Birakildim. Aldatildim.. Bir yalvarmadigim kaldi..

Yine konuya girmis olucam, ama sizij icin her hafta baska adamla birlikte olan kadin, cinsel hayati renkli, hayatan zevk alan kadin oluyorsa, ozaman varsin bir insan renksiz olsun...
Yanlis anlamayin saglam bir iliski olur insan cinsellik adina herseyi yapar bu baska, ama kusura bakmayin , her hafta yeni bir adamla cinsellik yasamak benim felsefemde baska bir kategoriye giriyor....

İşte o sizin felsefeniz..

Konu cinselliğe gel si ben sen söylemesi birazdan bu konunun kulağından tutup cinsellik bölümüne atarlar konu çok dağıldı konuyu bile unuttuk kızmayın birbinizi can ların ya herkes farklı düşünür birbirimize saygı duyarım bence

Tokatla kalmadi, adamin ellinden evini aldim bu arada bende de yorumlar farkli yöne gitmisti fake fake denilmiszi sinir olmustum
Kız ben faks deme din üye değildim cunku
adam la görüşüyorum haberin var mi çocuk doğduğu mu yalnız olayı dedikoduya bagladim

Haa evini almışsın aferin çekirge hakkını yedirme z d.nu na kadar alsaydı n pislik herif sen mimarlığını dogru mu hatirliyorum

Yok ben aslinda kategoriye sokmuyorum... Ama siz bence bir kadini düsük gosteriyorsunuz, her hafta baska bir adamla cinsellik yasamak- yani bence bunu hic tartismayalim bile... Yinede sizin dusuncenize saygi gosteriyorum, ne diyeyim böyle kadinlarla empati kuran kadinlarda var tabiki, benim gibi dusunenlerde. Herkesin kendi bakis acisi

Haa evini almışsın aferin çekirge hakkını yedirme z d.nu na kadar alsaydı n pislik herif sen mimarlığını dogru mu hatirliyorum
Evet bende konu sahibi gibi yüksek mimarim. Cok sükur kendi ayaklarimin üzerinde durabiliyorum, baskasina muhtac degilim. Canini yakicak kadar aldim, nafaka felan da talep etmedim o yuzden

Kız ben faks deme din üye değildim cunku
adam la görüşüyorum haberin var mi çocuk doğduğu mu yalnız olayı dedikoduya bagladim
Adamla arada sirada gorusuyoruz, kendisi bende gunah cikartiyor felan. Dogdu dogdu nur topu gibi kizi oldu simdi 8-9 aylik. Babasinij birtanesi

Adamla arada sirada gorusuyoruz, kendisi bende gunah cikartiyor felan. Dogdu dogdu nur topu gibi kizi oldu simdi 8-9 aylik. Babasinij birtanesi
Ne görüş uyorsun kadın alman di degil mi ben okurken çok üzülmüştüm hatun alman di degil mi bakma makaraya vurduğuma duygusal hatunum

Kadını düşük göstermek de ne..bu tabiki tartışılabilir bir konu..
Cinselliğini özgürce yaşayan her haftada bir dediniz siz..bu sizin ölçütlerinize uymuyorsa bunu anlayamıyorsanız size ne..diyeceksiniz ki bence bu çok fazla bu kadını düşük yapar..bu sizin kelimeniz..bir kadının kaç kişiyle kaç değişik kişiyle birlikte oluşunu siz mi belirleyeceksiniz..
Ben sizi de anlıyorum siz dersiniz ki ben bunu yapamam ama şöyle derseniz anlayamam..bir kadın böyle yatıp kalkamaz.. Çünkü cevap şu size ne?

Yavasss ağır gel bedenine saygın olsun önce hayat şeklin hak ediyorsa görür saygı herkesin yaşam şekli farklı seneden farklı düşünenlerden sana ne?

Yavasss ağır gel bedenine saygın olsun önce hayat şeklin hak ediyorsa görür saygı herkesin yaşam şekli farklı seneden farklı düşünenlerden sana ne?
Bedenim seni ilgiliendirmiyor ki..
Benden farklı düşünmede sorun yok sen bana kendini dayatmadığın sürece..

Şahsen kendi eşimden başka kimseyle birlikte olmadım. Ben de insanlara hayat şekline göre değer veririm ama kriterlerim vicdanı, diğer insanlara olan saygısı, çocuklara, topluma karşı davranışlarıdır.

Bedenim seni ilgiliendirmiyor ki..
Benden farklı düşünmede sorun yok sen bana kendini dayatmadığın sürece..
Bedeninden bana ne o senin mahremiyeti n sana bişey dayatan yok.
sen senden farklı düşünenlere ağır dil kullanıyorsun.herkes tercih ettiği hayatı yaşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…