Birakildim. Aldatildim.. Bir yalvarmadigim kaldi..

" aaa öyle deme benim yabancı arkadaşlarım da var " der gibi olmuş estafurullah hepimiz yabancıyız
Ayrıca adam başkasıyla birlikte, dilinden kültüründen size ne ? Gayet mutlular. Keşke ben de yabancı olsaydım mı diyosunuz.
Bu arada bu kadar eğitime ramen direk bedduaları yapıştırmaya meilli olduğunuza göre muhtemelen adam ne tarafa kaçacağını şaşırmış.
Yabancı evliliğe gelince, ben yabancıyı geçtim Türk olmayan bir Tc vatandaşıyla evlenmem, ama evleneni de garipsemem bana ne yani. Genelde böyle şeyleri ücra yerlerde büyüyüp sıfır eğitim alanlar bu kadar büyütür ama öyle de değilmişsiniz. Bunu kıskançlığınıza bağlıyorum.
Dipnot: diğer sizi savunan ve kadına "kötü kadın" diyen arkadaşla aynı kişi olduounuza dair ciddi şüphelerim var.

Yok canim ayni kisi degilim... Ikincisi bütün yorumlarimi okuyun öyle söyledigim ile yorum yapin. Hayir yani durumu kadinin bu, ortamda ona boyle hitap eden ben degilim yada kiskanlik veya kizginliktan da boyle yazmiyorum... ne deseydim öyle olmayan birine o adamdan önce her hafta baskasiyla birlikte olan birine ahlakli hanimefendi biri mi deseydim? Yeri geldiginde bazi insanlarla cok guzel empati kurabiliyorsunuz...

Insanlik ölmüs, sizin gibi kadinlar oldugu sürece... Neyse
Evet canım....
Bizim gibi kadınların varlığı olduğu sürece erkekler mutlu ve huzurlu evlilikler yaşayacak
Senin gibiler de kapris naz kıskançlık gibi meziyetleri yüzünden hep teselli arayıp mutsuz olacaklar..Neyse....
Yaşasın kötülük

Birası kadılar hamamına dönmüş gece gece kavga cikmissen avukat hanım o oğlan o kızla kaparsa yapsın boşver içkiyi bırak,sarhoş avukat mi olurmillete be dua etmeumarım mutlu olursun seni kaybeden üzüldüm.bu arada konuyu unuttum caktirmayorum

@Olgun abla belli ki güçlü bi kadınsın. güçlü bi annesin, hayat sana çok şey öğretmiş, tecrübeli ve olgunsun gerçekten. ''yaşından utan vs'' gibi bi yorum görünce senin ilk yorumunu bulup okudum, gerçekten kötü bişey dememişsin yazdıkların daha çok sert mizaçlı ama gerçekleri dobraca söyleyen bi tarzda. neden utan demiş onu cidden ben de anlamadım, ama nişanlım beni terkedip sonra da (türk yabancı farketmez hatta benden güzel olması da farketmez) başka bi kızla beraber olsaydı ve ben hala onu seviyor olsaydım çok fazla üzülürdüm evlere sığamazdım kıskanırdım :/ konu sahibinin bu yüzden psikolojisi bozulmuş bence. çok da üstüne gitmemek gerek sanki

Burada benim profilimden yorumlar yazılmış o kişi ben değilim kuzenim yazmış
Zati halinizden istirham ediyorum lütfen hoş görünüz.
Yüce gönlünüzün affına sığınıyorum efem.Aslın da bakınız ki ben görgü kuralları çerçevesinde sizli bizli yazmaya ehemmiyet veren bir zatım.
Saygılarımla hayırlı geceler diliyorum.
Yüksek müsaadenizle istirahata çekilmem gerek.Malumunuz vakit pek geç oldu

Haha evet konuyu tamamen karistirmissiniz, kendisi avukat degil yuksek mimar, avukat olan yorum yapan baska bir baayandi.

En son yazdiklarini oku ve yasindan utan. Burda saldiran sorunlu olan sensin, sen hic bir piskologa danismayi düsündün mü? Bugün benim kalbimi yeterince kirdin, seni Allaha havale ediyorum.

Amaaan giden gitmiş konu sahibi, dönse ne olur donmese ne??
En temizi o kişiyi hayatinizdan tamamen çıkartıp(sosyal medyada engelleyin telefonunu silin vb..) kendi hayatiniza odaklanmak...o sahistan haber aldıkça durum sizin acinizdan daha zor hale gelecek..hic var olmamis gibi yapmak ve size iyi gelen aktivitelerle ilgilenmek unutmaniza yardimci olacaktir.

Güzel kardeşim haddin ve kelimelerin için teşekkür ederim.
Canım benim burada nişanlı falan yok iş oraya gelmemiş. Durum böyle olsa aileler araya girmez mi hiç?
Delikanlının ailesi biliyor olabilir fakat işin resmiyete dökülmediği aşikar.
Tek bir şey diyeyim mesleğim gereği Türkiye'de gezmediğim gitmediğim şehir kalmadı keza yurtdışı da var.
Ve ben evladını yitirmiş bir anne olarak bu dünyayı gelip geçici insanlar için fazla ciddiye almamak gerektiğini biliyorum.
Bunu anlattım ama anlamak istemedi kendisi.

Ya bursa hatlar karıştı kim kime yürüyor anlamadimtek bildiğim uykum yok bakin iyorum bekarim sizin kocalar nerde hatunlar bursa kavga ediyorsunuz bu saatte çabuk yataga:/aha şimdi hepsi bana saldiracak

Ya bursa hatlar karıştı kim kime yürüyor anlamadimtek bildiğim uykum yok bakin iyorum bekarim sizin kocalar nerde hatunlar bursa kavga ediyorsunuz bu saatte çabuk yataga:/aha şimdi hepsi bana saldiracak
Koca yok kocamin evliligimizin birinci ayinda baska kadinindan baba olucagini duyduktan sonra tuslandi... Yani bizde de zaman var

Yazı biçiminiz yapılan yorumlara cevaplarınızla anlaşılıyor ki renginiz yok..
Demişsiniz ya yabancı rus,adı kötüye çıkmış, ne demekse bana göre cinsel hayatı hareketli hayattan zevk alan kadın tipi bu..
Bir kadında ne buldu..işte bunu buldu..
Rengi kasmamayı yaşamayı pamuk prensesin gerçek olmadığını..
Lütfen kırılmayın..sizi anlıyorum..intikam planlarından vazgeçin..hayatınıza bakın..
Yargılamamayı ve kendinizi önemsemeyi öğrenin..mutluluklar dilerim..

konudaki yorumlar öyle bi hale geldi ki içimden sadece şu geçiyor artık :)

Eklentiler

• dda18cc161ed1d6bf0b4b5ae458f3226.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…