden fazla kalan daıre var yınede oturdugumuz daıre bızım uzerımıze degıl yarın obur gun bısey oldugunda aılemın bıze degıl bızım onlara muhtac olmamız daha dogru dıye dusunuyorum suanda hıc bır sekılde mıras bolunuk degıl bız sorun etmıyoruz kımsede bıze kış demıyorValla biz oyle yasamiyoruz. Benim annem tek evinin tapusunu direk ablam ve benim uzerime yapti. Ilerde ben olunce verasetle ugrasmazsiniz dedi. Kendisi kizlarina guveniyor cunku.
Bence konu sahibinin de dedigi gibi boyle maddi sorunlar daha cok kultursuz cahil ailelerde oluyor.
O yuzden bence konu sahibi her sekilde hakli.
Esine bunlari aynen soylediyse ve esi de hala ama bilmemne diye bahane uretiyorsa durmasin daha fazla da zaman kaybetmesin bence bu adamla..
Kadınlar babalarıyla evlenirler diye boşuna dememişler.Simdi konustuk normalmis cocuklarının babaya ev alması bi anormallik yok dedi zaten annemle babamın evliligide buyüzden bitti babama cok benziyo esim malesef
Kadınlar babalarıyla evlenirler diye boşuna dememişler.
Ben şunu anlayamıyorum. Eşinden haklı şikayetleri olan bir kadını -hele ki kızını- avutmanın tek yolu dayak yemediğine, kumarbaz ve alkolik bir kocası olmadığına şükrettirmek midir? İlla üzüleceksin, ama hiç olmazsa yalan söylemiyor. Bu mudur?Babam ayrı bir olay zaten dünde tartıstık ben ondan iyisini bulamazmısim ilerde baska birininde ickisi kumarı yalanı olabilirmis yanlıs yapıyomusum söylendi durdu
Ben şunu anlayamıyorum. Eşinden haklı şikayetleri olan bir kadını -hele ki kızını- avutmanın tek yolu dayak yemediğine, kumarbaz ve alkolik bir kocası olmadığına şükrettirmek midir? İlla üzüleceksin, ama hiç olmazsa yalan söylemiyor. Bu mudur?
Yuva kurmak kolay is değil bunlar geçer gider biraz sabırlı ol seviyorsaniz birbirinizi kesinlikle sabret derim ben eğer eşine destek olursan yaninda oldugunu hissettirirsen birde derdini paylasirsan esin daha çok üstüne düşer bazı seyleri buyutmemek lazim evi terketmen için ya siddete maruz kalman lazim ya da aldatılmak gibi kotu bisey yasaman lazim bence evine don esine destek ol zaten zamanla herşey yoluna girerMerhaba,
Şuan çok doluyum esimle sorunlu evliligimiz tam oturdu düzene girdi derken yerlebir oldu 2 gün önce
Kısaca anlatim aileye aşırı bağımlı biriyle evliyim ailesinin maddi durumu gayet iyi ev araba arsa vs.
Evlenirken hicbir katkılarını görmedik esimin birikimide yoktu bekarken maasını ailesine verdigi icin borcla bisekilde yuvamızı kurduk
Aynı binada evleri vardı oturmayı kabul etmedim ailesiyle nişanda sorunlar çıktıgı icin kiraya gittik bi süre ordaki evden gelen kirayı verdiler sonra onuda kestiler bisey demedim ev babasının sonucta söz hakkı onun esim ev benim desede. Devamlı sorunlar aileyle ilgili ben bikackere evden ayrıldım barıştık geri döndüm sözlü siddet, piskolojik baskı vs diger konularımdada var en son ailesinin binadaki evde oturmayıda kabul ettim kira vermeyelim artık esimde belki düzelir bana karşı diye budefa kiracı çıkmadı eve gecemedik esimde ortak bi arsa alalım ailemle yatırım olur derdindeydi bense ev almak istiyodum kira verdigimiz icin, kayınpederde yazlık almak istiyodu hafta ici gidip bi ev bulmus kaporayida verip gelmis esim cok sinirlendi niye arsaya katılmadı ev aldı diye gitti konusmuslar naptılar ettiler ikna ettiler bi geldi eve ablam 30 bin vercek babamlara bende 30 bin vericem toparlıcaklar kredi cekmeden alıcaklar 125 bin evin fiyatı
Niye para verdiklerinide şöyle acıklıyo 4 daireleri var 4de cocuk hepsi dairelere gecince onlara ev kalmıyo onlarda orda oturcaklarmıs ilerde 2 kaynım bekar bu arada görümcem bi dairede oturuyo 2 daire kirada birindede kendileri oturuyo
Ben artık dayanamadım ev almak icin bukadar ugraşırken esimin böyle bisey yapması tüm yasattıklarının finali oldu geldim babamın evine kararlıyım yarın esyamı cıkarıcam evden
Cok uzun oldu fikirlerinizi bekliyorum 3.bi göze ihtiyacım var çocugum yok
Kimse evli erkeklere "bunun için yuvanı bozma, hiç olmazsa karın hırsız değil, seni dövmüyor" demez.Evet buymuş dedim zaten beni anlamaman çok normal çünkü siz aynı kafadasınız, ikinizde sabit fikirli kimseyi duymuyorum suan ben kendi yolumu tek başıma cizicem kim nekadar yardım edebilirki
Belki yalnız kalıcam ama huzurum olucak bes para etmez insanlara boyun eğmicem esim için
evet ya insan konuyu okurken kendini kaptırıyor.
kv kp nin konu sahibinden önce öleceği kesin mi? ölünce çocuklara bırakıyorlar.
ayrıca alınan o evi konu sahibi beğenmek zorunda da değil, kendi istediği muhitte istediği özellikte ev almak istiyor olamaz mı?
30 bine ev alıyorsun, rahat batıyor diyenler.
konu sahibi başından beri diyor, birikimlerimizi onlara vermeseydik, kendi başımıza yatırım yapabilseydik biz kendi evimizi zaten alırdık diye, elbette daha pahalıya denk gelirdi de sonuçta içine sinerdi.
şimdi kv kp size ev alıyoruz deseler, beğenmediğiniz bir ev olsa, aman ne kadar mantıklı, para vermeden ev sahibi olduk deyip o eve yerleşecek misiniz? Kendi adıma yerleşmem diyorum.
Ama sizden 30 ar bin istiyorlar mı Cutehepımız bu sekılde yasıyoruz kımse aha oglum tapusda senn demıyor acıkcası bence esınızın yaptıgı yardımda bısey yok
Eski evler yetmiyo yeni evde kayınpederin adına oldu iyi miben anne baba öldükten sonra bana kalcak olan mirasi, ben hayattayken gencken oturamadiktan sonra ne yapayim???
ben yanlis buluyorum ne malum onlardan önce ölmeyecegim???
resmen kendilerine ev aldirtmislar ve konu sahibi hicte buna mecbur degil.
ha söyle olurdu gelin cocuklarim sizin evlerinizi üstünüze vereyim sizde 30.000 verin bizimde annenle oturcagimiz Kücük bi evimiz olsun deselerdi eyvallah derdim ama Burda artniyet var.
Eski evler yetmiyo yeni evde kayınpederin adına oldu iyi mi
ıstemıyorlar ama ben abımle beraber oduyorum mesela evlerın vergılerını her turlu yarın obur gun nasılsa bıze kalacak dıye ıkıye boluyoruz. onlarda sımdı kendılerını garantıye almak ıstemısler bana ters bısı gelmıyor bu acıkcası.Ama sizden 30 ar bin istiyorlar mı Cute
Konu sahibinin kızdığı durum bu kısım
Hem ayrı bi yerde kira öderken hemde ilerde bu daireler sizin olacak vaadiyle 30 bin istenmesi, eşinin ona sormadan vermesi yani. Kiracı bile çıkarılmadan başka yerde kira ödeyen oğlundan 30 bin istemek normal değil
Şimdi boşansalar konu sahibi hak iddia edemez neden çünkü hisseler kayınpedere ait
Ama 30 bine ekleme yapıp peşinat verebilirlerdi, ya eşinin ya kendi adına olurdu fark etmez zaten evlilikten sonra edinilen mallar ortaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?